>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój system na gole

acetate 474

acetate

Użytkownik
kursy sa BARDZO rozne, zalezy od meczu. W jednym beda takie jak piszesz szkot80, a w drugim moga byc takie jak pisze BRUTUS
pioetrek944 dosc ryzykowny over, powodzenia ;-)

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
a dziękuję dziękuję.Panowie niedługo Euro będzie tam uważajcie z tym systemem ponieważ drużyny które strzelą 2 gole będą się starać do końca meczu doprowadzić taki wynik.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Szwedzi chyba zaczeli grac w &quot;dziadka&quot; i wyglada na to, ze sie utrzyma 3:0 ...:/
PS. moze ktos mi powie jakie sa minimalne zaklady na BET365? to znaczy jaki mozna wniesc minimalny zaklad w Euro? 10 centow?

acetate 474

acetate

Użytkownik
ja bym celowal w over 3,5 i ew jakis inny meczyk do tego w tym przypadku
4,5 to juz sie zaczyna gorąco robic i jest juz ryzyko ;-)

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ja bym stawial na over 5,5 za kurs 1.33 niz na NACIONAL - LIBERTAD. Jus jest 2:1 wiec pewnie jeszcze 3 bramki wpadna

S 1

szkot80

Użytkownik
kolego incubus7 każdy mecz do tego się nie nadaje . Paragwaj nie jest aż tak ekstremalną ligą żeby aż takie overy brać. Do tego systemu bardziej pasują ligi skandynawskie i młodzieżówki wszelkie , do tego też bym dodał mecze pań . Ewentualnie w tym meczu dałbym tylko over 3,5 i więcej kasy nie marnował.

acetate 474

acetate

Użytkownik
widze szkot80 lapie o co w tym chodzi, nie oplaca sie kazdego meczu ryzykowac na takie overy. Jesli mamy watpliwosci, lepiej dac mniejszy over (badz wiekszy under), pewny chociaz w 90 %, niz szaleć za mocno
ja postawilem w tym meczu 3,5 i obiektywnie nie licze na wiecej niz 4,5
no i widzicie Panowie, lipa ;-) nawet jednego gola nie bylo

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
no dobra, spróbujmy jeszcze raz:
NACIONAL - LIBERTAD
stan 1:2
over3,5 = 1,33 ⛔
over4,5 = 2,62 ⛔
over5,5 = 6,50 ⛔
a to beka!
uspokoję Wasze zapały, sposób jest nieskuteczny, padły moje wczesniejsze typy na młodzież, padły ligi skandynawskie, padła nawet ameryka łacińska. Powiem Wam cos pewniejszego, w piatek na inaugurację Euro2012 bedzie under2,5! i to warto grać
ale pocieszcie się jeszcze meczem
PORTUGALIA u21 - ALBANIA u21
stan 2:1
over4,5 = 1,57
over5,5 = 2,75
under4,5 = 2,25
under5,5 = 1,44
kusi co najwyzej over4,5 ale nie polecam, po tym kursie lepiej zagrać własnie underka na polska-grecja, albo w ogóle na niewygraną polski

acetate 474

acetate

Użytkownik
sposob JEST skuteczny, ale trzeba miec wyczucie do meczy, i overow/underow, po prostu. szukanie tutaj value jest takie samo, jak w przypadku kazdego innego spotkania, tylko trzeba tutaj myslec szybko, gdyz to jest gra live. ze czasem przyjdzie porazka to przeciez normalne, wazne zeby wiecej bylo wygranych niz porazek. a dodajac progresje do tego sposobu gry, wg mnie mozna ladnie zarobic, ale narazie sie na to nie odważę, moze jak wiecej wygram ;-)

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
sposob JEST skuteczny, ale trzeba miec wyczucie do meczy, i overow/underow, po prostu. szukanie tutaj value jest takie samo, jak w przypadku kazdego innego spotkania, tylko trzeba tutaj myslec szybko, gdyz to jest gra live. ze czasem przyjdzie porazka to przeciez normalne, wazne zeby wiecej bylo wygranych niz porazek. a dodajac progresje do tego sposobu gry, wg mnie mozna ladnie zarobic, ale narazie sie na to nie odważę, moze jak wiecej wygram ;-)
masz racje dorzuć progresję i trafiaj w zonki!
jak jesteś kozak co do sposobu proszę bardzo, podziel się dobrymi typami live!

acetate 474

acetate

Użytkownik
ja sie za zadnego kozaka nie uwazam!!!
dopiero niedawno rozpoczalem moja przygode z bukmacherka, i dzieki temu sposobowi w koncu cos fajnie zaczelo ruszac do przodu. jesli chcesz to spoko, moge zalozyc temat w ktorym bede podawal typy, ale zaznaczam z gory ze wcale nie sa cudowne, nie wszystkie maja kurs 2.0 i porazki tez sie trafiaja. nie ma przeciez IDEALNEGO sposobu gry, ale jesli cos daje wiecej zysku niz strat, to warto sie temu przyjrzec blizej.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
życzę Ci jak najlepiej, zwłaszcza że dopiero raczkujesz... ale to raczej szybka droga do bankructwa, bukmacher głupi nie jest! ale może Ty bedziesz dość mądry by go przechytrzyć!

