za rokZ WOSu roz. taka trudna ta matura była w tym roku ??
Druga sprawa - jakbym chciał poprawic wynik z jakiejs matury , to za rok ewentualnie , czy w Sierpniu ??
Mi zostały ustne i geo roz. jeszce
na jakie studia i gdzie się wybierasz ? bo, patrząc po przedmiotach, to podobne zaiteresowania mamy ????Gratulacje Kanas ja dopiero w połowie drogi :;/: jutro WOS potem historia, ustne i finito
Nieźle julek.ja dzisaij pods ang 19/20.
Strasznie nie podoba mi sie organizacja na wyniki czekalem 1,5h gdzie inni np mieli po pol godz,45 min. Wyniki podawane byly bez zadnej zasady kiedy mieli ochote to dawali...
a jak u Was z tym jest?
Pełen szacunek, ze robicie zadania z rozszerzenia nie będąc przygotowanym z teorii. Myślałem ze tak sie nie da.no dokładnie, na rozszerzeniu praktycznie nie ma teorii ???? ale i tak jakos super pewnie sie nie czuje, na matme bylem lepiej przygotowany
nie no bez przesady, teoria zawsze się przydaje, ale wiele zadań można wykonać mając tylko kartę wzorówPełen szacunek, ze robicie zadania z rozszerzenia nie będąc przygotowanym z teorii. Myślałem ze tak sie nie da.
PS. Piszę podstawę jutro.
to cholera dzisiaj byl jakis zart?i ja pisze rozszerzenie;p ale nie do konca czuje sie na silach...
ale na rozszerzeniu ostatnio coraz wiecej teori jest jaki 4 5 pkt wiec kilka procent to jest