tutaj klikasz dla ucznia i masz strone logowania
tam sa takie rozne dane i mozesz porownac jak wypadles na tle innych uczniow, w szkole , wojewodztwie " ???? ale po co to komu jak jest pozniej niz swiadectwa w szkole :zoltakartka:hyh Mogli by łaskawie juz wrzucic te wyniki dzisiaj...bo jak nie bedzie ich jutro to po co ta strona skoro odbiore swiadectwo w szkole wczesniej niz zobacze wyniki w necie... bez sens...prozniaki
No to mamy dokładnie taką samą sytuacjęchyba wszyscy maturzysci modla sie o polski ja to przy okazji o matme sie modle ????
jedynie e dyrektor on moze wydac ci nowe hehe ale szybciej sie dowiesz w szkole ;pWitam,
Jak mozna odzyskac hasło?
Zgubiłem gdzieś tą karteczke co dawali nam w szkole z tym hasłem ????
chyba szybciej sie jednak w szkole dowiem ...kurcze..Jednocześnie informujemy, że w dniu 29 czerwca (niedziela) mogą nastąpić przerwy techniczne w funkcjonowaniu systemu w godz. 9:30 - 20:00.
skad masz takie info??ponoc 95 % uczniów zdało mature modlcie sie aby was w tych 95 nie zabraklo ja sie modle ;p
mnie na pewno nie ma w tych 95%ponoc 95 % uczniów zdało mature modlcie sie aby was w tych 95 nie zabraklo ja sie modle ;p
trzeba sie wyrozniac :]mnie na pewno nie ma w tych 95%