B
0
burbon2009
Użytkownik
ja mam takie pytanko jak w biografi w materialach pomocniczych nie napisalem kartka z cytatami to nie mogę mieć ze sobą ? czy wziąć ?
Weź, pokaż komisji. Bedzie dobrzeja mam takie pytanko jak w biografi w materialach pomocniczych nie napisalem kartka z cytatami to nie mogę mieć ze sobą ? czy wziąć ?
Ja wpadłem i przywitałem się po polsku.Mam pytanie co do przebiegu egzaminu maturalnego ustnego z języka angielskiego. Tzn jak to wygląda? Czy witać się itp po polsku czy ang? Ile czasu dostajemy itd. Bo nasz genialny nauczyciel nie raczył nam tego przekazać :/
skończy dana grupa i po tych paru/parunastu osobach przewodniczący komisji zaprasza zdających do sali, informuje że wszyscy zdali ( ???? ) i zaczyna po kolei wymieniać kto ile punktów ????kiedy są wyniki z matur ustnych?wiem że tego samego dnia,ale jak to się odbywa? po wyjściu komisja zaraz ogłasza twój wynik czy jak wszyscy skończą to na przykład jest jakaś kartka z wynikami?
Pierwszoosobowa - 4 klasa podstawówki ...aha,to trochę czekania będzie po swojej prezentacji,
mam pytanko-jak nazywa się narracja gdzie bohater głowny jest narratorem ? (moze byc takie pytanko na maturze)?
Dzięki ???? 19/20 = 95% ????Ja wpadłem i przywitałem się po polsku.
Wylosowałem zestaw i miałem 5 min przy stoliku na przygotowanie się, potem już nie wiem ile to trwało ale coś koło 10 minut zadawali pytania. Ogólnie zleciało wszystko jak biczem strzelił. ????
No to ładnie Ci poszło.Dzięki ???? 19/20 = 95% ????
Miałem wszystkie te lektury..orientuje sie ktos jakie moge miec pytania do tematu:
getto warszawskie w literaturze i w filmie?
lektury z jakich korzystalem to:zdarzyc przed Panem Bogiem,medaliony i rozmowy z katem
?
Jeżeli dobrze rozumiem, to mówisz o prezentacjach w których nie ma żadnej lektury, tak?porky orientujesz się może jakie pytania u Ciebie mieli co nie mieli w swojej prezentacji żadnej lektury, do czego nawiązywały?
Ok, spoko. ????porky wielkie dzieki na pewno opracuje sobie te pytania ????
Tak dobrze. Temat mojej prezentacji to: Omów rolę Puław w kulturze twojego regionu dawniej dziś. Wykorzystaj przykłady z różnych dziedzin sztuki.Jeżeli dobrze rozumiem, to mówisz o prezentacjach w których nie ma żadnej lektury, tak?
Jeżeli tak, to muszę przyznać że chyba nikt nie miał takiej prezentacji u mnie..
Dużo osób kupowało je z jednego źródła i raczej wszyscy mieli na podstawie lektur.
Oszem, kolega miał jedną kreskę film "Pan Tadeusz" ale miał też lektury.
lol, jaki specyficzny temat. ????Tak dobrze. Temat mojej prezentacji to: Omów rolę Puław w kulturze twojego regionu dawniej dziś. Wykorzystaj przykłady z różnych dziedzin sztuki.
I nie mam pojęcia co mogą mi dać ????
No domyśliłem się ale jak ja bym mógł wybrać o swoim mieście to i tak tego bym nie wziął. :razz:W końcu o swoim mieście .
No elegancko ???? Matury za sobą ???? Czas to oblać ????No to ładnie Ci poszło.