>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura

Status
Zamknięty.
piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Jak kto lubi. Dla mnie to bez różnicy. I tak na żadnej politechnice na to nie patrzą.;)
No masz rację, sam gdybym miał z wymagającym nauczycielem to bym nie szedł, ale na szczęście wymagającego dostałem na podstawie, a lajtownego na rozszerzeniu, więc się przejde, coś pogadam, wyjdę i tyle ;D

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Ruski 12/20 bez żadnego przygotowania i wreszcie wakacje ???? no ewentualnie jeszcze poprawka w sierpniu z polaka, ale narazie o tym nie myśle

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Spokojnie ;-) ja się uczyłem prezentacji 2 godz na dzień przed maturą, przeczytałem tylko streszczenia, miałem strasznie wymagającą komisję a mimo to zdałem ????

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Ustny angielski już tydzień temu - 19/20 ????
Dzisiaj ustny polski - 18/20
I już mam wakacje, bo jeszcze w przyszły czwartek angielski rozszerzony, ale idę na niego na pełnym chillout&#39;cie, coś tam powiem, a zawsze to lepszy wynik będzie choćby 40% niż 0% :p
No to sobie wykrakałem wynik :jezora: Idealnie 40% z rozszerzenia z angielskiego na pełnym luzie podszedłem, specjalnie się nie przemęczyłem, coś tam powiedziałem, pośmiałem się i tyle ;D

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Rozszerzony angielski był banalny :p 15 minut to tyle czasu że napisałem sobie całą prezentacje na kartce i potem czytałem :p

Moje wyniki:
polski podstawowy - około 50%
matma podstawowa - około 50%
angielski podstawowy - 98%
angielski rozszerzony - nie wiem, nie sprawdzałem odpowiedzi
geografia rozszerzona - 46-50%
angielski podstawowy ustny - 19/20
angielski rozszerzony ustny - 18/20
polski ustny - 18/20

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Maturzyści, dostaliście w szkole jakieś karteczki z imieniem, nazwiskiem i kodem, dzięki którym można podobno sprawdzić wyniki matur dwa, może trzy dni przed 30.06, czyli rozdaniem świadectw?

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Maturzyści, dostaliście w szkole jakieś karteczki z imieniem, nazwiskiem i kodem, dzięki którym można podobno sprawdzić wyniki matur dwa, może trzy dni przed 30.06, czyli rozdaniem świadectw?
ja dostałem ????

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Ja dostałem, ale gdzieś zapodziałem ;)

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
I teraz pytanie za 100%: gdzie można to sprawdzić? Niestety wychowawca nie poinformował; słyszałem tylko że na stronie odpowiedniej komisji (u mnie Łódź).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom