>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój system na gole

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Panowie teraz się nie odzywałem na forum bo wychodzę z domu o 5 rano a wracam po 18+ tak więc cięzko będzie narazie z tematem.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
SOUTH MELBOURNE u21 - NTC u21
stan 5:0
over7,5 = 2,27
7:0 ⛔
REDLANDS - TARING
stan 2:1
over5,5 = 2,00
3:3 ✅
SAMFORD - ROCHEDALE
stan 0:4
over7,5 = 1,61 (?)
0:7 ⛔
AUSTRALIA u16 - TAJLANDIA u16
stan 3:1
over6,5 = 2,20
4:2⛔
to już kolejny dowód na porażkę sposobu tej gry

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
SOUTH MELBOURNE u21 - NTC u21
stan 5:0
over7,5 = 2,27
7:0 ⛔
REDLANDS - TARING
stan 2:1
over5,5 = 2,00
3:3 ✅
SAMFORD - ROCHEDALE
stan 0:4
over7,5 = 1,61 (?)
0:7 ⛔
AUSTRALIA u16 - TAJLANDIA u16
stan 3:1
over6,5 = 2,20
4:2⛔
to już kolejny dowód na porażkę sposobu tej gry
Nie chcę się znów powtarzać, ale tak jak wcześniej napisałem porażki muszą przyjść. Każda seria się kończy. Każda.
Tylko konkretne &quot;usystematyzowanie&quot; zasad działania programu czy nomen omen systemu może spowodować, że działanie danego programu czy systemu będzie w miarę ciągłe, płynne i oczywiście &quot;wygrywające&quot; ...
Bez konkretnych i bardzo szczegółowych założeń, nie ma co marzyć o pozytywnym skutku długofalowym. Najgorsza jest taka sytuacja, w której bez opracowania szczegółowego następuje mocne uderzenie w postaci kubła zimnej wody a odbijające się bardzo mocno na kieszeniach. Wtedy jest &quot;dotkliwie&quot;.
Dlatego zachęcam gorąco do prowadzenia &quot;badań&quot; związanych z systemem, jeżeli oczywiście traktujecie go poważnie.

acetate 474

acetate

Użytkownik
no muszą, ale powtorze po raz kolejny, ze warto grac undery przy stanie 0 : 0 do polowy a potem szukac jakis fajnych kursow, zdarzaja sie under 3,5 po 1,3-5 nawet, tylko trzeba dobrze trafic. Dwa takie mecze i juz jest fajny kurs.

S 1

szkot80

Użytkownik
Ale czemu kolega incubus7 grał takie ekstremalne overy ? tak jak mówiłem wcześniej , przy takich wynikach do połowy warto grać na over 0.5 gola więcej np. jak jest 3:0 do połowy to grać na over 3,5 . Mniejsze ale pewniejsze pieniądze a w wyżej wymienionym przykładzie znalazło by to zastosowanie . I tak jest w około 80% meczy że w drugiej połowie przy wysokim wyniku do przerwy pada kolejna bramka.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Ale czemu kolega incubus7 grał takie ekstremalne overy ? tak jak mówiłem wcześniej , przy takich wynikach do połowy warto grać na over 0.5 gola więcej np. jak jest 3:0 do połowy to grać na over 3,5 . Mniejsze ale pewniejsze pieniądze a w wyżej wymienionym przykładzie znalazło by to zastosowanie . I tak jest w około 80% meczy że w drugiej połowie przy wysokim wyniku do przerwy pada kolejna bramka.
A co daje ci &quot;80%&quot; gdy kurs waha się w granicach 1,072 - 1,092 ??
i gdzie znalazłeś te 80% ??

S 1

szkot80

Użytkownik
Tak na oko 80 % , wystarczy przeanalizowac przynajmniej ostatni tydzień na livesports. Przy dobrym doborze meczy można uniknąć tych około 20 % meczy w których nie pada bramka w 2 połowie ( oczywiście mam tu na myśli mecze w których do przerwy są np 2 gole już). A kurs wcale nie waha się od 1.072 do 1.09 tylko niekiedy nawet jest to 1,16 i takie kursy ostatnio kilka razy złapałem także wiem coś o tym . I póki co tym sposobem uzyskałem 200% początkowego kapitału

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
To ja sie dolacze tutaj z jednym meczem
Sarpsborg U19 - Follo U19 (3:0 - do przerwy) wlasnie skonczyla sie pierwsza polowa (1 czerwona kartka 2 zolte, gole nie padaly w odstapie 3 minut czyli wszystko zgodnie z waszymi regulami)
over 3,5 --&gt; kurs 1,11 --&gt; stawka 3 ✅
over4,5 --&gt; kurs 1,57 --&gt; stawka 2 ✅
over 5,5 --&gt; kurs 2,90 --&gt; stawka 1 ✅
Zysk - 3*1,11 + 2*1,57 + 1*2,9 - 6 = 3,37
...
Koncowy wynik 3:3
I drugi mecz
Trakai FK - FK Venta Kursenai (4:0 do przerwy) 3 zolte kartki i duza przewaga w groznych atakach na bet365.
over 4,5 --&gt; kurs 1.10 ✅
over 5,5
--&gt; kurs 1.50 ✅
over 6,5
--&gt; kurs 2,50 ✅
Koncowy wynik 7:2
Zysk 1,1*3 + 1,5*2 + 1*2,5 - 6 = 2,8
EDIT:
Hmm no ciekawe, ciekawe... ????

