>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Marathonbet

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
-bardzo szybkie wypłaty (w większości przypadków bez weryfikacji)
-bardzo wysokie kursy
-bardzo duża oferta na różne sporty
-wszystkie zakłady z NBA są już rano wystawione (co u większości buków jest tylko marzeniem)
-prosta i przejrzysta strona
POLECAM! Jeden z najlepszych buków, jeśli nie najlepszy.

P 15

polskigracz

Użytkownik
W jaki sposób mogę zmienić forme depozytu ?
Założyłem teraz konto i tylko przez visa mogę wpłacać a pisaliscie że mają przelewy24 i inne formy platnosci

ted 12,8K

ted

Forum VIP
My account-&gt;other settings tylko tam z tego co pamiętam się już nie da, dlatego musisz napisać na czacie albo wysłać email z prośbą o zmianę waluty

M 0

mizziek22

Użytkownik
Mi właśnie zablokowali konto na marathonbet z powodu takiego iż moje imię u bukmachera nie zgadza się z kontem w moneybookers. Przypomnę, że u bukmachera moje imię to MichaL, a w MB to MichaŁ. Stąd to całe zamieszanie. Ale mam mały problem, bo oprócz dowodu chcą jeszcze
&quot;could you please send in all of the following documents: • One item as
proof of age for yourself • One item as proof of age of the person owning the
bank card • Proof of your address • Proof of the Skrill account holder’s
address &quot; karte bankową w skrillu? A potem piszą, że jak im to prześle to zwrócą mi pieniądze na skrilla i chcą, żebym założył nowego na moje imię i nazwisko... paranoja

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Spotkał się ktoś z czymś takim? Jak się loguje loginem to takie coś wyskakuje, gdy emailem to że błędne dane. W pracy miałem to samo , wyczyściłem przeglądarke ze wszystkiego i dałem rade sie zalogowac, w domu niestety nie działa na zadnej przegladarce

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Zawsze korzystałem z domeny .com i wszystko grało, dopiero dzisiaj miałem problem. Pani z live czata kazała korzystać z tego co.uk.

simon999 11

simon999

Użytkownik
Dziękuje dobranoc. Dokładnie po 11 dniach grania od 1 marca, limity na 1 euro...
Ted wykrakałeś wczoraj w nocy ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Panowie powyżej mający problem z logowaniem... a zakładaliście konta w Panbet ? jeśli tak, to może w tym być problem po prostu, bo jakby ktoś nie wiedział, to dalej może używać Panbetu do gry logując się na dane stamtąd, mimo tego, że przy próbie logowania wyskakuje od razu strona maratonu...

B 1

bulecznik

Użytkownik
No niedługo to może byc najlepszy buk, pinnacle wg mnie już przescigneli.
Bardzo dobra sprawa to te czeste wpłaty i wypłaty bez opłat.
Niby to nie jest ważne ale mogli by szate graficzną poprawić, chocby na zasadzie noc/dzień biały czarny ekran.

Do góry Bottom