pioterek944
Użytkownik
Panowie teraz się nie odzywałem na forum bo wychodzę z domu o 5 rano a wracam po 18+ tak więc cięzko będzie narazie z tematem.
Nie chcę się znów powtarzać, ale tak jak wcześniej napisałem porażki muszą przyjść. Każda seria się kończy. Każda.SOUTH MELBOURNE u21 - NTC u21
stan 5:0
over7,5 = 2,27
7:0
REDLANDS - TARING
stan 2:1
over5,5 = 2,00
3:3
SAMFORD - ROCHEDALE
stan 0:4
over7,5 = 1,61 (?)
0:7
AUSTRALIA u16 - TAJLANDIA u16
stan 3:1
over6,5 = 2,20
4:2
to już kolejny dowód na porażkę sposobu tej gry
A co daje ci "80%" gdy kurs waha się w granicach 1,072 - 1,092 ??Ale czemu kolega incubus7 grał takie ekstremalne overy ? tak jak mówiłem wcześniej , przy takich wynikach do połowy warto grać na over 0.5 gola więcej np. jak jest 3:0 do połowy to grać na over 3,5 . Mniejsze ale pewniejsze pieniądze a w wyżej wymienionym przykładzie znalazło by to zastosowanie . I tak jest w około 80% meczy że w drugiej połowie przy wysokim wyniku do przerwy pada kolejna bramka.
Tak chcialem sie odniesc do tego postu, ogolnie to masz racje z tym pierwszym overem 3,5 ale powiedz mi skad wyciagnales, ze przy 3 bramkach do przerwy over 4,5 bedzie placony 2.10? Moim zdaniem to bedzie 1,5/1,6 na taki over i wtedy tez nie jestes "na czysto" chyba, ze zakladasz, ze taki over 4,5 zagrasz za 2j a nastepny 5,5 zagrasz za 1j.przy trzech bramkach gra na over 3,5 mija sie z celem to pochlania cale ew zyski, ja by to gral tak pokaze na tym przykladzie (oczywiscie 3 bramki do przerwy)
over 4,5 ----> 2,10
over 6,5(lub 5,5 to mysle ze bedzie zalezalo od konkretnego spotkania) ---->13,00
pierwszy over daje nam to ze wychodzimy na zero, drugi wygrana
i mysle ze tutaj nawet nie ma co podpinac progresji ani zadnego systemu, grac stala plaska stawka i mysle ze przy odpowiednim doborze spotkan mozna wyjsc na plus
Nie rozumiem o czym mowisz. Chcesz zagrac live over 3,5 + over 4,5 + over 5,5 z tego samego meczu na jednym kuponie?no i obydwa meczyki siadly ;-)
swoja droga ten system grania jednego meczu na pare kuponow tj
over 3,5 --> kurs 1,11 --> stawka 3
over4,5 --> kurs 1,57 --> stawka 2
over 5,5 --> kurs 2,90 --> stawka 1
srednio mi sie widzi, lepiej zagrac za jeden
Hmm, dobra to sprawdzimy to raz jeszcze. Kolejny mecz:zle sie wyrazilem, chodzilo mi o to, zeby nie inwestowac za duzo w jeden mecz, tylko raz zagrac jakis over jaki sobie wybierzemy, a nie rozdzielac na stawki i grac kilka overow