>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2012

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
ja nic takiego nie dostalem
Musiałeś dostać ;).
Zresztą duża cześć osób nie sprawdza wcześniej, bo do 8:00 się nie mogą zalogować wiec wolą iść do szkoły. Nic nie straciłeś jak nie masz kodu.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Wiecie może kiedy będzie klucz odpowiedzi do zadań maturalnych taki oficjalny na CKE.edu.pl?
Jeszcze raz ponowie, zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Czekamy już miesiąć na opublikowanie przez CKE kluczy odpowiedzi oficjalnych :zoltakartka:

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jeszcze raz ponowie, zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Czekamy już miesiąć na opublikowanie przez CKE kluczy odpowiedzi oficjalnych :zoltakartka:
Oficjalnego klucza z CKE raczej nie będzie. Zresztą po co Ci ta wiedza ? Zmieni to coś ? Teraz to i tak już &quot;po ptokach&quot;. Za miesiąc wyniki. Na necie jest masa odpowiedzi i jeśli chodzi o zamknięte to nie będzie problemu ze znalezieniem właściwej odpowiedzi.

homel 918

homel

Użytkownik
Co piąty maturzysta nie zdał w tym roku matury. To prawie 65 tysięcy tegorocznych absolwentów szkół ponadgimnazjalnych.
Z matematyką na poziomie podstawowym poradziło sobie 85 procent zdających. Średni wynik to 56 punktów na 100 możliwych.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Nie strasz ludzi, którzy nie czytali tego artykułu na onecie/interii ;P
Tam z maturą[licea ogólnokształcące] poradziło sobie 89 procent uczniów. 70-procentową skuteczność mieli uczniowie techników.
Więc spokojnie trzeba czekać na wyniki ;)

Do góry Bottom