>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
erka 1

erka

Użytkownik
a macie jakieś ciekawe tematy na prezentacje z polaka? zaczeliście w ogóle robić tą prezentacje? bo mi się na razie nie chce i ciągle ją odkładam... ale do czasu hehe
e tam daj sobie jeszcze wolnego ???? ja tam max miecha wczesniej zaczalem ogarniac i na lajcie pozniej tydzien przed troche czytania i pamieciowki.. ???? wystarczy ze cos podukasz z 5 min pogadasz na pytanka i napewno zalicza chyba ze celujesz na maxa:jezora:

matex 0

matex

Użytkownik
hm.. bo tak w ogole ustnej matury z polaka i j.obcego chyba nigdzie nie biora pod uwagę, tak ? ???? bo sam sie od dłuzszego czasu przymierzam do rozpoczęcia prac nad prezentacją (i ogolnie nad powaznym przygotowaniem do matury) ale jakoś nie mogę się za to zabrać ;o

unique- 32

unique-

Użytkownik
hm.. bo tak w ogole ustnej matury z polaka i j.obcego chyba nigdzie nie biora pod uwagę, tak ? ???? bo sam sie od dłuzszego czasu przymierzam do rozpoczęcia prac nad prezentacją (i ogolnie nad powaznym przygotowaniem do matury) ale jakoś nie mogę się za to zabrać ;o
ewentualnie na filologiach polskich i angielskich CZASAMI patrzą ale na pozostałych kierunkach to tylko formalność ;)

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
dajcie sobie na luz z tą maturą ???? jeśli ktoś sobie posiedzi miesiąc na studiach, to będzie chciał tą maturę pisać codziennie, nie wierzyłem, jak ludzie tak gadali, teraz mam bułe ????

flik 0

flik

Użytkownik
kupię prezentacje lub materiały do prezentacji maturalnej na temat &quot;języka sprawodzawców sportowych...&quot;

Propozycje i pytania na priv

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
ja miałem temat różnorodne wizerunki kobiet na przestrzeni epok czy jakoś tak ????
oczywiście temat mam po siostrze ona miała 20/20 a ja chyba 14:p

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nigdy nie mowie glosno o swoich planach ani o tym co mysle. Poczytaj sobie w necie jak Cie cos interesuje duze o tym jest. Pozdrawiam
Tak, ale raczej są opisane ogólne zajęcia, zawody, miejsca pracy, np. &quot;dyplomacja&quot;.. A mam pytanie - czy istniałaby możliwość otwarcia własnego przedsiębiorstwa zajmującego się kontaktami międzynarodowymi? Hmm.., nie bardzo potrafię określić o co dokładnie mi chodzi, ale czy nie sądzisz, że po takim kierunku jesteś skazany na pracę w jakiejś firmie, nie masz szansy na własną działalność ściśle związaną z tematyką studiów? To nie teza tylko pytanie ;)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Tak, ale raczej są opisane ogólne zajęcia, zawody, miejsca pracy, np. &quot;dyplomacja&quot;.. A mam pytanie - czy istniałaby możliwość otwarcia własnego przedsiębiorstwa zajmującego się kontaktami międzynarodowymi? Hmm.., nie bardzo potrafię określić o co dokładnie mi chodzi, ale czy nie sądzisz, że po takim kierunku jesteś skazany na pracę w jakiejś firmie, nie masz szansy na własną działalność ściśle związaną z tematyką studiów? To nie teza tylko pytanie ;)
na tym kierunku można wybrać specjalizacje tu masz jakie:
http://www.ae.poznan.pl/pages/i/1/9002.php
dla Ciebie to pewnie biznes miedzynarodowy/logistyka miedzynarodowa.
Powiem Ci tak nie często się teraz zdarza żeby ktoś pracował w swoim zawodzie ???? a firmę możesz załozyc bez szkoły, zwłaszcza bez szkoły bo wtedy masz motywację mówiąc sobie&quot;albo to albo nic&quot;. Tu jest dużo matmy i mikroekonomii a to Ci sie przyda w każdej branży związanej z biznesem czy finansami

radek03 90

radek03

Forum VIP
Właśnie mam pytanie z racji tego ze wybieram się na politechnike (wrocławską) i jak tam jest z rekrutacją czy niezbędne jest zdawanie matury rozszerzonej, czy można podstawe dobrze zdać? Bo teraz na próbnej zdawałem podstawe i była bardzo prosta i teraz się zastanawiam czy na luzaka zadać podstawe czy też być bardziej ambitnymi zdawać rozszerzoną. Tak więc jak ktoś się orientuje, to jaki jest próg rekrutacyjny aby się dostać?
Nikt nie studiuje na politechnice?

slander 10

slander

Użytkownik
mógłby ktoś przesłać mi maturę z matmy rozszerzoną Operonu sprzed tygodnia napisaną na ok. 30-40%?
Jeśli jest ktoś tak miły to proszę o kontakt na PW.

galek7 0

galek7

Użytkownik
Nikt nie studiuje na politechnice?
Ja studiuje , obecnie 4 rok.
Zalezy na jaki kierunek sie wybierasz, na niektorych nie ma progu , na niektorych jest dosyc wysoki.

A tak poza tym, jezeli ktos potrzebuje mature ustna z polskiego to niech sie odzywa na priw, &quot;pomoge&quot; :p znaczy nie ja a dziewczyna z filologii polskiej ;)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
galek7 orientujesz się może czy jest tam jakiś kierunek na którym fizyka nie jest aż taka trudna, bo ja z fizyka leże - nie uczę się już parę lat jej i mam ogromne braki, właściwie uczę się tak żeby tylko zaliczyć... jakiś dobry, przyszłościowy kierunek z małym progiem punktowym /heh te moje wymagania... ale może się coś znajdzie/
da się w ogóle tam przeżyć nie umiejąc prawie w ogóle fizyki? ;)

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
1. Co zdajecie?
2. Uczycie się już?
3. Z czego korzystacie w przygotowaniach do matury z angola, matmy i geografii? ;)
4. Na jaką uczelnie startujecie? :p

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
angielski podstawa, geografia podstawa i matma rozszerzona
uczę się tylko z matmy ;) a właściwie to robię tylko zadania na fakultety... i tyle mojej nauki hehe
startuje na uniwerek przyrodniczy we wrocku na gospodarkę przestrzenną. nie wiem co po tym mogę robić ale fajnie dla mnie brzmi ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom