>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Podstawa banalna, 90+% to pewniak i jutro zapisuje sie na rozszerzenie. Teraz pytanie do tych ktorzy pisza rozszerzenie to w porownaniu z podst jak to sie ma? Czy duza roznica cy nie tak duza itd ?
ja pisałem rozszerzony z Wosu i historii ale to było w 2006 więc teraz może być inaczej ???? Wówczas i Wos rozszerzony i Historia rozszerzona były łatwiejsze od podstawy bynajmniej dla mnie ????

yarson 0

yarson

Użytkownik
ja pisałem rozszerzony z Wosu i historii ale to było w 2006 więc teraz może być inaczej ???? Wówczas i Wos rozszerzony i Historia rozszerzona były łatwiejsze od podstawy bynajmniej dla mnie ????
mogę potwierdzic bo wtedy pisałem to samo :p

luniu 20

luniu

Użytkownik
Odpowiedzi z języków obcych miały być dzisiaj po godzinie 15, lecz wyczytałem gdzieś, że CKE zarządziło że będą dopiero jutro.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja pisałem dzisiaj niemiecki rozszerzony. Trudny jak dla mnie, ale wiedziałem, że tak będzie, bo nic jeszcze nie powtarzałem z tego, poza tym znam za mało słówek, by dobrze napisać.. W lutym ostro biorę się do pracy.
Jutro WOS, też rozszerzony, ale akurat to mam obkute w miarę ;) Pojutrze polski. Poszukałem co nieco w necie, więc też się nie boję :]

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
32/35 ???? nie wiem jak poszło mi z listu oficjalnego i tej krótkiej wiadomosci ale sadze ze conajmniej 8 pkt lacznie z tego bede miał a co za tym idzie ogólnie 80 % nie byłoby źle ;)

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Tak samo u mnie 35/35
licze na 95% + i lee na rozszerzenie chyba
????
mi rozszerzenie nie jest potrzebne a poza tym to ta cała gramtyka z rozszerzenia dla mnie to czarna magia:p z operonowskiego z podstawy mialem 92% a potem pisalismy jeszcze w klasie rozszerzenie to 44% tylko dostalem heh

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
mi rozszerzenie nie jest potrzebne a poza tym to ta cała gramtyka z rozszerzenia dla mnie to czarna magia:p z operonowskiego z podstawy mialem 92% a potem pisalismy jeszcze w klasie rozszerzenie to 44% tylko dostalem heh
Ja ide na takie studia ze przelicznik z podstawy to 0,4 tak wiec jezeli bede mial 100 % z podstawy a ponad 40% z roszerzenia to juz wyjde na tym lepiej ;)

Ja tez jutro matma, jak robicie powtorki na jutro ?

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Funkcja liniowa , planimetria - z tego głównie sobie powtarzam a i jeszcze wartosc bezwzgledna ale nie ma byc na podstawie chyba i z geometrii analitycznej tez cos rozwiąże ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
no ja jutro także matma podstawowa ale nic nie powtarzam co ma byc to bedzie kto sie nie uczył 3 lata to sie nie nauczy w jeden dzien;ppp

ice29 251

ice29

Użytkownik
ja dzisiaj nic nie powtarzam :p ostatnio duzo maturek zrobilem a w szkole juz miesiac temu skonczylismy program i powtarzamy, wiec dzisiaj robie sobie wolne ;]

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
a macie jakas strone z maturami i rozwiazanami do nich ? ja w szkole nie robilem matur bo mam chora nauczycielke a obejzal bym sobie tak matury bo nawet moja szkola nie robila probnej z operonu :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom