Temat wałkowany , nie możesz mieć konta w PLN zeby wplacac przez skrill, zagadaj na czacie moze zmienia ci walute na euro
Zdecydowanie nie polecam. Bardzo szybko nakładają limity. Do tego brak polskiej waluty i średnie kursy.
kolego, rejestrowałeś się tam w ogóle, że takie farmazony piszesz?Zdecydowanie nie polecam. Bardzo szybko nakładają limity. Do tego brak polskiej waluty i średnie kursy.
Ale jajcarz z Ciebie, dawno tak się nie uśmiałem!i średnie kursy.
W Services -> Moje konto -> Inne ustawienia nie ma możliwości zmiany waluty. Jak chcesz zmienić walutę musisz pisać do supportu.Co do zmiany waluty to podpowiem może komuś się kiedyś przyda. Jeśli założyliście konto w Marathonie <!--[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:AllowPNG/> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]-->i bilans na koncie jest równy 0, nie ma oczekujących zakładów, ani oczekujących wypłat to walutę w prosty sposób można zmienić w ustawieniach (Services -> Moje konto -> Inne ustawienia).
i jeszcze jedno. Po rejestracji (jeśli macie skrzynkę na interii (nie wiem jak inne portale)) w moim przypadku ich mail został skierowany automatycznie do folderu Spam. Sprawdzajcie zawartość folderu Spam jeśli niedawno założyliście konto na Marathonie.
Co do kursów to aż takiego rozeznania nie mam, ale według mnie chyba tylko Pinnacle ma lepsze kursy. Marathon według mnie na rynku numer 2
Jak napisałem tylko i wyłącznie w przypadku gdy bilans na koncie wynosi 0, nie masz oczekujących zakładów, ani oczekujących wypłat. Informacja dla kogoś kto założył konto, wybrał walutę PLN, a chciałby zmienić np. na EURO czy USD. Sam zmieniłem na EURO i mam 12 możliwych opcji wpłaty (w przypadku waluty PLN występowała tylko jedna opcja).W Services -> Moje konto -> Inne ustawienia nie ma możliwości zmiany waluty. Jak chcesz zmienić walutę musisz pisać do supportu.
Mam 0 na koncie, nie mam oczekujących zakładów i nie mam opcji zmiany waluty. Konto mam w marathonbet.comJak napisałem tylko i wyłącznie w przypadku gdy bilans na koncie wynosi 0, nie masz oczekujących zakładów, ani oczekujących wypłat. Informacja dla kogoś kto założył konto, wybrał walutę PLN, a chciałby zmienić np. na EURO czy USD. Sam zmieniłem na EURO i mam 12 możliwych opcji wpłaty (w przypadku waluty PLN występowała tylko jedna opcja).
Ja z kolei jak najbardziej takową mam. Zmieniałem walutę z PLN na EUR, z EUR na USD, z USD na GBP i tak dalej, aby sobie sprawdzić w przypadku, której waluty mam największą ilość opcji wykonania wpłaty (najlepiej wypada tutaj EUR i jest tych opcji 12).Mam 0 na koncie, nie mam oczekujących zakładów i nie mam opcji zmiany waluty. Konto mam w marathonbet.com