acetate 474

acetate

Użytkownik
podobnie jest z
Trakai FK v FK Venta Kursenai
stan to 4:0
over 5,5 to kurs 1,5
w polaczeniu z overem 4,5 z meczu ktory proponuje kolega wyzej, daje ladny kurs, ja polacze te dwa meczyki i zobaczymy co bedzie ;-)
hehe pierwszy bylem z tym meczem :p

S 1

szkot80

Użytkownik
Nie wiem czy mecze z czerwonymi kartkami to jest dobry pomysł . Jedna drużyna gra w 10 więc raczej będą grać defensywnie licząc jedynie na szybkie kontry.
A mecz Trakai już wszedł over 5,5 więc nie jest źle.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
przy trzech bramkach gra na over 3,5 mija sie z celem to pochlania cale ew zyski, ja by to gral tak pokaze na tym przykladzie (oczywiscie 3 bramki do przerwy)
over 4,5 ----&gt; 2,10
over 6,5(lub 5,5 to mysle ze bedzie zalezalo od konkretnego spotkania) ----&gt;13,00
pierwszy over daje nam to ze wychodzimy na zero, drugi wygrana
i mysle ze tutaj nawet nie ma co podpinac progresji ani zadnego systemu, grac stala plaska stawka i mysle ze przy odpowiednim doborze spotkan mozna wyjsc na plus
Tak chcialem sie odniesc do tego postu, ogolnie to masz racje z tym pierwszym overem 3,5 ale powiedz mi skad wyciagnales, ze przy 3 bramkach do przerwy over 4,5 bedzie placony 2.10? Moim zdaniem to bedzie 1,5/1,6 na taki over i wtedy tez nie jestes &quot;na czysto&quot; chyba, ze zakladasz, ze taki over 4,5 zagrasz za 2j a nastepny 5,5 zagrasz za 1j.
Swoja droga ten nastepny over 5,5 za 13? to tez troche przesadzone ale napewno masz racje, ze dopiero ten over bedzie twoim zarobkiem (poprzedni bedzie minimalny)

acetate 474

acetate

Użytkownik
no i obydwa meczyki siadly ;-)
swoja droga ten system grania jednego meczu na pare kuponow tj
over 3,5 --&gt; kurs 1,11 --&gt; stawka 3
over4,5 --&gt; kurs 1,57 --&gt; stawka 2
over 5,5 --&gt; kurs 2,90 --&gt; stawka 1
srednio mi sie widzi, lepiej zagrac za jeden

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
no i obydwa meczyki siadly ;-)
swoja droga ten system grania jednego meczu na pare kuponow tj
over 3,5 --&gt; kurs 1,11 --&gt; stawka 3
over4,5 --&gt; kurs 1,57 --&gt; stawka 2
over 5,5 --&gt; kurs 2,90 --&gt; stawka 1
srednio mi sie widzi, lepiej zagrac za jeden
Nie rozumiem o czym mowisz. Chcesz zagrac live over 3,5 + over 4,5 + over 5,5 z tego samego meczu na jednym kuponie?
Na Unibecie (i innych stronach chyba tez) nie wolno tak grac...

acetate 474

acetate

Użytkownik
zle sie wyrazilem, chodzilo mi o to, zeby nie inwestowac za duzo w jeden mecz, tylko raz zagrac jakis over jaki sobie wybierzemy, a nie rozdzielac na stawki i grac kilka overow

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
zle sie wyrazilem, chodzilo mi o to, zeby nie inwestowac za duzo w jeden mecz, tylko raz zagrac jakis over jaki sobie wybierzemy, a nie rozdzielac na stawki i grac kilka overow
Hmm, dobra to sprawdzimy to raz jeszcze. Kolejny mecz:
Szwecja U21 vs Malta U21 (2:0 do przerwy) - coprawda do przerwy jest 2:0 ale statystyki pokazuja, ze Malta nie istnieje na boisku. w atakach 39-3, w groznych atakach 27-1, w strzalach (celnych+niecelnych) 13-0
Nie bede gral over 2,5
Gram
over 3,5 --&gt; kurs 1,4 --&gt; stawka 3 ✅

EDIT

Udalo sie w ostatniej sekundzie meczu ... ???? koncowy wynik 4:0

K 33

kovalem

Użytkownik
Ja dorzucam od siebie over 5,5 za 2,37

50 minuta - 3-0 ( Malta w 10 gra )

Szwedzi sobie ładnie piłką podają, ale akcji to nie już nie mają :grin:

S 1

szkot80

Użytkownik
Przy 3 bramkach w 63 minucie kurs na 3,5 bramki wynosi 1,18 a nie tak jak kolega B_R_U_T_U_S sądził że kursy te oscylują w granicach 1.09 . Warto grać z takim minimalnym ryzykiem.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Panowie ja obstawiłem przy 3 czy 2 bramkach mecz Urugwaj U20 vs USA U20 over 7,5 przy stawce 15 euro.Przepraszam że nie podaje ostatnio nic w temacie kuponów moich,lecz tak jak wcześniej wspominałem wstaje bardzo wcześnie rano i wracam około 18-19/

Do góry Bottom