>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój system na gole

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
wcześniej obstawiłem over 4.5 i 5,5 ???? aktualnie 50min 3:1,musisz też zwracać uwagę na ilość żółtych kartek przy dużej ilości drużyna nie gra już tak agresywnie a wystarczy 1 błąd i czerwona.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Pioterek944 sprawa jest prosta: dla mnie ogólnie &quot;system&quot; śmieszny - to moje prywatne zdanie.
Teraz aby coś można było nazwać systemem musi posiadać jakieś zasady czyli w tym wypadku kilka pytań do Ciebie:
- co decyduje że wchodzisz w dany mecz ??
- czy grasz tylko jakieś ustalone ligi ??
- jaki posiadasz budżet??
- jaki procent budżetu inwestujesz w jeden mecz ?? czyli np w jednym meczu stawiasz over 3,5 over 4,5 i over 5,5 i ile razem kasy na to przeznaczasz z budżetu
- mówisz że nie można obstawiać meczy jak lecą, czyli co u Ciebie jest wyznacznikiem ??
- czy wybierasz te mecze dopiero jak padną gole w połowie czy może już przed meczem wybierasz mecz, który wg Ciebie ma być overowy i jeśli Twoje przewidywania się potwierdzą i np w I połowie jest 2:1 to wchodzisz w taki mecz ?? To jest bardzo ważne pytanie bo widzę, że niektórzy nie czają chyba tego
- czy grasz stałą ciągle stawką czy np po 5 wtopach z rzędu podnosisz stawki ??
- teraz mi się przypomniało: co powoduje że pomimo że w meczu jest np 3:0 w I połowie Ty go nie zagrasz w drugiej ?? jakieś konkretne przeciwskazania ??
Najpierw trzeba odpowiedzieć na takie wręcz podstawowe pytania żebyście mieli jakiś ogólny zarys tej metody.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Przedstawiłem wszystko wcześniej nie musisz z tego korzystać ja się tylko podzieliłem system który sam wymyśliłem szanuję Twoje zdanie nie każdemu odpowiada taki system.Może jest śmieszny ale dla mnie skuteczny ????

owca26 171

owca26

Użytkownik
Napisz wszystko w jednym poście i będzie wszystko klarowne. Wystarczy mniej więcej tak jak ja w podpunktach, myślnikach itd bo czytałem temat a jednak brakuje kilku odpowiedzi. Grajmy wg jasnych zasad w wtedy będziemy mogli przetestować ten system a TY znajdziesz uznanie w oczach wielu uzytkowników, oczywiście jeśli system wypali :p

D 77

dalik

Użytkownik
Pioterek944 sprawa jest prosta: dla mnie ogólnie &quot;system&quot; śmieszny - to moje prywatne zdanie.

Teraz aby coś można było nazwać systemem musi posiadać jakieś zasady czyli w tym wypadku kilka pytań do Ciebie:

- co decyduje że wchodzisz w dany mecz ??
- czy grasz tylko jakieś ustalone ligi ??
- jaki posiadasz budżet??
- jaki procent budżetu inwestujesz w jeden mecz ?? czyli np w jednym meczu stawiasz over 3,5 over 4,5 i over 5,5 i ile razem kasy na to przeznaczasz z budżetu
- mówisz że nie można obstawiać meczy jak lecą, czyli co u Ciebie jest wyznacznikiem ??
- czy wybierasz te mecze dopiero jak padną gole w połowie czy może już przed meczem wybierasz mecz, który wg Ciebie ma być overowy i jeśli Twoje przewidywania się potwierdzą i np w I połowie jest 2:1 to wchodzisz w taki mecz ?? To jest bardzo ważne pytanie bo widzę, że niektórzy nie czają chyba tego
- czy grasz stałą ciągle stawką czy np po 5 wtopach z rzędu podnosisz stawki ??
- teraz mi się przypomniało: co powoduje że pomimo że w meczu jest np 3:0 w I połowie Ty go nie zagrasz w drugiej ?? jakieś konkretne przeciwskazania ??

Najpierw trzeba odpowiedzieć na takie wręcz podstawowe pytania żebyście mieli jakiś ogólny zarys tej metody.
To ja może odpowiem w skrócie na te nurtujące pytania. (akurat mam chwilę czasu bo syn zasnął ???? ) - TO JEST MOJA OPINIA , nie uogólniać proszę

Na początek nie nazwał bym tego systemem lecz sposobem na grę.
Sposób jak sposób - żaden nie jest pewny, tak więc wiadomo, że z wtopami trzeba się liczyć co za tym idzie nie grać tutaj za jakieś grube pieniądze.

