>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mój system na gole

S 9

smakosz2

Użytkownik
Szczerze to zaskoczony jestem tym stylem gry. Jak na 1 dzień to poszło nieźle. Fakt faktem stawiałem bardzo małe kwoty ale proporcjonalnie do nich zysk był zadowalający.
Na 12 meczy 8 weszło. Stawiałem na minimum 2 bramki w 2 połowie. Zdarzyły się mecze w których rezerwa na gole jeszcze była. Niema co się szarpać jednak na wysokie kursy. Lepiej grać wyższymi stawkami po niższych kursach niż małymi po wysokich.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Witam Panowie tak jak widać na ss troszkę wpadło.Tym razem mój tata zrobił kuponiki, z golami też idzie nieźle.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 77

dalik

Użytkownik
Piotrku, ładnie kosicie ;)
Tak trzymać.
Ja raczej zyskuję ryzykując dużo (gram na over 0,5 na początku spotkania)
Dopóki się nie przejadę na tym to będę grał. Jak na razie to prawie podwoiłem skromny kapitał.
Co do sposobu piotrka to chyba dziś wyszedłem na drobny minus ale stawiałem trochę na odpiernicz się.
Ps. Możesz rozwinąć te kupony z wygranymi 46 i 160 ?

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Bym musiał pojedynczo ss robić akurat na tej stronie,ale ligi to były śmieszne.Skromny nie skromny ważne że się wygrywa.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Panowie podam wam na co patrzę gdy obstawiam overy

1
Jeżeli padną 2 lub 3 gole w pierwszej połowie przy np :zoltakartka:???? lub samych :zoltakartka: &lt;5+&gt; proponuję obstawić over 4,5 jak i 5,5.
2
Gdy padną 4 bramki obstawiam wtedy over 5,5 6,5 a czasami 7,5 zależy jak sytuacja wygląda z ????:zoltakartka:.
3
Patrzcie czasami w meczach przy remisach lub przy wynikach 1:0 1:1 na LIVE,często są czerwone kartki wtedy można zaryzykować z wysokim overem.
4
Jeżeli macie możliwość sprawdzenia statystyk meczu jak na bet365 zwracajcie uwagę na &quot;niebezpieczne ataki&quot;,&quot;celne strzały&quot;.

UNIKAM
-Unikam takich meczy w których padają bramki w krótkim czasie np w ciągu 5 min 2 bramki,wtedy poczekajcie 5-10min.

To na razie tyle potem będę edytować w celu dodania następnych porad.

S 1

szkot80

Użytkownik
Zaciekawiło mnie to strasznie toteż popatrzyłem sobie na ostatnie kilka dni na livesports .
Zauważyłem że najczęściej gdy do przerwy strzelone są dwie bramki to na ponad 80% padnie przynajmniej jeszcze jedna bramka . Wiadomo kursy są skromne .
Zacznę tak grać z 2 zł i będę grał va bank dopóki nie podwoje tego depozytu . Wtedy zostawię 2 zł w razie przegranej i będę grał znowu za dwójkę do ponownego podwojenia itp. Zobaczymy jak to wyjdzie .
Twój system Kolego jest całkiem fajny , z początku wydawał się trochę przesadzony , jednak doczytalem temat do końca i jestem pełen podziwu. Trzymaj tak dalej a ja z chęcią będę obserwował temat.
Pozdrawiam.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zaciekawiło mnie to strasznie toteż popatrzyłem sobie na ostatnie kilka dni na livesports .
Zauważyłem że najczęściej gdy do przerwy strzelone są dwie bramki to na ponad 80% padnie przynajmniej jeszcze jedna bramka .[...]
Również zauważyłem mniej więcej takie zjawisko. Dlatego tym bardziej tak jak wczoraj, zachęcam do studiowania meczów &quot;historycznych&quot; i wyciągania jakichś ewentualnych prawidłowości.
Każda &quot;seria&quot; musi się kiedyś skończyć. Nie ma bata. Dlatego należy być na to przygotowanym i próbować ją przeczekać, ominąć aby znów powrócić do gry ...

D 77

dalik

Użytkownik
Nie mówmy tu o kwotach, czy to 2 zł czy to 20 czy 200 bo to już każdego z nas indywidualna sprawa, ale chciałbym zauważyć, że lecąc va bank możesz mieć problem.
Zrobić 4zł z 2zł przy over X+1 to będzie kurs jakieś 1.10 do 1.25 co oznacza, że około 5-6 meczy musisz trafić bezbłędnie.
Proponowałbym rozbić budżet na 2 i grać 2 równoległe zakłady (o ile jest tyle spotkań) .
Jak jednego wtopisz , drugim nadal możesz osiągnąć cel.
Tak czy siak przy stanie 2:0 do przerwy (lub prędzej) trafić jeszcze jednego gola nie powinno być problemów (oczywiście biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, które autor tematu założył.
Niemniej jednak życzę powodzenia i wielu bramek!

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Cieszę się że podoba się mój sposób gry,teraz będę się starać robić SS aby pokazać wam czemu obstawiłem ten mecz akurat i czym się kierowałem.
Mecz Towarzyski :Shanghai vs moraka swallows postawiłem over 4,5 za 3,86 przy kursie 2,37.Tak jak widać na SS różnica niebezpiecznych ataków jest ogromna grają strasznie agresywnie i będą chcieli wygrać ten mecz.
Dodałem również ss do pierwszej połowy zobaczcie jak wyglądają statystyki ⛔.Teraz jest przykład na przeanalizowanie czemu nie strzelili ani 1 gola w 2 połowie,dodaje 3 ss po zakończeniu meczu.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Tutaj również kierowałem się statystykami meczu zagrałem over 4,5 troszkę ryzykownie,ale możecie śmiało zagrać over 3,5.✅
Wynik skończył się 4:1

S 9

smakosz2

Użytkownik
Miło że starasz się zilustrować i dobrze przedstawić nam swoją taktykę gry. Dzięki.
Co do meczu pierwszego. O tym że nie strzelili w 2 połowie gola zadecydował zwykły niefart ;] Zdarza się ;] Ogólnie mało jest meczy w których w 1 połowie padają gole a w 2 &quot;posucha&quot; ;]

D 77

dalik

Użytkownik
Tu z pomocą mogłaby przyjść gra progresją
Czyli w następnym meczu postawiłbyś 2x więcej niż w tym.
Jak u mnie na 4 progi starczyłoby luzem a nie trafić 4 razy pod rząd to troszkę trudno choć jak wiadomo zdarza się....

michalb20 47

michalb20

Użytkownik
Żeby stawiać takie spotkania trzeba oglądać mecz i widzieć co się dzieje na boisku. W pierwszej połowie mogą wpaść 4 bramki , wtedy kurs na 6 bramek będzie marny ,a w drugiej połowie zawodnicy mogą chodzić po boisku i bramki wcale być nie musi.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Michalb20 robiłem to zobacz na ss-y różnica w statystykach kolosalna ale też i tak zdarza
nie ma tak łatwo ale nie poddaje się i tylko mnie to motywuję żeby ulepszyć właśnie ten sposób gry.

S 1

szkot80

Użytkownik
Słuchaj , może załóż po prostu temat w dziale z kuponami i tam zamieszczaj od razu to co zagrasz . Myślę że wiele osób mogło by z tego korzystać.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Wiesz co na razie nie chcę zamieszczać bo to nie jest pewny system a nie chce potem żeby ludzie wtapiali swoją kase przez mój sposób gry

Do góry Bottom