Chyba tak ???? Tym akurat sie nie sugeruje.Ta 7 kolumna tabeli to życzenia urodzinowe?
I to jest najważniejsze.Ale, ale. Zeby bylo smieszniej moja progresja poki co sprawdza sie najlepiej pod wzgledem wyniku finansowego, w porownaniu z probami na inne sposoby.
Bo kusi obstawianie po 3 golach w20 minutach, ale to nie jest dobre w tym sposobie. Też się przejechałem na takim stawianiu. Jeśli bramki wpadają jedna po drugiej i później długo nic się nie dzieje, to takie spotkania należy odpuszczać. Jeśli regularnie strzelają co 10-15 minut można założyć że tak będzie do końca. Czekać do końca połowy a nawet do 10 minut kolejnej jak nic się nie dzieje od 20-25 minuty bo to wiele mówi o spotkaniu. Pewnego nic nie ma, ale więcej wniosków można wyciągnąć.Dziś pojechałem na plecy na spotkaniu w którym do 30 minuty padło 3 bramki, a mecz zakończył się wynikiem 3:0 ????
Takim oto sposobem opuszczam ten temat chłopaki i idę szukać szczęścia gdzie indziej ????
Jak coś to PW
Pa
- oczywiscie że tak, gra na live jest bardziej wciągajaca niż ci sie wydaje i ciekawsza niż oferta przedmeczowa.Zauważyłem, że można grać typ na drugiego gola w pierweszej połowie, gdy już padł jeden do 20 min.
- zgadzam się, u19 i u21 to mecze gdzie duzo bramek pada.najlepiej to grać na młodzikach
(..) fachowiec jestem -.-Monaco ₋ Marsylia - Bramka w meczu - 76. min do końca drugiej połowy? Tak @ 2.00
Lazio ₋ Juventus - Bramka w meczu - 76. min do końca drugiej połowy? Tak @ 2.05
Real Madryt ₋ Granada - Bramka w meczu - 76. min do końca drugiej połowy? Tak @ 1.50
Dla Vitesse jeszcze kursów nie wystawiono.