Nie pograsz sobie już tam limitów ci nie cofają. Limity są nakładane na tych co dużo u nich wygrali albo surebety grali. Odnośnie oferty według mnie największa oferta spośród buków a kursy często dorównują pinnacle sports.mam konto z Panbetu jeszcze , tam kiedyś grałem ( bardzo mało ) i było ok , weryfikacja i wypłaty - wszystko w porządku. Po przeniesieniu konta na marathon mam jakieś śmieszne limity na wszystko 1.17 euro ! Ponoć taka decyzja działu , nie mam pojęcia czym spowodowana , da się coś z tym zrobić ? fajna oferta i chciałem tam pograć. Pozdro
Nigdy nie zlecałem u nich wypłaty na konto ale jestem ciekaw jak to wygląda.mial ktos problemy z wyplata u nich na konto bankowe ostatnio? 11 dzien czekam na kase i cisza. Pierwszy raz mam cos takiego...
Każde zdarzenie ma swój limit obowiązujący dla wszystkich jest on pokazany jak chcemy zagrać jakiś typ. Są też limity indywidualne dla tych co na + wychodzą oraz grubo grają.2 pytanko do osob ktore sie znaja na MB. 1. Czy mozliwa jest wplata przez paysafecard? 2. Jak szybko naloza mi limity na NBA i czolowke lig koszykarskich? Stawki jakimi bede gral to srednio 1000-3000zl. Pytam bo maja super kursy na handicapy az 1.97 przy np 1.9 na bet365 a przy takivh stawkach to robi roznice, tylko nie wiem czy warto sie tam rejestrowac jesli maja narzucic limity po paru dniach grania
Mi się tak udało konto w tobet zweryfikować. Screen profilu z wszystkimi danymi po zalogowaniu się na konto bankowe. W profilu w koncie bankowym muszą znajdować się prawidłowe dane dlatego że banki wymagają posiadania aktualnych danych adresowych od klientów. Taki screen jest tak samo jak rachunek ważny w weryfikacji adresu a jak buk nie przyjmie screeana wtedy w banku można poprosić aby wyciągi comiesięczne z konta bankowego na adres wysyłali. Wyciągiem tak jak rachunkiem weryfikujesz konto czyli scan i email do buka.To może spytaj na czacie czy nie może być zamiast tego screen z konta bankowego lub zweryfikowanego konta MB, na którym widać dane oraz adres. Z tego co pamiętam miałem podobną sytuację z Betsafe - chcieli rachunku na moje dane ale na mnie nic nie przychodzi więc wysłałem im screen konta MB czy tam konta bankowego. Nie pamiętam już, w każdym bądź razie zatwierdzili to i wypłata normalnie poszła.
Tak poza tym to wypłacałem parę razy z Marathonu i nigdy nie proszono mnie o weryfikację a tym bardziej o skany rachunków...