akselek
Użytkownik
z geografii większość zadań to z życia wzięte regułek nie ma, to czego się uczyć ?Siemka chłopaki macie jakieś sciagi na Gere(rozszerzona) ?
z geografii większość zadań to z życia wzięte regułek nie ma, to czego się uczyć ?Siemka chłopaki macie jakieś sciagi na Gere(rozszerzona) ?
Lepiej idź spać ???? Za późnoA co najlepiej powtórzyć przed maturą rozszerzoną z geografii ?
Nie twierdzę, że nauczę się wszystkiego w jeden dzień, bo to niemożliwe, ale takie najważniejsze rzeczy.Lepiej idź spać ???? Za późno
Przejrzyj sobie globus Polski :spokodfhgfh:Nie twierdzę, że nauczę się wszystkiego w jeden dzień, bo to niemożliwe, ale takie najważniejsze rzeczy.
Też miałem o tańcu. ???? Jakie książki wybrałeś? Jak poszło?Motyw tańca w literaturze i sztuce.. :/ Lecę zbierać się do szkoły Trzymam kciuki za zdających
Czyli twierdzisz, że lepiej już iść na to piwo niż zasiąść przed książką ? Tak też chyba zrobię, choć zaglądnąć do niej zaglądnę.10 godzinną sesję?
Ludzie, lepiej naprawdę pouczyć się kilku wybranych zagadnień. Geologia ważna jest i to należy umieć i to dość dobrze. Wszystkie ruchy górotwórcze, wietrzenia mrozowe itp też raczej powinniście mieć opanowane.
Ja rok temu też zdawałem gegre rozszerzoną i mało się uczyłem, bo skupiłem się raczej na matmie (jeśli można powiedzieć, ze w ogóle się na czymś skupiłem ). Zdałem na 47% i jak dla mnie ta matura była dość trudna, bo raczej nie rozwiązywałem zadań typu takiego jaki był na maturze, tylko bardziej ogólne. Ale zaliczone spokojnie, więc i Wy zaliczycie.
Lepiej się przejść, pospać dobrze, wypić piwo i rano wstać niż cały dzień spędzić przed ksiażką/kompem ucząc się.
Co polecasz ze społecznej powtórzyć ? Korzystasz tylko z książek ?lubie pracowac jak mam noz na gardle, z geologii nic nie umiem, rodzajow skal nie umiem, historia ziemi tez nic ;d zawsze realizuje tak 50% planow, jak zakladam 10h to wyjdzie 5 a to moze wystarczy ???? cel over 90% wiec musze sie wykuc co do piwka - po maturkach dopiero
ze spolecznej zawsze jest duzo zadan, vademecum operonu mi starcza, ale wiesz nie wszystko tam jest - trzeba miec pojecie o wielu zagadnieniach, ktorych nie spotkasz w vademecach np ze Fatima lezy w portugalii i jest to miejsce kultu chrzescijanstwa, spolecznej ciezko sie wykuc...Co polecasz ze społecznej powtórzyć ? Korzystasz tylko z książek ?