>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój system na gole

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Calnau wiesz co radze Ci zrób sobie narazie na sucho tzn weź zeszyt albo kartke i pisz sobie ile goli w 1 ile 2 ???? ja tak robiłem przed tym sposobem

acetate 474

acetate

Użytkownik
pioterek944, a ja mam pytanko
jak grasz te gole under 1,5 w pierwszej polowie, to czekasz az kurs dojdzie do ~2, czy lecisz tez jak jest 1,5?

D 77

dalik

Użytkownik
Chciałbym tu pochylić czoła i zarzucić drobny test.

Sposób na over 1,5 w pierwszej połowie po strzelonej bramce chyba działa ;)

10 meczów
8 ✅
2 ⛔
2 po pierwszej połowie

Myślałem jeszcze nad obstawianiem over 0,5 do przerwy (głównie kobiety i młodziki) ale nie wiem jakie są kursy i nie testowałem tego jeszcze. Co o tym myślicie?

Edyta:
Dodatkowe mecze, które zagrałem po napisaniu posta:

gajin 150

gajin

Użytkownik
Próbowałem tego sposobu (nie nazwałbym tego systemem) w około 10 meczach z różnych lig, bazując na wszystkich wskazówkach autora i na krótką metę osiągnąłem nawet zysk, lecz niestety później musiałem szybko ciąć straty :/ Skuteczność określiłbym jako około 60-70%. Zbyt dużo zależy tu od zbyt wielu czynników. Nie każda drużyna będzie nadal szaleńczo atakować, kiedy wygrywa 2-3:0 i w większości przypadków będzie trzymać wynik, jedynie od czasu do czasu wychodząc z atakiem.

D 77

dalik

Użytkownik
Być może źle dobierałeś mecze?
Problem tutaj jest taki, że trzeba 2 mecze wygrać by moc jeden wtopić i być na ✅
No chyba, że grasz większego overa lub AKO co często jest troszkę ryzykowne.

ja tym sposobem raczej jestem na plus, ale gram też wiele głupich live (muszę z tym skończyć ???? ) przez co mój bilans wygląda krótko mówiąc - :-|

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
nie wierzę, że temat jeszcze Was intersuje... nikt z tych zapaleńców nawet nie przedstawia już propozycji do grania...
nie łatwiej jest zagrać np. Włochy - Chorwacja na 1 (2,40) i dać kontrę w rożnych over4,5 dla 2 (1,80)? Tak kontra, która może dać nawet podwójne zwycięstwo...

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
nie wierzę, że temat jeszcze Was intersuje... nikt z tych zapaleńców nawet nie przedstawia już propozycji do grania...
nie łatwiej jest zagrać np. Włochy - Chorwacja na 1 (2,40) i dać kontrę w rożnych over4,5 dla 2 (1,80)? Tak kontra, która może dać nawet podwójne zwycięstwo...
Nie wierze, ze ludzi ktorych ten temat nie interesuje, nadal sie tutaj wypowiadaja...:zoltakartka:

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 77

dalik

Użytkownik
Szczególnie , gdy wynik meczy Włochy - Chorwacja to 1:1 ????

Co do tematu, myślałem nad progresją tutaj . Myślę, że max 4 stopień by się załapało

D 15

daras

Użytkownik
Zostawiłem u buka 18,70 po grze sprzed 3 lat i zapomniałem całkiem o bukmacherze bo się tym jakoś przestałem interesować po dość dużej wtopie. Nie mogłem wygrać na zakładach i co w danym dniu wygrałem w kolejnym przegrywałem. Tak jest generalnie u buka w luźnym typowaniu bez zasad :smile:. Wtopiłem ostatecznie całość na meczu Barcy z kimś tam i zaprzestałem obstawiania bo takie miałem postanowienie.

Niedawno chciałem obstawić sobie jakiś mecz na euro i wszedłem do buka. Odnalazłem swoje 18,70 i zagrałem. Udało się wygrać jakieś tam grosiki to znowu mnie to zainteresowało. I tak sobie trochę czytałem co tam nowego w temacie, i trafiłem na ten temat under / over. Nie mogę szaleć bo nie mam kasy i postanowienie że nie przeleję już do buka ani złotówki, więc małymi stawkami najpierw po 1 - 2 - 3 zeta sobie grałem tym sposobem. Na chwilę obecną po około tygodniu mam 128 zeta i stawiam za 4-5. Używam progresji jak wcześniej radzono. Jak dotąd użyłem jej jeden raz na pierwszym progu.
Nie gram żadnych spotkań ligowych bo są bardzo niepewne. Kobiety i Juniorzy to są typy dla tego sposobu jak dla mnie. Często bramki padają jak szalone. Wygrałem dwa kupony powyżej 8,5 bramek z na kursie 3,5. Meczy kobiet i juniorów jest teraz kilka dziennie. Trzeba umiejętnie tylko wyłapać te które warto zagrać. Trzeba na to poświęcić sporo czasu na początku żeby to zauważać. Grać nie można za wysoko, płaskimi stawkami z kilkoma progami zabezpieczonej progresji. Ja podszedłem do tego sposobu jak koń z klapami na oczach. Już zostałem wyprostowany bukmacherką stąd takie podejście. Gram tylko to i nic innego. Dla mnie sposób jaki zaprezentował kolega pioterek944 jest bardzo fajnym sposobem na zabawę z bukiem małymi kwotami, więc pobawię się nim dalej. Chciałem pokazać Wam dzisiejszy dzień typowań ale nie mogę grafiki umieszczać do 10 postów więc napisze. Postawiłem 6 zakładów łącznie za 27 zeta, zwrotu dostałem 48,66.

