>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Matura 2010

Status
Zamknięty.
telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Mam takie pytanie do kogoś kto się orientuje. Teraz mi to przyszło do głowy. Jak pisałem mature z polaka to zabrakło mi miejsca na wypracowanie i pisałem w brudnopisie. Skreśliłem nazwe Brudnopis (nie podlega ocenie) i napisałem CZYSTOPIS i pisałem nizej reszte wypracowania. Mam nadzieje ze wezmą mi to pod uwagę. Jak myslicie?

180michal 17

180michal

Użytkownik
mogles napisac w tej czescie gdzie trzeba bylo napisac wypracowanie ze reszta w brudnopisie to pewnie by tam spojrzeli a tak to nie wiadomi jak to ci rozpatrza

jk 0

jk

Użytkownik
Mam takie pytanie do kogoś kto się orientuje. Teraz mi to przyszło do głowy. Jak pisałem mature z polaka to zabrakło mi miejsca na wypracowanie i pisałem w brudnopisie. Skreśliłem nazwe Brudnopis (nie podlega ocenie) i napisałem CZYSTOPIS i pisałem nizej reszte wypracowania. Mam nadzieje ze wezmą mi to pod uwagę. Jak myslicie?
na bank to sprawdza, sam tak zrobilem rok temu, gorzej jakbys nie skreslil slowa brudnopis, a tak to looz

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowie jak sadzicie jest szansa jesli ktos nie zdal jedengo z przedmiotow w maju i poprawi go w sierpniu to ma szanse dostac sie na studia dzienne?

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
panowie jak sadzicie jest szansa jesli ktos nie zdal jedengo z przedmiotow w maju i poprawi go w sierpniu to ma szanse dostac sie na studia dzienne?
Pewnie, że są szanse zawsze na jakieś trudne kierunki techniczne czy np. na taką Fizykę, są wolne miejsca jeszcze wrześniu.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
to zalezy jakie przedmioty ta osoba zdawala ,jak masowki czyli wos albo geografia to na 99% nie, jak matme albo fizyke to tak, mało osob idzie na kierunki techniczne szczerze to nie wiem czemu i tam beda wolne miejsca

J 16

jojof16

Użytkownik
U mnie w szkole kolo zapomniał wyłączyć dźwięków w telefonie albo samego telefonu i ktoś wysłał do niego SMS-a. Współczucie bo czeka go poprawka...

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
wiecie kiedy beda arkusze w necie bo czekamy z dziewczyna , bo zdawala gegre i chciala sobie sprawdzic rozwiazania

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
A ja dzisiaj po ustnym angielskim r. tematy w miarę proste miałem i 19/20 się udało ustukać ???? W sali na przeciwko mojej, geografię zdawały osoby z peselami o początku 80... 84... ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom