Na zaoczne sie dostanieszcieakwe po co te poprawki w sierpniu niby :| wtedy jak nigdzie sie nie dostaniemy
na jakie studiach jestes?Ale tam się podniecacie Na studiach to dopiero są egzaminy xD Wiem , że tak każdy starszy mówi ale to jest prawda ;-) Tak czy inaczej powodzenia w dalszej części życzę Wam ...
jogurt to jak juz wrocisz napisz z jakiego tematu wylosowałes pytania;pno to prawda ;p
ja mam dzisiaj ustny angielski.. na 13;30 dopiero i stresa mam nie wiem czemu
No faktycznie list i krótka forma były proste. Czytanie ze zrozumieniem było bardzo trudne. Słuchanie trochę mniej, ale też trudne.I jesteśmy po niemieckim pisemnym. List i krótka forma były bardzo proste,ale słuchanie i czytanie ze zrozumieniem to katastrofa. Pewnie nieliczni pisali niemca, ale ktoś sie tutaj napewo znajdzie
massive o czym tym mowisz wszytko bylo proste oprócz zadania na 8 pkt ktore bylo posrane tam tylko dwie odpowiedzi znalem reszta szczały
Dokladnie te 8 to ???? wypracowanie nawet nawet a sluchanka wedlug mnie :spokodfhgfh:massive o czym tym mowisz wszytko bylo proste oprócz zadania na 8 pkt ktore bylo posrane tam tylko dwie odpowiedzi znalem reszta szczały
Według mnie list i ta druga forma łatwe. Z czytania było jedno trudne zadanie a słuchanie to tak 50 na 50 ????No faktycznie list i krótka forma były proste. Czytanie ze zrozumieniem było bardzo trudne. Słuchanie trochę mniej, ale też trudne.
Ogólnie próbna była o wiele prostsza.
zestaw 24jogurt to jak juz wrocisz napisz z jakiego tematu wylosowałes pytania;p