D 77

dalik

Użytkownik
Pięknie daras. Tak trzymać.
Co do screena, możesz wysłać mi na maila [email protected] i umieszczę twój wynik.

Mam jeszcze pytanko co do sposobu gry tą progresją.
Pisałem o tym ale nie testowałem.
Tak jak wspomniałeś prędzej - gra bez żadnego sposobu &quot;systemu&quot; , założenia nie ma sensu bo prędzej czy później się wtapia, dlatego powiedz mi jak to rozgrywasz z praktycznego punku widzenia:

Startuje np 5 potencjalnych na grę meczów:
A , B , C , D , E

W meczu B pada bramka np. w 13 minucie i kurs na over 2,5 w 1 połowie jest 2.0 (nie ma over 1,5)
Stawiasz takie coś za minimalną stawkę i co dalej ?
Czekasz do zakończenia tego meczu czy jak w meczu E padnie bramka to stawiasz?
Jak stawisz mecz E to za minimum rozpoczynając nową progresję ?
W tym momencie masz 2 równoległe progresje i po 45min:
B - 1:0 ---&gt; przegrana i czekasz na kolejny mecz by zagrać drugi poziom progresji ?
E - 3:0 ---&gt; wygrana i odpuszczasz sobie ten mecz ?

Czy to tak u Ciebie wygląda ?

M 0

memo747

Użytkownik
chyba tak ze jak na te 5 meczy nie trafi 2(grajac za 1zl) to na nastepne 5 meczy 2 z nich gra za 2zl, jak z tego nie trafi jeden to nast za 4 chyba tak ???? ale kolega nas poprawi ????
Ja mam pytanie o ktorej sa takie mecze? bo ja zagralem przez 4dni tylko 6 meczy(1 pudlo) bo nie moge trafic na takie mecze

M 0

memo747

Użytkownik
to akurat ja do 12 jestem w domu potem to wracam po 24 to ameryka poludnuowa gra ;p
Wlasnie siedze ale do przerwy po 1:0 to nie stawiam ;p trudno,
Progresja teoretycznie zawsze wyjdzie na plus ;p tylko grajac wyzsze stawki trzeba miec duzy budzet bo na wyższym progu można zbankrutować :p
Uważam, że progresja to może być bardzo dobry pomysł tylko niestety za mało meczy zagrałem więc dużo powiedzieć nie mogę ale jak skuteczność jest tak wysoka i 4 z rzędu nie przegrasz to raczej nie ma się co martwić

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
no to widzę że nie którym spodobał się mój sposób.Teraz proponuję aby zebrać wszystkie potrzebne informacje tego sposobu i przeanalizować na spokojnie wszystko.

D 15

daras

Użytkownik
no to widzę że nie którym spodobał się mój sposób.Teraz proponuję aby zebrać wszystkie potrzebne informacje tego sposobu i przeanalizować na spokojnie wszystko.
Jest OK. ja w to wchodzę. co do samej gry nie wybieram spotkań z góry. Po prostu obserwuję co się dzieje w danych trwających meczach. Nie typuję po jednej strzelonej bramce ani dwóch. Nie typuję na pierwszą połowę. To już bardziej intuicyjnie wychodzi u każdego z nas. Trzeba obserwować przebieg spotkania, kartki, aktywność, ilość strzałów na bramki i jak to przebiega. Jeśli drużyny stoją na boisku zamiast grać nie typuję. Jeśli drużyny są bramko strzelne, do tego mocno aktywne stawiam po trzech strzelonych bramkach na kursie od 1,60 w górę. I nie ważne czy to jest powyżej 4,5 / 5,5 / 6,5. Stawiam na pierwszy możliwy kurs od 1,6 w górę. Jak mi coś nie pasuje to nie stawiam mimo 3 bramek. To tak w skrócie. Dzisiaj zaliczyłem na 9 zdarzeń 3 zonki. Zabrakło w każdym z nich jednej bramki + postawiłem na Anglię piątaka i się udało. Dwa razy pojechałem progresją. Raz dla odzyskania straty, drugi raz dla odzyskania dwóch kolejnych strat. Wyprowadziłem dzień na prostą pod koniec. Jak ktoś ciekawy to usuńcie spacje w http i zobaczcie.

H t t p://dl.dropbox.com/u/81802964/buk/15-06.jpg

Do góry Bottom