pioterek944
Użytkownik
wcześniej obstawiłem over 4.5 i 5,5 ???? aktualnie 50min 3:1,musisz też zwracać uwagę na ilość żółtych kartek przy dużej ilości drużyna nie gra już tak agresywnie a wystarczy 1 błąd i czerwona.
To ja może odpowiem w skrócie na te nurtujące pytania. (akurat mam chwilę czasu bo syn zasnął ???? ) - TO JEST MOJA OPINIA , nie uogólniać proszęPioterek944 sprawa jest prosta: dla mnie ogólnie "system" śmieszny - to moje prywatne zdanie.
Teraz aby coś można było nazwać systemem musi posiadać jakieś zasady czyli w tym wypadku kilka pytań do Ciebie:
- co decyduje że wchodzisz w dany mecz ??
- czy grasz tylko jakieś ustalone ligi ??
- jaki posiadasz budżet??
- jaki procent budżetu inwestujesz w jeden mecz ?? czyli np w jednym meczu stawiasz over 3,5 over 4,5 i over 5,5 i ile razem kasy na to przeznaczasz z budżetu
- mówisz że nie można obstawiać meczy jak lecą, czyli co u Ciebie jest wyznacznikiem ??
- czy wybierasz te mecze dopiero jak padną gole w połowie czy może już przed meczem wybierasz mecz, który wg Ciebie ma być overowy i jeśli Twoje przewidywania się potwierdzą i np w I połowie jest 2:1 to wchodzisz w taki mecz ?? To jest bardzo ważne pytanie bo widzę, że niektórzy nie czają chyba tego
- czy grasz stałą ciągle stawką czy np po 5 wtopach z rzędu podnosisz stawki ??
- teraz mi się przypomniało: co powoduje że pomimo że w meczu jest np 3:0 w I połowie Ty go nie zagrasz w drugiej ?? jakieś konkretne przeciwskazania ??
Najpierw trzeba odpowiedzieć na takie wręcz podstawowe pytania żebyście mieli jakiś ogólny zarys tej metody.
No akurat tutaj nie pykło :;/:Wiem, że forum to nie miejsce do szybkiego reagowania ale aktualnie skończyła się pierwsza połowa meczu w 2 lidze japońskiej Tokyo-V - Oita.
Nie mam pieniążków na bet365, ale gdybym miał postawił bym tutaj:
aktualny wynik: 2:1
czas: przerwa
over 3,5 ----> 1,25 = 6zł
over 4,5 ----> 2,10 = 3zł
over 5,5 ----> 4,50 = 2zł
over 6,5 ---->13,00 = 1zł
Ciekaw jestem jakby to wyszło:
Wkład = 6+3+2+1 = 12zł
Ew. wygrana
3,5 - 7,5zł
4,5 - 6,3zł
5,5 - 9,0zł
6,5 - 13,0zł
Ja tu bardziej myślę takimi kryteriami, że jest ciężko wygrać a taki mecz over 3,5 nam zwraca część poniesionych strat.przy trzech bramkach gra na over 3,5 mija sie z celem to pochlania cale ew zyski,