Panowie, zlecał ktoś wypłatę z Marathonbet bezpośrednio na konto bankowe? Ile w praktyce idzie taki przelew?
Wysłałem dzisiaj - mam nadzieję, że do piątku się wyrobią - tak żeby na Święta było
Nie, no proszę Państwa - to już nie jest śmieszne z tym całym Marathonbetem. - Sprawa wygląda tak. Ugrałem sobie na Marathonbecie okrągłą sumkę - zbliżają się Święta i Sylwek - więc chciałem wypłacic hajs - normalna sprawa.
Więc wypłaciłem go normalnie (już po raz drugi, pierwszy raz via
Skrill i nie było problemów - po 5 minutach pieniądze były na koncie
Skrill) przez przelew na moje konto bankowe w Mbank. - Jednak po kilkunastu minutach na mejla przyszedł mi monit, że muszę przejśc weryfikację, normalne - więc bo krótkiej konsultacji na
Live Chacie wysłałem gdzie trzeba ustalone w rozmowie skany dowodu osobistego oraz wyciąg z konta bankowego (tylko obciążenia rachunku - "operacje wychodzące"
.
Motyw jest jednak taki, że najpierw nie pasował im mój numer IBAN (który powinien byc z prefixem PL) - MBet stwierdził, że owa PLka w IBANie jest niepotrzebna. - Tak też zrobiłem, skreśliłem PLkę na początku IBANu i po raz kolejny wysłałem pieniądze na konto bankowe. - Zadowolony, że już chyba wszystko co miałem zrobic - zrobiłem i jest ok, dzisiaj z rana dostaje mejla:
Thank you for your email and documentation you have provided.
Please send us bank statement stating SWIFT number.
Wszystko pięknie, tylko jak ja im na wyciągu z Mbanku wykażę, że SWIFT mojego konta bankowego pokrywa się z tym, który podałem w Ustawieniach na Marathonbet?
Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją - proszę o pomoc bo zaczyna mnie to już mocno irytowac, kurwunia.