unique-
Użytkownik
A co grasz? Główne ligi, rozgrywki czy niszowe? Bo to jest znacząca różnica.Koledzy napiszcie za jakie kwoty gracie w tym buku ze dostajecie takie limity , ja gram od 40 do 100 euro i limitow nie mam
A co grasz? Główne ligi, rozgrywki czy niszowe? Bo to jest znacząca różnica.Koledzy napiszcie za jakie kwoty gracie w tym buku ze dostajecie takie limity , ja gram od 40 do 100 euro i limitow nie mam
Ja grałem za jeszcze niższe stawki, może dlatego mam teraz tak niskie limity ????ja gram od 40 do 100 euro i limitow nie mam Głownie gram NBA, kosz europejski ,ręczną i siatke , kopanej nie gram prawie nigdy
najlepiej to wpłacać na marathonbet przez moneybookers pod warunkiem że ma się konto w innej walucie niż PLN ponieważ konto w PLN ponoć nie ma tej opcji wpłatyjak mama wplacic pieniadze z Inteligo na marathona bo zupelnie teraz nie wiem jak to zrobic moglby mi ktos to wytlumaczyc?
I od 2,5 godziny bez zmian na koncie nie mogę się zalogować. Czy ktoś miał podobną sytuację? Gdyby to było parę € to spokojnie bym czekał ale suma jak dla mnie jest bardzo duża i sytuacja bardzo mnie niepokoi. Jeśli ktoś ma/miał tutaj podobną sytuację to prosiłbym o informację/wskazówki czy mogę coś dalej z tym zrobić.Thank you for contacting Marathonbet Customer Services.
We are aware that we currently have some issues which are being worked on by
our IT and payments departments. We apologise for the inconvenience and hope to
have this resolved as soon as we can.
If there is anything else I can help you with, please let me know.
Tak się składa, że wpłaciłem kasę dzisiaj na marathona, postawiłem 3 kupony i mi konto zawiesili, napisałem do nich 30 min, temu i jeszcze nie odpisali, konto miałem weryfikowane już dawno, zawsze wpłacałem i wypłacałem kasę bez problemu aż do dzisiaj...Jeśli ktoś ma/miał tutaj podobną sytuację to prosiłbym o informację/wskazówki czy mogę coś dalej z tym zrobić.
No ja właśnie miałem podobnie i też zleciłem w nocy od razu wypłatę jednak nie doszła do mnie bo konto zawieszone. Ciekawe jak to rozstrzygną. Jak nie zaliczą kuponów to liczę, że chociaż zwrócą kasę, którą im wpłaciłem...Też mam zawieszone konto. Oni wczoraj mieli jakieś cyrki z systemem. Zrobiłem sobie tygodniową przerwę i wczoraj wpłaciłem 10 Euro żeby coś postawić na LE. Postawiłem za wszystko, klikam na ofertę żeby coś sprawdzić i na koncie 6 Euro, klikam ponownie a na koncie 25 Euro, klik i 39 Euro, klik i 55 Euro. ???? I na tych 55 Euro się zatrzymało. ???? Zleciłem wypłatę i jak to w marathonie, kasa zaraz na mb.
Nie mieliście takich cyrków? Podejrzewam, że to jest powodem zawieszeń.
Rozumie, rozumiem. Sam nie wiem jakbym zareagował, na pewno z początku bym zacierał ręce... Ale z drugiej strony jak kasjerka w sklepie się pomyli i źle wyda zamiast 20 złotych 100 złotych, to brać czy zwracać uwagę? Z tego co domniemam postawiłeś za kasę z powietrza a to trochę nie działa na Twoją korzyść, to tak jakby po chwili wrócić z tą stówą i próbować coś kupić, a wtedy kasjerka zwraca uwagę, że źle wydała, a my świecimy oczami i mówimy, że przecież to nie nasza wina i jak chce to niech odda nam 20 zł, prawidłowej reszty a my oddamy 100 zł.:grin: Może odblokują Ci konto i zostawią to co wpłaciłeś ale kolega wyżej, który wypłacił już sobie tam nie pogra (ale on o tym dobrze wie)Ale to był ich błąd a nie nasze kombinowanie. Kasa automatycznie sama się dodawała co jakieś 10sekund. Przykładowo wpłacone 100€ i za 10 sek stan konta 200€, kolejne 10 sek = 300 € i tak doszło do 1000 €... Niech odejmą kasę i pozostawią to co wpłacał każdy chociaż. Dlaczego użytkownicy mają odpowiadać za ich błędy w systemie czy coś podobnego?!
Kasjerka i jej rodzina zbiednieje natomiast buk pewnie nie zbiednieje.Ale z drugiej strony jak kasjerka w sklepie się pomyli i źle wyda zamiast 20 złotych 100 złotych