zaglebie13
Użytkownik
Nie denerwuj sie moze dadza ci te 30%Zdałeś Polski! - Zajebiście... Podniosłeś mnie na duchu. - Gratulacje.
Nie denerwuj sie moze dadza ci te 30%Zdałeś Polski! - Zajebiście... Podniosłeś mnie na duchu. - Gratulacje.
16/20 z czytania ze zrozumieniem. Ale wypracowanie albo bardzo dobrze albo na granicy... Czytałem nawet te książki, ale cóż... Jak to na początku II klasy.Nie denerwuj sie moze dadza ci te 30%
underAng, podstawa 90,5% under - 1,85 over - 1,85
Pol. podst. 69,5% under - 1,6 over - 2,1
Mat. podst. 43,5% under - 1,85 over - 1,85
Pol. rozsz. 49,5% under - 1,8 over - 1,9
Geo. rozsz. 43,5 under - 1,6 over - 2,1
ja o maturze moge tylko wspominac, dawne dzieje ze tak powiem ???? , ale nie nie zdawalem geografiiNie świruj Tadzin, że Ty też Geografię w Rozszerzeniu?
Taaa... Żałuje do dzisiaj, że nie pisałem Matmy w Rozszerzeniu. Chłopaki z klasy pisali ją i sami mówili, że dla sportu... A tu może im się przydac, bo była prosta... Bardzo prosta...ja o maturze moge tylko wspominac, dawne dzieje ze tak powiem ???? , ale nie nie zdawalem geografii
powiem ze w tym roku matura z matmy rozszerzona byla banalna w porownaniu do tego co bylo rok temu, wiekszosc zadan w pamieci dalo rade obliczyc ; ]
czyli rozumime ze rok temu pisalesTaaa... Żałuje do dzisiaj, że nie pisałem Matmy w Rozszerzeniu. Chłopaki z klasy pisali ją i sami mówili, że dla sportu... A tu może im się przydac, bo była prosta... Bardzo prosta...
Ja rozumuje, ze w tym roku pisal .czyli rozumime ze rok temu pisales
Gratulacje. U mnie na wydziale (AGH) znany międzynarodowy profesor regularnie zgarnia najlepszych po tym kierunku do kadry pracownii najpierw jako ćwiczeniowców, potem rok albo dwa i już są doktorami. Do czego zmierzam, w każdym semestrze z którymś mam zajęcia i naprawdę są to ogarnięci, inteligentni ludzie. Z relacji tego profesora też idzie wywnioskować że to porządny kierunek.Jest git ???? To, na co liczyłem, poza polskim, ale polski nie jest mi do niczego potrzebny
Polski 66%
Matma P 94%
Matma R 100%
Angielski P 97%
Angielski R 78% (wypracowanie ocenione na 16/18, z czego się bardzo cieszę :grin ????
Witaj matmo na UJ ????
1) LogistykaRamzesa, jaki kierunek chodzi Ci po głowie?