>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
jako47 130

jako47

Użytkownik
wczoraj fajnie ze wiedzialem ze bedziemy pisac z lalki fajnie ze niektore szkoly pisaly o 8.00 a my o 9.00
;)
a ty daniel co zaznaczyles ??? ?

michau 84

michau

Forum VIP
Wczoraj polski był dość łatwy, pisałem Makbeta, bo Lalki nie przeczytałem :p
Dzisiaj ang roz, trochę problemów w paru miejscach miałem, ale ogólnie nie było źle, a nawet można powiedziec, ze poszło dobrze.
Tylko to słuchanie z tymi dietami walnięte ;] łatwe słuchanie o Federerze ;]

W 100% się zgadzam... te diety były troszku popieprzone. Ale Ferdek za to był aż nadto prosty ;) Temat o przyjaźni w necie też banalny....

bmt 0

bmt

Użytkownik
Komarr ja podobnie, też rozszerzona. Wydaje mi się że będzie stosunkowo łatwa, najgorsza będzie stereometria i trygonometria, z rachunkiem pewnie będą problemy ale dam radę.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja tez matma ale teraz podstawowa (nad rozszerzoną się zastanawiam) i stereometria z trygonometrią wydaje mi sie nie taka straszna, gorzej wlasnie z rachunkiem i kombinatoryką, na pewno tez bedą ciągi ale to tez łatwe

akarin 0

akarin

Forum VIP
I jak wrażenia po matmie?
Ja pisałem rozszerzoną i nie powiem, było trudne. Zrobiłem 6 zadań całych i 2 w części. Jak będzie 30% to będę zadowolny :wink: (na ten moment) ;]

bmt 0

bmt

Użytkownik
Rozszerzona matematyka to dzisiaj był jakiś żart. Połowa zadań nadawała się na podstawe, druga to średnio trudne rozszerzenie. Zrobiłem wszystkie oprócz ostrosłupa w którym obliczyłem pole podstawy a nie miałem juz miejsca na pola ścian bo troche sobie kartke zamazałem. Wysokość ścian obliczało się z uzyciem 2 razy twierdzenia pitagorasa i promienia okręgu.
Jakie mieliście odpowiedzi?
W pierwszym zadaniu liczba była 2? W ciągu x=2? Prosta przechodzaca przez początek ukladu współrzędnych y=1/6x? Obwód trapezu 48? Różnica ciagu arytmetycznego 0 lub 1/2*a1? W zadaniu z kombinatoryki x=10?
sorry ze nie pokolei ale nie pamietam numerów zadan.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom