ZMIANA WALUTY W MARATHONBET Z EURO NA PLN
Krótki opis jak to było w moim przypadku. - Chciałem przyciąc trochę i zmienic walutę z EURO na PLN aby nie płacic za przewalutowanie i wypłatę ze
Skrilla na konto bankowe.
Skrilla mam w PLN (stąd przewalutowanie) a nie mam karty
Skrill (czy jakiegoś tam konta VIP) więc muszę ze
Skrilla lac hajs (12 PLN za prowizję) na konto bankowe i dopiero wtedy miec realny banknot.
A więc procedura zmiany waluty w tę stronę jest niezwykle prosta i szybka - zajęło mi to 5 minut. - Konto przez zmianą waluty musi byc puste, czyli 0.00 Euro.
Zmiana po 5 minutach - więc sympatycznie. Ale po zmianie na PLN są bardzo słabe opcje wpłaty. - Albo Karta Kredytowa (a ja mam zwykłą debetówkę chyba - więc gaz
) albo wpłata szmalu poprzez portal Click2Pay - czyli coś na wzór
Skrilla.
Tak więc poświęciłem trochę czasu i zablokowałem sobie możliwosc wpłaty hajsu do Marathonbet.
Oczywiście najlepszą opcją byłoby miec 1) Konto na Marathonbet w Euro 2) Konto
Skrill w Euro 3) Kartę
Skrill (którą wypłacałoby się szmal prosto ze
Skrilla chyba z bankomatu). - Plus tego wszystkiego byłby taki, że byłoby tylko jedno przewalutowanie - podczas wpłaty szmalu do
Skrilla (przewalutowanie z PLN na Euro) i tyle, bo sama karta
Skrill jest albo bezpłatna albo w miarę tania - nie wiem, nie znam - ale słyszałem, że ekipa z takiego rozwiązania jest zadowolona.
To tyle ode mnie - ku przestrodze jakby zwykłemu szaremu userowi przyszło na myśl zmieniac walutę na Marathonbet z Euro na PLN.