Pomyśl, kobieto.daajcie tą stronke z zestawami z anglika które już były //..
tRochę temat poczytać i wszystko jest, zaledwie kilka stron wsteczpół dupy zza krzaka ... :-|
WIOLA, proszę bardzo, link do stronki z zestawami maturalnymi z języka angielskiego. Wybierasz swój okręg i Voila' !
http://www.gtam.info/ang/
ciach bajera.
a widzisz nawet nie spr tej strony:/no wiem. ale patrz:
Witryna żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Protected"
masz hasło ?
Trudne nie są. ???? )porky jak łatwe to moge zrobić ????
Możesz, ale tylko na poziomie rozszerzonym ????nie da sie poprawki oblać od tego roku, wszystkie dodatkowe przedmioty masz tylko ile % a nie czy zdana czy nie.
Jak już pisze to mnie zastanawia coś innego, a mianowice: czy jeśli w tym roku nie zdawałem fizyki to w przyszłym roku moge sobie ja zdawać, czy poprawianie wyniku obejmuje tylko te przedmioty, które zdawałem za pierwszym razem?
Przeczytaj parę postów wyżej. Login i Hasło to - maturaCzy mógłby ktos podać konkretną stronę z zestawami do ustnego języka angielskiego poz. podstawowy? Wiem, że pojawiał się już wcześniej taki link - gtam.info/ang/ jednakże po naciśnięciu go wyskakuje mi:
Witryna gtam.info żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Protected", kiedy dokonałem rejestracji na stronie gtam.info/ po wprowadzeniu hasła do poprzedniego linku nadal nie działało.
Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby rozwiązać ten problem, albo zamieścić link do innej porządnej strony, a nie do forum gdzie są pojedyncze przykłady ????
w jakim sensie, że zdana czy że ugrałeś tyle % ile chciałeś ?Matura z geografi rozszerzona trudna ... Ale dałem rade! ????
Wiesz co myślę, że zdałem, bo na przykład u nas dało się ściagać i porozumiewałem się z najlepszym w kasie "geografem".w jakim sensie, że zdana czy że ugrałeś tyle % ile chciałeś ?