Panowie może was to zainteresuję w ciągu 2 dni zkasowałem na bet365 ponad 100euro na obstawianiu w taki sposób:np padł 1 gol to odrazu stawiam za 3-10euro na over 1,5 w 1 połowie stawki wysokie a kasa idzie jak szalona ????
No czekaj, bo tutaj staramy sie wyselekcjonowac spotkania, a nie grac odrazu po pierwszym golu.
Jak zarobiles 100 euro w 2 dni?
Po jakim kursie obstawiales ten 1,5 gola? Piszesz, ze kursy wysokie, a ja widze, ze kursy sa w granicach 1.05 do 1.12 w pierwszych polowach na nastepny gol!
Zakladajac nawet, ze stawiasz 10 euro na kurs 1,1 to z 1 meczu zarobisz 1 euro...by zarobic to twoje 100 musialbys obstawic 100 spotkan (i ZADNEGO NIE PRZEGRAC!)
No chyba, ze po pierwszej bramce stawiasz na kolejna (czyli druga) a jak strzela to stawiasz na kolejna (czyli 3) itd...ale wtedy ma to tylko sens gdy przy kazdym nastepnym becie zmniejszasz stawki (dajmy na to, ze o polowe...10 euro na gola nr 2,... 5 na gola nr 3,... 2,5 na gola nr 4,... 1 na gola nr 5) ...a nawet wtedy nie masz pewnosci czy wygrasz i bedziesz na plusie...i by ten sposob byl oplacalny to te stawki na over 4,5 i over 5,5 powiniennes stawiac jeszcze zanim padnie 2 gol by tylko wtedy kursy sa wysokie.
Pryzklad kursow na overy z Bet365 przy stanie 0:0 w 15 min:
over 0,5 --> 1.03
over 1,5 --> 1.20
over 2,5 --> 1.66
over 3,5 --> 2.75
over 4,5 --> 5.5
over 5,5 --> 11
over 6,5 --> 21
Teraz jesli padnie 1 bramka kursy sie nie beda zmieniac tylko "skocza" o jeden poziom w dol i over 1,5 bedzie warty tyle co byl warty over 0,5 przed strzelona bramka.
Jesli chcesz cos na tym zarobic stawiajac 10 euro na
KOLEJNA bramke NIGDY do niczego nie dojdziesz (takie jest moje zdanie). Bo zawsze pod koniec stracisz ta dyche na ostatnim becie...a musialbys wczesniej trafic 30 betow by ci sie ta 10 zwrocila...
Mozesz wiec wytlumaczyc jak zarobiles te 100 euro? Na jakie mecze stawiales? Kiedy stawiales? Czy po pierwszej bramce na over nastepna bramka czy odrazu na over 4 bramki itd...bo narazie cos mi tu smierdzi