>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zdałem zdałem moze bez reweli ale jak i tak jestem dosc zadowolony gecia podst 65% Angol podst 67% i Polak podst 40% :spokodfhgfh:
No całkiem nieźle..
Polski 40%, to gratulacje :]

Wiedziałem, rze zdasz, niema mocnych na Ciebie FILIP ????

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
jak to WKU zalatwiles?

ja mam niby przyniesc papiery 17lipca o zaswiadczeniu zlozeniu papierow do szkoly, ale jak nie przyjma mnie to co ?

Idziesz do WKU, dajesz świadectwo z 3 klasy (nie maturalne, zwykle), babka wpisuje coś w papiery, mowisz, ze idziesz na studia, coś notuje i mówi, że dają Ci czas do października, pozniej przynosisz kwitek ze studiów....

Komuś nie pasowało pwsz w Legnicy? ???? a to dlaczego? mi się tam podoba, papierek i tak bede mial z wrocka, bo mają umowę podpisaną, po licencjacie robisz magistra we wrocku...
????

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Idziesz do WKU, dajesz świadectwo z 3 klasy (nie maturalne, zwykle), babka wpisuje coś w papiery, mowisz, ze idziesz na studia, coś notuje i mówi, że dają Ci czas do października, pozniej przynosisz kwitek ze studiów....

Komuś nie pasowało pwsz w Legnicy? ???? a to dlaczego? mi się tam podoba, papierek i tak bede mial z wrocka, bo mają umowę podpisaną, po licencjacie robisz magistra we wrocku...
????
Ja też idę do PWSZ w moim mieście na budownictwo i wiem , jak jest opinia o tego typu szkołach, ale mnie to nie obchodzi. Idę tam dlatego , nie że nigdzie się nie dostanę, bo z 68% z matematyki roz. myślę , że mógłbym iść przykładowo na politechnikę gdańską czy krakowską, ale nie chcę marnować kasy na stancje, dojazdy, jedzenie itp. Dopiero magistra zrobię w innej lepszej szkole i będę miał z niej papierek. Z reszto szkoła to nie wszystko i tak niczego nas nie nauczy, wszystkiego nauczymy się w praktyce (tzn. w pracy).

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Powiem wam coś o PWSZ w Legnicy...
-szczyci się najlepszy poziomem z pwsz-tów w Polsce
-największy pwsz w Polsce
-sale wykładowe naładowane tak techniką, że przyćmiewają te z wrocka...
automatycznie przesuwane ściany, ekrany LCD wychodzące z sufitu i takie bajery... itp.
-wykładowcy z wrocławia
-net na terenie całej uczelni, basen, siłownia, elektroniczna bilbioteka (ma to sporo uczelni, więc nic nadzwyczajnego, ale pwsz nie jest jakimś zwykłym shitem)
-sale wykładowe gotowe pomieścić 1000 osób na raz
-podpisana umowa z wrockiem, kto licencjat uzyskal w Legnicy jest przenoszony na magisterkę do wrocka
-ceny 70% tansze niz we wroclawiu
-fajni ludzie
-dużo imprez
-miasto troche spokojniejsze od wrocka, takze ciszę się znajdzie
-blisko od miejsca zamieszkania (nowego, w głogowie)

lalo 36

lalo

Forum VIP
Nie chce otwierać nowego tematu, więc napiszę tutaj ????
Kto pisał dzisiaj próbną maturę z OPERONU ?;&gt;

lalo 36

lalo

Forum VIP
A co liczysz że dostaniesz ta samą ? ???? ^^
Podobno odpowiedzi dzisiaj albo jutro będą na stronce OPERONU ????

remik47 0

remik47

Użytkownik
na strone matura.operon.pl nie idzie sie dostać :/ pewnie serwer nie daje rady, a szkoda bo chciałem zobaczyć odpowiedzi...

unique- 32

unique-

Użytkownik
na strone matura.operon.pl nie idzie sie dostać :/ pewnie serwer nie daje rady, a szkoda bo chciałem zobaczyć odpowiedzi...
z tymi zapchanymi serwerami to normalka . rok temu jak pisałem maturę była taka sama sytuacja . spokojnie poczekajcie . aha i jeszcze jedno - na bank zdacie te próbny jak i te &#39;prawdziwe&#39; ???? matura to pryszcz , zobaczycie .

lalo 36

lalo

Forum VIP
No ja właśnie też chce wejść i nie idzie ;/ A sprawdziłbym sobie te wyniki :No ja właśnie też chce wejść i nie idzie ;/ A sprawdziłbym sobie te wyniki :[
unique obyś miał racje !! ;)

remik47 0

remik47

Użytkownik
własnie się dowiedziałem, ze odpowiedzi do dzisiejszych z polskiego będą dopiero jutro o 16 ;) musimy sie uzbroić w cierpliwość :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
No właśnie jakiś łeb mi mówił, że jutro będą w GW języki :p Więc sobie mówię, że podskoczę rano do kiosku i 100% moje, ale chyba nie tylko ja taki &quot;bystry&quot; :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom