pioterek944
Użytkownik
Police Sports Association Women v Arion - Kobiety wiecie gdzie można zobaczyć jaki wynik tego meczu jest teraz?Obstawiłem over 8,5 i 10,5 przy wyniku 2:0 w 10 min po 20+ było 6:0 po czym na bet365 wyparował ten mecz.
Na pewno siadło 10 goli bo powyżej 9,5 mi weszło. A gdzie można sprawdzić jak to się skończyło nie znalazłem. To jest premier liga Singapur kobietyPolice Sports Association Women v Arion - Kobiety wiecie gdzie można zobaczyć jaki wynik tego meczu jest teraz?Obstawiłem over 8,5 i 10,5 przy wyniku 2:0 w 10 min po 20+ było 6:0 po czym na bet365 wyparował ten mecz.
Jak dla mnie ten mecz nie był faworytem na over miło dwóch bramek USA na jego początku. Buk dał duży kurs początkowy na powyżej 3,5 więc teoretycznie nie można się było wielu bramek spodziewać, choć z bólami wymęczyły te 5 bramek ???? . Ja po dwóch bramkch postawiłem handicapem na remis lub zwycięstwo USA w dalszym ciągu tego spotkania i siadło ????Weszło w 93 minucie ????
Wynik końcowy to 8-2Police Sports Association Women v Arion - Kobiety wiecie gdzie można zobaczyć jaki wynik tego meczu jest teraz?Obstawiłem over 8,5 i 10,5 przy wyniku 2:0 w 10 min po 20+ było 6:0 po czym na bet365 wyparował ten mecz.
Ehh, dobili do 3:1 i tyle ich widzieli :/ A dalem na >4,5Ok chyba jest kolejny:
Dinamo Brest rezerwy - Belshina rezerwy 30 minuta 2:0
Rozumiem o co Ci chodzi, ale ja szukam trafnosci dla mojego typowania. Jak dla mnie niestety +3/+4 gole od wyniku wchodzi za rzadko i ryzyko jest poprostu zbyt duze.Jeżeli masz wynik 2:0 do 35 minuty to kurs na over 3,5 jest bardzo słaby, a ważne jest by kurs wahał się w granicach 2.0 by wygrana pokryła wkład.
W innym wypadku po przegranej musisz wygrać 2 kolejne by być na lekki
Można zagrać AKO tylko prawdopodobieństwo wygranej trochę spadnie :/
Nie wiem jaki był wynik końcowy bo musiałem wyjechać. Na Bet365 wygrałem ten mecz over 8,5 na stawce 3,75. Stawiałem po 4 golach w pierwszej połowie.Dharmaraja - RBI 1:1 w 7 minucie....
@ I po 7 minutach juz weszlo - 1:3
I w 16 minucie sportingbet zdjął mecz z lajwa ???? Cieli straty, bo tu sie zapowiadal 2-cyfrowy wynik.