>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Marathonbet

bej 178

bej

Użytkownik
dzisiaj zleciłem kolejna wypłatę na debetowke i bez problemów. Konta w polskiej walucie. Co ciekawe nawet skanu dowodu jeszcze nie wołali :]

Otrzymane punkty reputacji: +6
pancio 153

pancio

Użytkownik
jak zrobić depozyt na marathon za pomoca przelewy24 ? , bo widze ze to obsługuje , ale nie wiem jak mam wybrac tą opcje

L 12

lobusiak

Użytkownik
Jeszcze jedno pytanie co do rozliczania zakładów. Tym razem w NHL, ilość bramek zdobytych przez drużynę (team total) liczą z dogrywką czy regulaminowy czas?

unique- 32

unique-

Użytkownik
To jest pytanie do supportu. U niektórych możesz wpłacać od byle kogo ale wypłata musi być już na Twoje dane.

P 51K

person100

Użytkownik
no tak, ale to jest tylko imie, a buk nie ma wgladu do nazwy czlowieka, bo w innym sie inaczej nazywam nic wyplacam, ale tam maja p24.

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
dlatego przy wpłacie przez MB kwoty 50 euro pobiera dużo więcej pieniędzy z MB ? Według aktualnego kursu 50 euro to jest 207 złotych pln a pobiera z MB ponad 212 złotych :/

B 1

bulecznik

Użytkownik
Dla mnie świetny buk, jak sie gra za kase typu 100-200 eur to lepszy niz pinnacle
min dlatego ze wpłącasz wypłącasz ile chcesz a na pinn niestety druga wypłata kosztuje. Kursy często lepsze, wiecej zakładow...
Polecam

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Jak się gra za kasę typu 100 - 200 eur to po pojedynczych typach masz limity wiec nie wiem za bardzo o czym piszesz ????
Buk zdecydowanie NIE do gry na singlach no chyba ze ktos stawia taśmy. Nie ma porównania z Pinnaclem.

simon999 11

simon999

Użytkownik
@up Ja gralem po 100-200 euro zazwyczaj, zdazyły sie z 3-4 kupony po 400e, mysle ze obrotu bedzie kolo 5000 euro juz i zadnych limitow nie mam.

firer 886

firer

Użytkownik
Ja gram od 300$ - 1.5k$ w singlach tylko NBA, juz ktorys miesiac. Limitow brak, a plus bardzo duzy.
Jak się gra za kasę typu 100 - 200 eur to po pojedynczych typach masz limity wiec nie wiem za bardzo o czym piszesz ????

Buk zdecydowanie NIE do gry na singlach no chyba ze ktos stawia taśmy. Nie ma porównania z Pinnaclem.
Zależy co się gra, jak się stawia azerbejdżańska piłkę nożna czy filipińskiego kosza to wiadomo ze będą limity, przy innych bardziej popularnych ligach jak NBA czy główne piłkarskie ligi to limitu się raczej nie uświadczy

Do góry Bottom