>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Marathonbet

B 65

barylkaq

Użytkownik
handicapy w maratonie w pilce noznej -1 to są azjany czy normalne? mam mecz i sa handi 0, 1 i 1.5... wydaje mi sie, ze to azjany ale nie jestem pewien, moze ktoś potwierdzić na 100%?

pilkarzyk-84736 17

pilkarzyk-84736

Użytkownik
Podczas rejestracji w Marathonbecie podałem omyłkowo inny e-mail. Robiąc depozyt via skrill automatycznie utworzyło mi się drugie konto na MB. Przy wypłacie mogę użyć tylko tego drugiego konta na MB. Można w ogóle posiadać dwa konta na MB ? Da się zmienić w Marathonebecie konto MB na które chce wypłacić pieniądze ?

K 59

kita

Użytkownik
handicapy w maratonie w pilce noznej -1 to są azjany czy normalne? mam mecz i sa handi 0, 1 i 1.5... wydaje mi sie, ze to azjany ale nie jestem pewien, moze ktoś potwierdzić na 100%?
Tak, azjany.
Po kursie mogłeś łatwo rozpoznać, bo mając w jednej linijce handicapy na -1 oraz -1,5, na pewno była znacząca różnica w kursach. No i, ponadto, w normalnym miałbyś tylko liczby całkowite i 3 opcje wyników do obstawienia (czyli jeszcze remis). ????

H 0

hermenegilda

Użytkownik
Witam
Mój pierwszy post na forum.Gram już parę lat,z róznym skutkiem,ze wskazaniem na break even.Ostatnio zająłem się tradingiem.Mam problem z marathonem-nie mogę postawić zakładu!Wyskakuje mi durny komunikat&quot;proszę podać stawkę-dobrze&quot;.A stawkę już podałem.Co mam robić?

J 10

jerky

Użytkownik
Buk jest bardzo dobry do gry tasiemców. Bardzo bogata oferta, kursy do surbetów bardzo dobre, tylko te limity. Ale amatorzy i tak nie grają za więcej niż 20zł. Szata graficzna taka sobie, jak wszystkie ruskie buki. Bardzo dużo handicapów za bardzo duży plus. Dla amatorów TAK, dla ekspertów NIE.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
wie ktoś czy marathon daje linie na zawodników w NBA tylko na wybrane mecze,czy trzeba po prostu dłuzej poczekać aż wystawią??

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Od wczoraj nierozliczony zakład Amkar-Kazań 1X do przerwy...
Po kontakcie z supportem uzyskałem odpowiedź, że zakład jest sprawdzany przez nich.
Ciekawe co tzn :] Czyżby jakieś wałki w meczu ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
&quot;We are reviewing the outcome and patterns of the game and are actively seeking assistance from football authorities. This may take a few days and we apologise for the inconvenience. Whilst we cannot comment further at this time, we will endeavour to conclude this review at the earliest opportunity.&quot;
Żadnych innych informacji nie mogą udzielić, więc jakieś wałki wczoraj poszły w Permie :]
Tyle tylko, że nie ogarniam dlaczego gracze na tym cierpią i zakłady są ciągle nierozliczone... :;/:

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
nie wiem czy ten buk nie różnicuje graczy biorąc sobie za kryterium miejce zamieszkania. Mieszkam w UK, gram u nich i wyplacam a więc póki co jestem klientem deficytowym a limity mam np.takie: Phoenix Suns @ New York Knicks, Game Total: Over 200 &lt;TABLE&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;
&lt;/TD&gt;&lt;TD class=price&gt;Price: 1.96 &lt;/TD&gt;&lt;TD class=stake&gt;&lt;INPUT id=stake.740867,Game_Total.4 class=&quot;stake stake-input js-focusable&quot; tabIndex=0 name=stake value=Stake: rel=&quot;Stake:&quot;&gt; &lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD colSpan=2&gt;&lt;/TD&gt;&lt;TD class=p-0&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
Max stake: 3,906.2
Raczej nie ma co narzekać

Otrzymane punkty reputacji: +2
pilkarzyk-84736 17

pilkarzyk-84736

Użytkownik
Ponawiam moje pytanie. Chcę wykonać wypłatę na inne konto Moneybookers niż to z którego robiłem depozyt. Jak mogę to zrobić ?

Otrzymane punkty reputacji: +2
I 14

ice05

Użytkownik
konto w MoneyBookers mam w PLN, karty kredytowej nie mam, jedynie wplata to pko bp i mb, jakie mam konto zalozyc w tym buku, EUR? wplace tam jak mam w mb walute pln a zaloze w euro ? samo sie przewalutuje?

D 224

dboniem

Użytkownik
Być może już gdzieś w temacie było, ale jak zrobić, żeby mieć możliwość wpłaty poprzez Moneybookers, narazie wpłacałem kartą. Wyczytałem tam, że w jakiś sposób można zmienić/dodać portel elektroniczny, ale wtedy gdy konto jest wyzerowane i nie ma nierozliczonych zakładów, a ja mam już postawione zakłady, a chciałbym jeszcze wpłacić przez Moneybookers ?

marasking 63

marasking

Użytkownik
ja zmienialam poprzez pracownika supportu na &quot;live czacie&quot;. Depozyty dla MB są tylko dla kont prowadzonych w Euro, dolarach. Jak chcesz miec w PLN to tylko depozyty przez karte kredytowa

Do góry Bottom