Czyli na styku.Mecz zakończył się wynikiem 5-4
Teraz Peninsula Power - Kobiety v Souths United - Kobiety stawiałem ower 9,5 już jest 11-0 a jeszcze 10 minut do końca.
Czyli na styku.Mecz zakończył się wynikiem 5-4
Grasz bardzo ostrożnie. Jak trafisz na 3-4 wtopy będziesz to długo odrabiał. Z tym trafianiem jest tak, że jak dobrze ocenisz dane spotkanie prawdopodobieństwo jest duże że je wygrasz. Są też takie których nie trafisz bo cudów nie ma. Dużo zależy od prawidłowej oceny spotkania, ryzyka jakie wkalkulowujesz na wyższą stawkę i bardzo wiele od szczęścia nad tą trafnością. Jednak pewne mecze są dość przewidywalne co się dalej stanie. Natomiast przy wyższych kursach łatwiej odrobić ewentualne porażki.Stawki sa kuszace, ale chcialbym znac statystyki trafnosci tych typow. Mimo niskich stawek moja wynosi od wczoraj 91% (10/11).
Zależy jeszcze co dla kogo oznacza duża stawka i jakim budżetem dysponuje. Ile dla Ciebie to jest wysoka stawka na zdarzenie ?Gram ostroznie, zeby ocenic szanse tego sposobu i moc ocenic czy warto to grac na wysokich stawkach.
To jeszcze 5 lat budowania budżetu i mogę tak grać ???? . Dla mnie przy takim stawkowaniu kończy się zabawa, a zaczyna prawdziwy hazard.200-400
Dla innego może to być stawka minimalna, dla mnie to już są spore kwoty.
Nie chce bawić się w proroka ale o1,5 raczej nie przyniesie ci zyskow, jesli grasz przed meczem to musisz dokonac jakiejs wstepnej analizy a czy do młodzikow jest jakas obszerna baza danych szczegolnie gdy beda to mecze np z iraku albo nie wiadomo skad jeszcze, a granie na pale tez moze sie szybko skonczyc, bo te wszystkie typy ktore tu padaja(U, women itd) to czysta loteria i dlatego gdy padaja 4 bramki raczej sie na tym nie skonczy gdy np w normalnej lidze przy takim wyniku zadko padaja jeszcze bramekPanowie po wakacjach zacznę grać sposobem nad którym teraz pracuję polega na tym żeby wybierać drużyny rezerwowe U16-U19 itp następnie wybierać over o,5 1,5 do 1 połowy.
over 0,5=1,40-1,70 kurs
over 1,5 :1,80-2,10+ kurs
oczywiście zależy od meczów jakie stawki na razie szukam stron w których są właśnie wyniki takich meczów,również szukam dobrego rpogramu z tabelkami do prowadzenia statystyk.
Oczywiście, tylko czy jakikolwiek zakład czy system gwarantuje większe szanse niż 50/50 ?. Ryzyko jest zawsze i na to chyba nie ma sposobu.Sam wiec rozumiesz, ze nie bede grac takimi stawkami dla zdarzen z 50-75% szansa trafienia