>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
luniu 20

luniu

Użytkownik
Tobi przyszedłeś i zaraz jakieś zamieszanie tutaj robisz. Tutaj jest temat odnośnie matur, a jak masz jakieś obiekcje do matexa to PW jest od tego. Jest dobrze podliczyłem sobie punkciki (73-75) ???? .

magiki 42

magiki

Użytkownik
Tobi Ty chyba jesteś jakimś gumbem ???? ... chyba jesteś zeszłorocznym maturzystą z tym że chyba jej nie zdałeś a w tym roku nie zdążyłeś zapisać się na poprawkę bo dorabiałeś za granicą? Nie martw się, podobno przez 5 lat można poprawiać maturę więc spakuj się i jedź dalej nawalać na zmywaku ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
W tej Gazecie są na pewno błędy. Czwartą możliwością zebrania się ZN jest chęć postawienia prezydenta przed Trybunałem Stanu, a tego nie ma w tych przykładowych odpowiedziach. Poza tym był tylko konformizm, teraz odświeżyłem i jest też oportunizm, ale nie wiadomo, jak będzie w oficjalnym kluczu - może tylko jedno pojęcie.. Dalej - anomia - wg mnie i wg vademecum, podana regułka to dezintegracja społeczna, a nie anomia. Również są to bliskie pojęcia, ale bardziej pasuje dezintegracja, tak mi się wydaje..

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mam około 19-21/30 punktów z pierwszych dwóch części. Swoje procenty oceniam więc na 68-78, a przed pisaniem zakładałem powyżej 80, więc porażka :/
Na oficjalny klucz przyjdzie chyba jeszcze długo poczekać, tak mi się wydaje.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Zastanawia mnie bo czytam komentarze na interii że nie którzy zamiast na podstawie napisać artykuł do gazety to pisali list i co wtedy ? 0 pkt ?

matex 0

matex

Użytkownik
Zastanawia mnie bo czytam komentarze na interii że nie którzy zamiast na podstawie napisać artykuł do gazety to pisali list i co wtedy ? 0 pkt ?
pewnie za forme 0 pkt. chyba jest za to 2 pkt, ale pewien nie jestem jak to bedzie wygladac

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik

co tyyy .... 0 pkt dostaniesz za to, że nie zamieściłeś tytułu ma początku &quot;IDEALNY POLITYK&quot; ... (np. ja tak nie zrobilem) ????

ucieknie ci po prostu max 2 pkt ???? ... czyli do zdobycia masz w tym momencie 13 ???? ...

Ja spodziewam się z wypracowania 10 minimum.

liczy się TEKST ???? ... nie przejmuj sie początkiem....

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
co tyyy .... 0 pkt dostaniesz za to, że nie zamieściłeś tytułu ma początku &quot;IDEALNY POLITYK&quot; ... (np. ja tak nie zrobilem) ????

ucieknie ci po prostu max 2 pkt ???? ... czyli do zdobycia masz w tym momencie 13 ???? ...

Ja spodziewam się z wypracowania 10 minimum.

liczy się TEKST ???? ... nie przejmuj sie początkiem....

Czyli za moje cechy polityka idealnego i ich wytłumaczenie normalnie dostane pkt ?? To :spokodfhgfh: ???? Jutro Niemiecki i w środe Matma i po pisemnych :p

C 0

chudzinka

Użytkownik
Na co najbardziej patrzą egzaminatorzy? Na gramatykę czy na wymowę ... bo mam czasami problem z wymówieniem słówek

novo 203

novo

Użytkownik
Novo Ty chciałeś iść na SGH? Nie wiedząc nic o liberalizmie? :|

Ściągam dla draki WOS i sobie go pyknę :p
raczej na akademie ekonomiczną w krakowie:p,

z wosu bez wypracowania bedzie jakies 24-26/30, wiec sie ciesze

przegladalem poziom podstawowy, to byl strasznie prosty, nie wiem co ludzie wygadują..

akarin 0

akarin

Forum VIP
Macie jakieś informacje potrzebne na rozszerzoną gegre?

Np coś o krainie Sehelu czy dlaczego w kotlinie konga nie hoduje sie bydła? :p
(pytania z próbnej, jakby ktoś nie wiedział).

Takie pierdoły przydaloby się powtórzyć, a nie wiem gdzie to znaleźć. Wiec jeśli ktoś ma jakieś źródło z takimi informacjiami czy też podobnymi im to prosiłbym bardzo o podesłanie na PW albo wklejenie tutaj :wink:

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Sahel to raczej koczowniczy tryb rolnictwa... pora sucha itp.
Kotlina Kongo odpada bo bardzo dużo tam roślin ???? , drzew itp. nie mam miejsca na pastwiska ???? A myślę, że opady, wilgotność, nie sprzyja w hodowli bydła.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom