>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
Tekst dosyć ciekawy i pytania też niezbyt trudne były: przy żadnym się dłużej nie zastanawiałem
A jak zajrzałem do arkusza i zobaczyłem,że są 2lektury,których akurat nie czytałem to mnie szlag trafił niemalże....ale dobrze,że nie trzeba było się odnosić do całości lektur tylko do fragmentów: fragment z Chłopów był banalnie prosty dla mnie do napisania
ja miałem zupełnie taką samą sytuację ???? Czytanie było spoko, więc na bieżąco sobie robiłem, a później zobaczyłem Chłopów i PT to mówię no bet ???? w końcu przeczytałem tematy i nie trzeba było się odwoływać do całości to fragment ładnie zinterpretowałem ???? )

xavy 386

xavy

Użytkownik
Xavy a kto to pisał o Panu Tadku ? ???? Haha :p Napisał ale nie poczytał ^^

Ja jutro angiel, poniedziałek biola wtorek angiel ustny a 21 pol ustny :]
Hehe no miałem nadzieję,że moje przewidywania się nie spełnią....

Jutro ang rozszerzony
środa WOS rozszerzony
czwartek ustny angg
piątek gegra rozszerzona
wtorek historia i ustny polski

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
5 - angol, 6 - wos rozsz., 12 - hista podstawa, 9 - domówka ???? , 20 - polak ustny i 26 - ang ustny :|
Ja zadowolony jestem z matury. Zaczęła się o 9:08 :p Pisałem nieco ponad 2 godziny ???? Na cr się bardziej skupiłem niż na wypracowaniu, bo wydawało się bardzo łątwe ????

majkello 0

majkello

Użytkownik
U mnie 9:02 miałem taka dupeee w komisji że szok.... masakra nie szło sie skupić:p jutro angol pisemny w srode ustny... 11 biologia rozszezony a 15 chemia dla odmiany... rozszezony:p i 20 polak i bajabongo;)

akarin 0

akarin

Forum VIP
Ja w sumie nie wiem, bo to zalezy od komisji. Ja angola mam rozszerzonego ustnego, więc nie wiem jak to będzie. Chyba najpierw Ci co poszli na łatwizne, albo sa słabi z angola a potem hardkorowcy ???? :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nikt rozszerzenia nie pisał dzisiaj?
Ja się wcale nie cieszę z tak łatwych, gimnazjalnych tematów na podstawie, bo każdy tłuk może ogarnąć +70 albo i więcej... No, ale fajnie, że wszystkim poszło dobrze, miejmy nadzieję, że klucz nie zweryfikuje dobrych humorów ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
jakby to powiedział Mietek Wąs - &quot;jeden ch**&quot; ja np. na angliku bede ostatni :eek:
a ja na polskim w pierwszy dzień, a anglik drugi w pierwszy dzień. Nie robi mi różnicy który będę ???? )

matex 0

matex

Użytkownik
Nikt rozszerzenia nie pisał dzisiaj?

Ja się wcale nie cieszę z tak łatwych, gimnazjalnych tematów na podstawie, bo każdy tłuk może ogarnąć +70 albo i więcej... No, ale fajnie, że wszystkim poszło dobrze, miejmy nadzieję, że klucz nie zweryfikuje dobrych humorów ????
to było pisac podstawe i zgarnac 100..

kamelo 20

kamelo

Użytkownik
Ja też wybrałem Chłopów ???? Nazwali mnie samobójcą w klasie, bo okazało się, że jako jedyny wybrałem ten temat ???? Nie było źle, bałem się, że będzie gorzej. Jestem pozytywnie nastawiony na over 65% ????
wlasnie u mnie tak samo :p wszyscy tadka a ja chlopow ? pytam sie przeciez wszystko bylo ladnie w chlopach opisane :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom