Ja geo to i tak dla zabawy sobie wziąłem, na studia się nigdzie nie wybieram. Teraz tak tylko myślę, że zdać coś rozszerzonego to zawsze jednak lepiej, ale już jest na zmiany za późno.bezsensu brać na dodatkowe przedmioty poziom podstawowy, a do tego geografia, która często na rozszerzeniu jest prostsza niż na podstawie.
na uczelniach też roz. traktują z dużo lepszym przelicznikiem.
tak z ciekawości się spytam, co po tym zamierzasz robić ?Ja geo to i tak dla zabawy sobie wziąłem, na studia się nigdzie nie wybieram. Teraz tak tylko myślę, że zdać coś rozszerzonego to zawsze jednak lepiej, ale już jest na zmiany za późno.
Nie, nie jestem z technikum.tak z ciekawości się spytam, co po tym zamierzasz robić ?
no chyba że jesteś z technikum to rozumiem
Trudne sprawy... ????Nie, nie jestem z technikum.
Co zamierzam robić? Jeszcze się nad tym nie zastanawiałem. Tzn. zastanawiałem się, ale nie tak na poważnie.
Z tego kraju chciałbym wyjechać, trudne by to nie było, za granicą dużo znajomych mam i z pracą nie byłoby tam problemu. Lecz trzyma mnie tu jedna osoba, jak wyjadę to ją stracę, więc raczej nie wyjadę.
Druga opcja to taka, że jednak pójdę na jakieś studia, to jest mało realne. Jeżeli bym miał wybierać jakiś zawód to nauczycielem rosyjskiego mógłbym zostać bo rosyjski dla mnie jest bardzo łatwy i przyjemny w nauce. Ewentualnie przewodnik wycieczek po rosji. Ta druga praca o wiele ciekawsza. ????
Trzecia opcja to całe życie będę się utrzymywać z pieniędzy z bukmacherki. Tak, wiem. To jest NIEREALNE. :razz:
Ale nie myśl, że fakt zdania na 20 pkt uczyni z tej pracy niewiadomo jaką wartość Przecież i tak za prezentację można dostać max 5 pkt, a te 15, które zdobyłeś to dzięki odpowiedziom na pytania :jezora:Polski 20/20 ????
Sprzedam prezentację maturalną, cena do negocjacji ????
Poza wyjątkiem tego, iż mogę zaproponować konspekt i prezentację, mam również opracowane pytania z którymi mogłem się spotkać. Wcześniej przed maturą moja nauczycielka od polskiego powiedziała mi jakich pytań mogę się spodziewać i miałem wszystko w jednym paluszku :]:]Ale nie myśl, że fakt zdania na 20 pkt uczyni z tej pracy niewiadomo jaką wartość Przecież i tak za prezentację można dostać max 5 pkt, a te 15, które zdobyłeś to dzięki odpowiedziom na pytania :jezora:
29 czerwca od północy będą wyniki na stronieKiedy są wyniki matury? Siostra wyjechała, zostawiła mi hasła. Ostatni dzień czerwca tak?
Wyniki na stronie, która będzie pewnie przeciążona. Natomiast świadectwo w szkole.na jakiej stronie ? a to nie bedzie trzeba isc do szkoly ? ^^