Wszystko zależy na kogo się trafi. Ja tam ściągać nawet nie będę mógł, bo może być tak, że sam będę w sali siedział ????Mogę wam opowiedzieć trochę jak to jest ze ściąganiem. Sam nie ściągałem, bo najzwyczajniej dygałem. Jednak to są trochę mity, że przypał, że za rok. To wszytko trochę starszak, tak naprawdę to osoby które was pilnują, średnio się wami interesują, czytają gazety i takie tam.
A co? Zamierzasz przyjść w krótkich spodenkach i hawajskiej koszuli jak rok temu w którejś miejscowości jakiś koleś tak przyszedł na maturę i przez to pisał sam w osobnej sali, żeby innych nie rozpraszać swoim wyglądem ????Wszystko zależy na kogo się trafi. Ja tam ściągać nawet nie będę mógł, bo może być tak, że sam będę w sali siedział ????
To wszystko zależy od szkoły. Np. u mnie co roku znajdzie się osoba która ściągała i się do tego przyzna. Rok temu na maturze z języka polskiego dwie osoby przepisały to samo z internetu i unieważnili im mature. Więc ściągać się da, gorzej jak przyjedzie ktoś nieproszony, a taka osoba zawsze zjawić się może.Mogę wam opowiedzieć trochę jak to jest ze ściąganiem. Sam nie ściągałem, bo najzwyczajniej dygałem. Jednak to są trochę mity, że przypał, że za rok. To wszytko trochę starszak, tak naprawdę to osoby które was pilnują, średnio się wami interesują, czytają gazety i takie tam.
O, to jest ciekawe. Sprawdzę.Kalkulator, najlepiej mieć dwa jeden standardowy na pokaz, a drugi zaawansowany w kieszenie marynarki, tam nikt nad wami nie stoi wiec luz, a log i co tam jeszcze było zrobicie od ręki.
To dobrze bo akurat ten przedmiot wybrałem sobie jako dodatkowy.Geografia jak już adqs wspomniał kpina :razz:.
To jest nas dwóch! ???? Ja się już przestałem denerwować. Z lektur dobrze znam jedynie "Przedwiośnie". Ale to i tak ze streszczeń, całej lektury jeszcze nigdy nie przeczytałem.Zobaczyłem ten temat i od razu brzuch boli :/ Ja przez 3 lata nawet nie zajrzałem do książki,nie wiem jak to będzie.
Właśnie ja sam będę pisać geo, ale to nic, przynajmniej nikt mnie nie będzie rozpraszać. ;]Wszystko zależy na kogo się trafi. Ja tam ściągać nawet nie będę mógł, bo może być tak, że sam będę w sali siedział ????
Widzę, że większość forum to ,,matematycy'' :] Mnie to najbardziej denerwuje, że to jest chwilowy wymóg tego sinusy, cosinusy, funkcje, geometrie, itp. W przyszłości być może będzie to potrzebne dla około pięciu procent społeczności zainteresowanej tym. Choć nie wiem jak tam u Was, jednak ja patrząc na rozwiązania dwóch poprzednich matur wydawały się nie być takie trudne. Z każdej z osobna to jest listopadowej i marcowej miałem po 30% ????Oby oby ????
Będzie dobrze.
no taki już ten nasz system edukacji jest, z tym że nie ma już co biadolić i lepiej spiąć dupsko i walnąć te 30% a potem się śmiać. Swoją droga jak dowiedziałem się że na AWFach nie ma teraz testów sprawnosciowych tylko liczą się same matury to pobladłem.W przyszłości być może będzie to potrzebne dla około pięciu procent społeczności zainteresowanej tym.
Jak dla mnie mogą być ,,Ludzie bezdomni''. Nigdy przez tyle lat nie było. Oczywiście większe prawdopodobieństwo byłoby, gdyby ,,Przedwiośnie'' Żeromskiego nie trafiło na próbnej. Co do ,,Chłopów'' myślę, że ni będzie od 2005r. już 2 razy były.Żeby tylko nie było nic z Mickiewicza, Potopu, Chłopów to może coś z tego wyjdzie, inaczej będzie przesrane
chyba jesteś niepoważny ????Niby fajnie, że mam to już za sobą, ale każdy starszy pewnie stwierdzi, że pewnie fajnie by było wrócić do tych chwil, co?
No co ty do mnie rozmawiasz?Swoją droga jak dowiedziałem się że na AWFach nie ma teraz testów sprawnosciowych tylko liczą się same matury to pobladłem.
byłem, pytałem (w Poznaniu). I pani powiedziała że nie ma. Jak zacząłem swój wywód na ten temat to dodała - "ale niech pan się już na mnie nie denerwuje, rozporządzenie misnistra, w AWFach w całym kraju nie ma". Powodzenia, ratujmy polski sport, hahahahahahNo co ty do mnie rozmawiasz?