krisbarca_92
Użytkownik
ale na jakiej stronie ? cke edu czy gdzie ?
https://www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php tutaj.ale na jakiej stronie ? cke edu czy gdzie ?
Mi w szkole dali.Może głupie pytanie, ale skąd wziąć hasło, trzeba się tam gdzieś zarejestrować?
To hasło jest dla każdego PESEL-u odzielnie?Mi w szkole dali.
Prawdopodobnie tak, bo każdemu z osobna rozdawali. Zadzwoń do sekretariatu i tam na pewno Ci powiedząTo hasło jest dla każdego PESEL-u odzielnie?
Musiałeś dostać .ja nic takiego nie dostalem
Jeszcze raz ponowie, zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Czekamy już miesiąć na opublikowanie przez CKE kluczy odpowiedzi oficjalnych :zoltakartka:Wiecie może kiedy będzie klucz odpowiedzi do zadań maturalnych taki oficjalny na CKE.edu.pl?
A ty pamietasz teraz co zaznaczales ??Jeszcze raz ponowie, zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Czekamy już miesiąć na opublikowanie przez CKE kluczy odpowiedzi oficjalnych :zoltakartka:
Tak spisałem sobie na tych kartkach, co dostawałem z kodem ????A ty pamietasz teraz co zaznaczales ??
Oficjalnego klucza z CKE raczej nie będzie. Zresztą po co Ci ta wiedza ? Zmieni to coś ? Teraz to i tak już "po ptokach". Za miesiąc wyniki. Na necie jest masa odpowiedzi i jeśli chodzi o zamknięte to nie będzie problemu ze znalezieniem właściwej odpowiedzi.Jeszcze raz ponowie, zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Czekamy już miesiąć na opublikowanie przez CKE kluczy odpowiedzi oficjalnych :zoltakartka:
Ani trochę.Nie dziwi Was jeszcze, że nie ma oficjalnych odpowiedzi na stronie CKE?
wejdź na stronę szkoły w necie chyba są od północy, tylko pewnie zalogować się to będzie niezły fart... u mnie w szkole np. można odbierać świadectwa 11-12:30Od której jutro będą wyniki w szkołach?
Ano właśnie na stronie mojej szkoły ani słychu o tym :?wejdź na stronę szkoły
Więc spokojnie trzeba czekać na wynikiTam z maturą[licea ogólnokształcące] poradziło sobie 89 procent uczniów. 70-procentową skuteczność mieli uczniowie techników.