a nie wiem za co, nie pytałem sie, wazne ze juz mam za soba ten polski :spokodfhgfh:180michal - tyle samo, co ja wczoraj! Graty! Za co Ci pojechali? Mi za przekroczony limit czasu.
???????? ja tez jestem po angol 10 a polski 11 i tak dobrze bo nie przeczytałem zadnej z 4 lektur które miałem w pracy
a ja mam jutro ustny polski i sie stresuje tym faktem... ????
Niby racja, ale doszly mnie sluchy ze nauczyciele w mojej szkole ostro cisną i zadają jakieś bajeczne pytania...a ja jestem tylko w technikum.. ???? wiec mam pewne obawy ????
Porażka... akórat za taki błąd i w takim temacie to nie wiem co napisać...No u mnie akórat był mega lajcik z polaka gorzej było z angola ale narazie nie ma ani jednej osoby u mnie w sql która by nie zdała ustnej z polaka a z angola z tego co wiem 1 os nie zdała
jasiek ale ludzie z ,,dysmozgowiem'' nie robia taki bledow , przeciez filip zrobil to dla zartow napewnoa wiecie z czego to jest? z lenistwa, kiedys matka z ojcem zagonila do ksiazek i wymagano znajomosci ortografii a teraz.... po co skoro mozna dostac papier na dysmozgowie.
tak w 20 postach, wlasnie przeciez firefox podkresla bledyjasiek ale ludzie z ,,dysmozgowiem'' nie robia taki bledow , przeciez filip zrobil to dla zartow napewno
No właśnie... 95% Filipa "akórat"..........................a wiecie z czego to jest? z lenistwa, kiedys matka z ojcem zagonila do ksiazek i wymagano znajomosci ortografii a teraz.... po co skoro mozna dostac papier na dysmozgowie.
PS mowice ze zart, wpiszcie w wyszukiwarke "akórat" wyskoczy 20 wynikow, zgadnijcie czyich ????
To teraz odnieś Twoje słowa do sytuacji która została zaprezentowana...To akórat to chyba specjalnie, bo na takie błędy to nawet kolorowe papiery nie są usprawiedliwieniem.