piszesz na live chacie, że chcesz zmienić... minuta i gotoweJak mogę i czy mogę ją zmienić?
Nie wiem czy w pełni zrozumiałem ...If a player retires or is disqualified bets on the match result will stand as long as one set has been completed, otherwise these bets will be void. Bets on other markets will be void unless a definitive result for that market has already been determined. The player that progresses to the next round or is awarded the victory after the first set has been completed will be deemed the winner.
Co to był za mecz i o której godzinie grany?Z limitami jest DRAMAT. Wczoraj zalozylem konto. Postawilem wczoraj 50 EURO na 1 mecz tenisa ktory nie wszedl wiec przegralem 50 eur. ( To byl moj pierwszy zaklad ). Dzis patrze - limity na tenisa od 1 do 5 EURO :/
Skusilem sie kursami ale widze ze tam sie nie da grać...
Cześć, wygląda na to że mam identyczny problem z wypłatą z marathonbetu. Podesłałem im wszystkie wymagane dokumenty i tak samo jak ciebie cofnęli mnie z zaświadczeniem bankowym twierdząc, że numery im się nie zgadzają (brakuje "PL" w numerze rachunku bo WBK nie podaje IBAN-u).Dobra - kabaretu z Marathonbet ciąg dalszy. - Rozchodzi się o ten pierd@lony IBAN...
Wchodzę na Chat i kminie do upadłego baranów szukających problemów...
Nie pamiętam już , wypłacilem cala kase i ucieklem od tego buka. Ale jakis mecz turnieju w Sydney czyli raczej nie niszowe rozgrywki.Co to był za mecz i o której godzinie grany?
Lepiej na MB i potem na rachunek bankowy. Na LCH dobitnie mi wytłumaczyli, że lepiej zlecać na MB. Gdy zlecisz wypłatę na rach bank to kasa może dojść nawet po 2 tyg. Widać po wpisach w tym temacie jak ogarniają pewne kwestie związane z przelewami zagranicznymi ????wypłacał ktoś na bankowe ? ile idzie ? czy lepiej na MB a potem na bankowe
Nie to że się czepiam, ale w kontekście obstawiania Sydney to niszowe rozgrywki i nie wszyscy "porządni" bukmacherzy popularni w naszym kraju mieli na to w ogóle ofertę.Nie pamiętam już , wypłacilem cala kase i ucieklem od tego buka. Ale jakis mecz turnieju w Sydney czyli raczej nie niszowe rozgrywki.
Marathon nie nadaje się do obstawiania, kursy atrakcyjne ale limity bardzo szybko nakładane.
Byłeś jednym z pierwszych który narzekał na limity, zresztą jak ktoś chce i może grać za 1Euro na mecz to Marathon się nada, moim zdaniem to jednak nie obstawianie a zabawa.Uwielbiam takie komentarze! ????
Zgadzam się ze wszystkim - mniejsza konkurencja, więcej dla mnie :grin: