Ala na mb nie można wypłacać złotówek. A na przewalutowaniu będę tracił. Serio za zwykły przelew bankowy trzeba płacić? Jak tak, to zwijam się z tego buka.Na mb idzie w kilka minut wypłata zazwyczaj, i jest za darmo, oczywiście by przelać z mb do banku musisz zapłacić 12.xx zł.
Z reguły dobrze jest kiedy na wyciągu jest Twój adres, chociaż może niech wypowiedzą się osoby, które weryfikowały w ten sposób. Ja zamiast wyciągu podesłałem im rachunki i zweryfikowali mi następnego dnia.Chciałem wypłacić część środków z buka i przyszedł do mnie mail weryfikacyjny aby wysłał skan dowodu oraz wyciąg z banku i mam pytanie dotyczące tego wyciągu, czy wystarczy wysłać im pdf z wyciągiem dostępnym na koncie internetowym ?
dzieki to jednak zostane przy euro nawet tracac przy przewalutowaniuTak i to dość sporą ja przypadkiem wcisnąłem żeby kasa poszła na konto, zażądali dokumentów i pisali że jest opłata, już nie pamiętam ile ale chyba 60 euro czy coś, to stwierdziłem, że chcę żeby ta kasa z powrotem wróciła na konto i przelałem na Skrilla, w regulaminie jest napisane "Klient pokrywa koszty związane z dodatkowymi wpłatami lub wypłatami w kwocie poniżej £200." czyli musisz co najmniej tyle wypłacić żeby uniknąć tej opłaty, no i możesz tylko raz w miesiącu bezpłatnie wypłacać