>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój system na gole

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Wiesz co na razie nie chcę zamieszczać bo to nie jest pewny system a nie chce potem żeby ludzie wtapiali swoją kase przez mój sposób gry
nikt nikogo nie zmusza do grania ....
Zakładaj temat i do dzieła .....
Pozdrawiam i powodzenia ...........

S 1

szkot80

Użytkownik
Jak na razie idzie Ci dobrze także o ludzi się nie martw , przekonałeś już parę osób do swojego sposobu gry także pewnie te osoby w większości będą zaglądać do twojego tematu . Ja póki co źle dobieram mecze i tracę ciągle na tym ... Więc mi by się przydał taki temat, nie ma co ; )

S 1

szkot80

Użytkownik
otwierasz 2 karty w przeglądarce , w jednej masz bukmachera a na drugiej forum gotowe do pisania. Obstawiasz i szybko na forum wpisujesz nazwy drużyn i jaki over obstawiasz ewentualnie jeszcze stawke . Nie powinno Ci to zająć więcej niz 1,5 minuty na spokojnie . Też tak kiedyś robiłem.

S 1

szkot80

Użytkownik
Nie wiem czy jest czas na to żeby łączyć niskie kursy , wiadomo w meczu co chwilę zmienia się sytuacja , więc nie ma co czekać

S 1

szkot80

Użytkownik
Ale jeżeli w danej chwili nie ma nic godnego uwagi ani nic co spełnia z góry określone warunki jakimi kierujemy sie w doborze meczy to nie ma co na siłe wybierać tylko brać singla , zawsze to pewniejsze niż AKO

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
coś tam wchodzi http://forum.bukmacherskie.com/f...zna-77647.html tu będę starać się wszystkie wstawiać
Edytuję ten post poraz już kolejny ... Najwyraźniej strona, do której prowadzi ww. link raz &quot;się wyświetla&quot; a innym razem komunikuje o błędzie 404. ... Coś nie gra, ale może tylko u mnie tak jest w przeglądarce lub mi się wydawało, że raz działa a raz nie a obiektywnie rzecz biorąc nie działa? ????

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Vestsjelland - Blokhus
stan 3:1 do przerwy
over6,5 = 2,20
Kalmar FF u21 - Varnamo u21
stan 1:3 do przerwy
over6,5 = 1,90
Halmstatds u21 - Osters u21
stan 2:0 do przerwy
over4,5 - 2,25
Rosja u23 - Anglia u23
stan 2:0 do przerwy
over3,5 = 2,25
over4,5 = 5,50

acetate 474

acetate

Użytkownik
po pierwsze to nie wiem, czy w tym temacie powinienes podawac swoje typy, to jest raczej temat dyskusyjny na temat tej metody grania. lepiej zaloz swoj temat w odpowiednim dziale i tam podawaj typy.
a po drugie, to imo bardzo ryzykowne te typy masz, lepiej poczekac na 0 : 0 i probowac under albo co najmniej 2:1, 3:0 i grac wtedy overy
2:0 jest ryzykowne dosyc zeby je grac over 4,5. Dania Macedonia to byl rewelacyjny typ, tez go zagralem ;-)

Do góry Bottom