acetate 474

acetate

Użytkownik
imo tutaj sie rozchodzi o value, jak w kazdym innym przypadku. nalezy spojrzec szybko obiektywnie na spotkanie jak przebiega, na kursy under/over i ocenic szanse trafienia. nie w kazdym meczu sie to zdarza, ale np dzisiaj byl jakis meczyk, w ktorym w 70 minucie bylo bodajze 0:0, a kurs na under 1,5 to bylo 1,8 gdzies. Mniej wiecej tak to wygladalo, trzeba szukac wlasnie takich value i w nie celowac, a nie obstawiac wszystkiego jak leci.
teraz np wtopilem bo zaszalalem z under 1,5 na koncowce 1:0 i wtopilem, tak tez bywa ;-)
ale ja gram za grosze poki co.

S 1

szkot80

Użytkownik
kolego incubus7 dajże spokój . Brałeś mecze jakie były i od razu mówisz ze sposób nie jest skuteczny . Rozumiem żebyś tym sposobem rozegrał 100 albo 200 meczy i to też nie brane na &quot;pałę&quot; tylko przemyślane trochę to było by inaczej . Ja na 15 meczy nie trafiłem tylko w 3 z overem 0,5 większym od wyniku do przerwy więc coś w tym jest. Nie będę dawał tutaj ss bo nie mam tu czego udowadniać. Jeżeli wysnuwasz wnioski po zagraniu kilku meczy tak o to chyba coś nie tak jest. Jeżeli komuś przynosi to zyski , ktoś dobrze mecze dobiera to jednak wychodzi na plus . A sposób myślę że trzeba zrozumieć niż lecieć z każdym meczem jak popadnie.
Poza tym brałeś też ekstremalne overy jak dla mnie . W takim przypadku to jest loteria czy wpadnie czy nie . Ale za każdym razem bylo 0,5 gola w drugiej połowie , więc zamiast tutaj od razu odrzucać sposób modyfikuj go w ten sposób żeby w regularny sposób przynosił zysk. Tyle w tej sprawie

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
a to beka!
uspokoję Wasze zapały, sposób jest nieskuteczny, padły moje wczesniejsze typy na młodzież, padły ligi skandynawskie, padła nawet ameryka łacińska. Powiem Wam cos pewniejszego, w piatek na inaugurację Euro2012 bedzie under2,5! i to warto grać
ale pocieszcie się jeszcze meczem
PORTUGALIA u21 - ALBANIA u21
stan 2:1
over4,5 = 1,57
over5,5 = 2,75
under4,5 = 2,25
under5,5 = 1,44
kusi co najwyzej over4,5 ale nie polecam, po tym kursie lepiej zagrać własnie underka na polska-grecja, albo w ogóle na niewygraną polski
Hmm, wlasciwie to sie z toba zgadzam i nie zgadzam... powiem ci, ze mecz Szwedow z Malta i Portugalii z Albania dodal troche trzezwego myslenia do tego &#39;systemu&#39;
Ogolnie to mysle, ze jest w nim cos i trzeba, rzeczywiscie wybierac mecze odpowiednio. Nie wszystkie mecze wejda, ale wiekszosc jednak wejdzie. przy stalych stawkach nawet jak 51% spotkan wejdzie to juz jestes do przodu z kasa.
Troche sie rozczarowalem meczem Portgalii, (postawilem 3,5 przed meczem i weszlo po kursie 1,57) ale ten mecz byl dokladnie tym czego sie obawiam (i mecz Szwedow z Malta) w stawianiu over/under. Po 3 golach w pierwszej polowie (w meczu Portugalii po 3 golu dla Portugalczykow na 3:1) gra siada i zaczyna sie zabawa, podawanie do siebie, strzaly z nieprzygotowanych pozycji itd.
Tak czy inaczej nie rezygnuj z tego systemiku, on moze wypalic i Tobie w pewnym momencie.
PS. Popieram over 2,5 w meczu otwarcia EURO ????

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Czytam i nie wierze, przez 8 stron dyskutujecie o tym &#39;systemie&#39; , który jak sam autor stwierdził opiera się głównie na &#39;farcie&#39;. Ale jaja.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
sposob JEST skuteczny, ale trzeba miec wyczucie do meczy, i overow/underow, po prostu. [...]
Panowie,
wyczucie to nie jest system. Jest albo system albo wyczucie.
Wierzę, że system zostanie uporządkowany. W innym wypadku pozostanie Wam jedynie &quot;wyczucie&quot;.

Do góry Bottom