739 pirelli Forum VIP Lipiec 11, 2012 #501 metali niezależnych ;p Kliknij aby rozwinąć... Niestety nie;p akurat z GiG-u jestem
136,2K piotrex007 Użytkownik Lipiec 11, 2012 #502 Niestety nie;p akurat z GiG-u jestem Kliknij aby rozwinąć... Jakie "niestety"? :jezora: Trza być dumnym, że jest się z GiG'u - najstarszego wydziału AGH, gdzie wszystko się zaczęło
Niestety nie;p akurat z GiG-u jestem Kliknij aby rozwinąć... Jakie "niestety"? :jezora: Trza być dumnym, że jest się z GiG'u - najstarszego wydziału AGH, gdzie wszystko się zaczęło
30 adrianoss Użytkownik Lipiec 12, 2012 #503 zarządzanie i inżynieria produkcji, stacjonarne, inżynierskie, decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany ! :grin: Kliknij aby rozwinąć... Gratulację ???? Na WZ nie jest trudno się dostać . Sam żałuję , że po pierwszym roku nie przeniosłem się na ZIIP. Btw. Obyś nie miał statystyki z Tarką. Co roku oblewa około 3/4 Na jakieś piwko można w Białym skoczyć ????
zarządzanie i inżynieria produkcji, stacjonarne, inżynierskie, decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany ! :grin: Kliknij aby rozwinąć... Gratulację ???? Na WZ nie jest trudno się dostać . Sam żałuję , że po pierwszym roku nie przeniosłem się na ZIIP. Btw. Obyś nie miał statystyki z Tarką. Co roku oblewa około 3/4 Na jakieś piwko można w Białym skoczyć ????
13,8K ramzesa Forum VIP Lipiec 12, 2012 #504 Na jakieś piwko można w Białym skoczyć Kliknij aby rozwinąć... spoko spoko dziś właśnie zdałem papiery słyszałem, że na WZ fajne dziewczyny są :razz:
Na jakieś piwko można w Białym skoczyć Kliknij aby rozwinąć... spoko spoko dziś właśnie zdałem papiery słyszałem, że na WZ fajne dziewczyny są :razz:
30 adrianoss Użytkownik Lipiec 13, 2012 #505 spoko spoko dziś właśnie zdałem papiery słyszałem, że na WZ fajne dziewczyny są :razz: Kliknij aby rozwinąć... Na WZ są najlepsze dziewczyny ???? Ogólnie wydział fajny tylko trochę na zadupiu.
spoko spoko dziś właśnie zdałem papiery słyszałem, że na WZ fajne dziewczyny są :razz: Kliknij aby rozwinąć... Na WZ są najlepsze dziewczyny ???? Ogólnie wydział fajny tylko trochę na zadupiu.