Maturzyści, dostaliście w szkole jakieś karteczki z imieniem, nazwiskiem i kodem, dzięki którym można podobno sprawdzić wyniki matur dwa, może trzy dni przed 30.06, czyli rozdaniem świadectw?
To chyba zależy od szkoły. W moim przypadku, mogę składać formularz od 23 maja do 14 lipca. Do 14 lipca muszę również złożyć wszystkie dokumenty na PŁ.
Panowie, a jak to jest z tą rejestracją? Bo kolega mi coś gada o jakimś IRK a ja jak na Politechnike Poznańską chce się zarejestrować to wchodze po prostu na ich stronę i tam wszystko robie a nie przez IRK :/
^ https://rekrutacja.put.poznan.pl/Ksantypa/
Tam się rejestrujesz, wypełniasz i tyle. Zresztą jak wejdziesz to wszystko będziesz miał w prosty sposób wyjaśnione. Na co składasz?
Ja wiem o tej Ksantypie, już się tam zarejestrowałem ???? tylko pytam co to jest ten IRK (Internetowa Rejestracja Kandydatów czy jakoś tak) żeby sie czasem nie okazało że się wkopie i będe mieć po studiach
Ja planuje na infe na WE ale czy się dostane to inna kwestia
IRK to system UW, każda uczelnia ma swój. Rejestrować się i składać można wszędzie i na tyle kierunków ile chce, choć nie jestem tego taki pewien do końca.