Gratuluję.dobra stres byl nie potrzebny ???? 20/20
Dziekuje ????Gratuluję.
Jeżeli masz tak pisać to goń się na trasie kuta*** za paczkę fajek i butle denaturatu. Bo widzę ze masz problem z dobieraniem słów na forum i musisz używać słów ....STYL. Zasadniczo używam polskich znaków, ale nie mam nic przeciwko nie używaniu ich. Jeżeli nie masz ochoty pisać z "ogonkami" - proszę bardzo. Jednak to co mnie bardzo i to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Ja też popełniam czasem błędy, ale do diabła nie w każdym zdaniu po trzy razy! Mam w "głębokim poważaniu" to czy masz dysleksję, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się nie pisać jak analfabeta bo napierd****** "ortami" bez namysłu to zwykłe niedbalstwo! Nie potrafisz? Pisz w Wordzie albo... wypier*****!!! Najlepiej do szkoły.
Cos dla filipa.
Co miałes jakis problem dzisiaj i sie wyżywasz tutaj .Z tego co widze to chyba twój stary sie nie postarał że wypuscił na świat jakiegoś 'przemądrzałego' oprycha.Osobiście jeśli mi dałbyś taką wiązanke prosto w oczy to że mam dysmózgowie jak to nazwałeś to bym ci za*ebał w zęby bo pewnie jestes taką cipką ortograficzną jak rzeczy do których sie czepiaszSTYL. Zasadniczo używam polskich znaków, ale nie mam nic przeciwko nie używaniu ich. Jeżeli nie masz ochoty pisać z "ogonkami" - proszę bardzo. Jednak to co mnie bardzo i to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Ja też popełniam czasem błędy, ale do diabła nie w każdym zdaniu po trzy razy! Mam w "głębokim poważaniu" to czy masz dysleksję, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się nie pisać jak analfabeta bo napierd****** "ortami" bez namysłu to zwykłe niedbalstwo! Nie potrafisz? Pisz w Wordzie albo... wypier*****!!! Najlepiej do szkoły.
Cos dla filipa.
Skądś znam ten tekst.. na 99 % skopiowany.STYL. Zasadniczo używam polskich znaków, ale nie mam nic przeciwko nie używaniu ich. Jeżeli nie masz ochoty pisać z "ogonkami" - proszę bardzo. Jednak to co mnie bardzo i to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Ja też popełniam czasem błędy, ale do diabła nie w każdym zdaniu po trzy razy! Mam w "głębokim poważaniu" to czy masz dysleksję, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się nie pisać jak analfabeta bo napierd****** "ortami" bez namysłu to zwykłe niedbalstwo! Nie potrafisz? Pisz w Wordzie albo... wypier*****!!! Najlepiej do szkoły.
tekst pochodzi stad: http://zanim.napiszesz.prv.pl/Skądś znam ten tekst.. na 99 % skopiowany.
Czy ja cos do Ciebie typie mowilem? Nie, wiec stfu.Co miałes jakis problem (...)
to zalezy od uczelni, waha się od 60 do 85zl. hahha tak zwracaja????, co do wynikow w necie to beda tego samego dnia co bedziesz mial w szkole ale zalogowac to moze Ci sie uda dopiero po jakichs kilkunastu godzinach wiec predzej sie dowiesz ze szkoly.tak bylo rok temua beda w necie wogole?
ja teraz widze ze oplata rekrutacyjna jest, zlodziejstwo 85zl i to wszedzie chyba tak?
oczywiscie nie zwracaja tego nie? ciekawe za co to pobieraja ? : |