Dzisiejsza podstawa z polskiego była bardzo łatwa. Mówie oczywiście o pierwszym temacie z Lalki. U mnie w klasie nikt się na Makbeta nie rzucił ???? Jutro angielski rozszerzony, a Wy co piszecie?
ja pisałem Makbeta ????
a test mi poszedł średnio, ogólnie trudny nie był, ale jakoś mało skoncentrowany podszedłem chyba.... błędy, na które jak patrzę z dystansem, bym w życiu nie popełnił....
Ogólnie to łatwy ten test... było może 1-2 pytania nad którymi trzeba było się zastanowić czy tam wyszukać w tekście, a co do pisania to Makbet jak najbardziej by mi pasował
Ja oczywiście pisałem z Lalki , jak wyszedłem to się kumpla spytałem czy w ogóle był Makbet podobno był :] Ale nic nie pamiętałem z niego Jutro angiel , piątek biola i czekamy na wyniki ????
Znowu mieliście Lalke? ???? Ludzie, którzy to układają mają chyba jakąś manie ???? W zeszłym roku była i na próbnej i na głównej ???? Powodzenia dla maturzystów i nie przejmujcie się zbytnio....i tak się obudzicie do nauki w długi weekend majowy :mrgreen: Pozdro
Wczoraj polski był dość łatwy, pisałem Makbeta, bo Lalki nie przeczytałem
Dzisiaj ang roz, trochę problemów w paru miejscach miałem, ale ogólnie nie było źle, a nawet można powiedziec, ze poszło dobrze.
Tylko to słuchanie z tymi dietami walnięte ;] łatwe słuchanie o Federerze ;]
na podst z anglika szedlem z nastawieniem ze odsluch i zamkniete maxik a pisemne jak pojdzie tak pojdzie... odluch- kosa , z zamknietych o przedstawieniach w teatrze bylo dziwne bardzo, o zmienie imion tez jakies takie jakies... pisemne latwe i chyba tutaj wyciagne
zadanie 5 z anglika to masakra nie mieli co dac ???? polski lepiej mi poszedl niz anglik
???? zal
aha dlaczego odsluch zawsze jest beznadziejny ?? bo chyba czyta go jakis angol inaczej byloby gdyby to jakis polak czytal '_
Angielski rozszerzony calkiem przyjemnie mi dzisiaj minął. Rozprawkę troche za długą napisałem ale myślę że będzie ok.
Fajnie się dzisiaj słuchało wywiadu o Federerze, Canas Guillermo i Sampras nawet się pojawili;D
kurde ale fakt faktem chyba musialy sie urodzic w jednym szppitalu nie wiem sam. ta z 18 byla dla mnie za prosta odpowiedzia i szukalem jakiegos haczyka chyba nie potrzebnie ????