macieqleo
Użytkownik
piłeś? nie piszKurcze Jutro mam mature z polaka ustnego a Guzik potrafię ???? Będą jaja jak nie zdam
????
piłeś? nie piszKurcze Jutro mam mature z polaka ustnego a Guzik potrafię ???? Będą jaja jak nie zdam
Nie pomyliłeś dni przypadkiem? ;]Nie piłem ????
Przygotowywałem się wczoraj solidnie , ale co z tego wyjdzie to zobaczymy po egzaminie O 9.40 mam wejście
Jeszcze nie wytrzeźwiał po prostu.Nie pomyliłeś dni przypadkiem? ;]
Nie jesteś sam ????Kurcze Jutro mam mature z polaka ustnego a Guzik potrafię ???? Będą jaja jak nie zdam
Co tam kawa, trzebabylo na Harnasia zabrac ???? Gratuluje wynikuW środę idę z egzaminatorką na kawę
Jak ja zdawalem ustna mature 5 lat temu to siedzialo sie na krzesle. Nie slyszalem zeby mozna bylo spacerowac po sali, chyba ze ma sie robaki...Na ustnym jak lepiej się zachowywać ? Można sobie spokojnie gadać na siedząco ? Czy może lepiej krążyć po sali ?
miałem temat motyw sądu ostatecznego w literaturze i malarstwie. przedstaw na wybranych przykładach. I przedstawiłem swoją prezentacje w power poincie. Gdy skończyłem, powiedziały by usiąść i zadały pytania co to jest dekadentyzm , katastrofizm oraz ekspresjonizm. Oraz jak w dzisiejszych czasach ludzie postrzegają koniec świata. To z tym tematem pogadałęm z nimi o 2012 roku i o książce patryka gerylla i kalendarzu majów ???? i jakoś zdałem ????Na ustnym jak lepiej się zachowywać ? Można sobie spokojnie gadać na siedząco ? Czy może lepiej krążyć po sali ? ????
możesz stać, możesz siedzieć, jak ci pasujeNa ustnym jak lepiej się zachowywać ? Można sobie spokojnie gadać na siedząco ? Czy może lepiej krążyć po sali ? ????
Nie jestem z Łodzi , ale powodzenia:dzięki za odpowiedzi
jeszcze małe powtórki robię na jutro i można lecieć... najbardziej boję się, że zagną mnie jakimś dziwnym pytaniem ale z racji tego, że wchodzę pierwszy to może nie będzie tak strasznie ;]
Jak wolisz. Przynajmniej u mnie w szkole z tego co pamieętam była dowolność. Mimo, że prezentując wolę stać, zwłaszcza przy prezentacji slajdów, to jednak na maturce polecam siedzieć.Na ustnym jak lepiej się zachowywać ? Można sobie spokojnie gadać na siedząco ? Czy może lepiej krążyć po sali ? ????