Bo 2 ostatnie to jego przemyślenia i opinie, więc raczej 2x O. 2 pierwsze na 100% info.skad dabol wiesz ?
Jestem ciekawy kiedy będzie klucz odpowiedzi, bo po samym arkuszu trudno cokolwiek wywnioskować.2 pierwsze na pewno II 4 tez na pewno O mialem dylemat nad 3 ale dalem na I wiec tu moze byc wtopa
e; ciekawe jak to zapunktuja pewnie za w dobrze bedzie 1 pkt bo chyba pol punktu nie moga dac nie ?
Na klucz odpowiedzi czekam z niecierpliwością, jednak to co najbardziej denerwuje to fakt, że do 29 czerwca trzeba czekać, aż na wyniki :;/:nom jak ktos bedzie mial niech wkleja linka od razu z odpowiedziami ????
Jeszcze co do matury z polskiego jestem ciekawy jaki będzie klucz odpowiedzi, ażeby trafić w sedno. Podobno nie jest, aż taki rygorystyczny, tylko oczywiście, że za wyjątkiem porównania Łęckiej i Podborskiej należało coś więcej napisać na ich temat, w związku z znajomością całego utworu... Ile mieliście razem łącznie akapitów?Moglem dopisac o Wokulskim, ze niezla szmata z Izabeli byla ale IMO tamta chyba chlopa nie miala, wiec ciezko by bylo porownac ;p chociaz moze za walory pracy bym dostal 4 , za znajomość lektury
ogolnie to podjarani wszyscy, teraz dwa najgorsze egzaminy, a kto angielskiego nie zda ten debil, takze presja duza ???? hehe
za rok bedziecie wspominali jaki banał maturka ;]
Lepiej nie korzystać i niepotrzebnie się stresować. Odpowiedzi pisał jakiś matoł.
Jestem tego samego zdania, ponieważ klucz odpowiedzi CKE może być trochę inny od tego, który podałem. Być może nie mają oni tak bardzo zaostrzonych kryteriów, dopuszczane są różne odpowiedzi, itp...Lepiej nie korzystać i niepotrzebnie się stresować. Odpowiedzi pisał jakiś matoł.
Tak, ponieważ o ile wypracowanie było w miarę to chcieli nas załatwić trudniejszym tekstem, i udało im się. Wypisywanie jakiś funkcji, czy nawet ta Opinia lub Informacja może być różnorodnie rozpatrywana :;/:Po całym tygodniu czytania streszczeń i wgl, liczyłem na 60%. Będzie jakieś 40... chyba.
Też uważacie, że pytania do tekstu były poje***e?
Jak dla mnie masakra.
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Nie widziałem jeszcze osoby, która by narzekała na dzisiejsze lektury.Tak, ponieważ o ile wypracowanie było w miarę to chcieli nas załatwić trudniejszym tekstem, i udało im się.