Zasada jest prosta: Nie jest łatwo wygrać, ale jak się wygra to jest zysk (a przecież o to chodzi, czyż nie?)
Wybieranie meczy - głównie gra po 1 połowie , gdzie padło co najmniej 3 brami (najlepiej w różnym odstępie czasowym)
Najlepiej nadają się mecze kobiet i dzieci (U17,U19,U21) ???? lub ligii nad którymi aktualnie pracujemy.
Zwracamy uwagę na ilość kartek żółtych, a przede wszystkich czerwonych
Budżet jak wspomniałem wcześniej - nie szalejemy. (można pomyśleć o progresji)
Jak jest już 3 bramki (w odstępie czasowym) to wchodzimy, nie czekając do końca połowy)
Przeciwskazania by nie grać w drugiej połowie gdy jest 3:0 to glównie takie jak bramki padają np 3 w ciągu 15 min a dlaczego tak to nie wiem ???? no i jak nie ma żadnych kartek też bym się wahał.

Edyta:
Do zamieszczenia tego oficjalnie w jednym wątku jeszcze długa droga. Trzeba trochę popróbować , poczytać , a przede wszystkim testować.

acetate 474

acetate

Użytkownik
A ja dodam od siebie, ze jesli do przerwy mamy 0:0, to mozna zagrac w druga strone, czyli pokusic sie o U 1,5, albo 2,5

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
No to może napisze ja teraz nie mam ustalonych lig lecz staram się unikać 1 ligi którą jest Japońska ponieważ tam tylko przegrywam.Zwracam uwagę czy w bramkach były dyktowane karne,ilość żółtych kartek jak i czerwonych.Na bet365 jest okazja zobaczyć statystykę meczu czyli niebezpieczne ataki itp jeżeli jest kolosalna różnica nie zastanawiam się i obstawiam.Również unikam meczy w których gole padły w ciągu 3 min np 2 gole ponieważ najczęściej nie padają potem.To teraz może powiem jak z budżetem,narazie uczę się i mam 18+ lat więc z funduszami nie było najlepiej miałem 20 euro więc postanowiłem zaryzykować i zagrać pierwsze moje 20 euro straciłem w ciągu 2 dni obstawiając tak zwane &quot;pewniaki&quot;.Więc poczekałem aż będę mieć następne 20 euro i postanowiłem wpłacić,lecz teraz wymyśliłem swój system z golami.Przez miesiąc grałem na &quot;sucho&quot; nie robiłem kuponów lecz pisałem sobie na kartce co i jak były rezultaty przez jakiś miesiąc czy 6 tygodni zarobiłem 500+ euro,obecnie posiadam 528euro.

D 77

dalik

Użytkownik
Wiem, że forum to nie miejsce do szybkiego reagowania ale aktualnie skończyła się pierwsza połowa meczu w 2 lidze japońskiej Tokyo-V - Oita.
Nie mam pieniążków na bet365, ale gdybym miał postawił bym tutaj:

aktualny wynik: 2:1
czas: przerwa
over 3,5 ----&gt; 1,25 = 6zł ✅
over 4,5 ----&gt; 2,10 = 3zł⛔
over 5,5 ----&gt; 4,50 = 2zł⛔
over 6,5 ----&gt;13,00 = 1zł⛔

Ciekaw jestem jakby to wyszło:

Wkład = 6+3+2+1 = 12zł
Ew. wygrana
3,5 - 7,5zł
4,5 - 6,3zł
5,5 - 9,0zł
6,5 - 13,0zł
No akurat tutaj nie pykło :;/:
Wkład 12zł
Wypłata 7,50 zł
Bilans 4,50zł⛔

yoozel 28

yoozel

Użytkownik
Czech Youth League
SK Dynamo Ceske 2:2 FC Viktoria Plzen
obecnie przerwa
zóltych kartek o po obu stronach
Over (4.5) @ 1.12
Over (5.5) @ 1.57
Over (6.5) @ 2.75
warte uwagi ?

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
tak jak piszę u góry japońskiej nie obstawiam i chińskiej też po prostu mam tam pecha brakuje za każdym razem tylko 1 gola.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Ja obstawiłem over 5,5 ale postaw za mała stawkę ponieważ tak jak widać strzelali &quot;falami&quot; w 1 minute 2 gole tak więc postaw te over 5,5 ale zachowawczo.

K 33

kovalem

Użytkownik
Możesz obstawiać wg mnie niższe ligi australijskie.
Np. dzisiaj o 7.00 były dwa mecze, gdzie były wyniki 10-0 oraz 8-0.
Również mecze u17, tj bardziej te &quot;egzotyczne&quot; drużyny np. Kazachstan u17 wygrał z Kirgistanem 10-0.
System, sposób gry na pewno jest dobry, tylko trzeba wybrać dobre mecze.
Powodzenia.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Dokładnie tylko trzeba zebrać parę osób i posiedzieć przy tym ja przez 5 tygodni teraz będe po 18 + od poniedzialku do czwartku tak wiec troche ciezko bedzie

P 2

pixtr090

Użytkownik
przy trzech bramkach gra na over 3,5 mija sie z celem to pochlania cale ew zyski, ja by to gral tak pokaze na tym przykladzie (oczywiscie 3 bramki do przerwy)
over 4,5 ----&gt; 2,10
over 6,5(lub 5,5 to mysle ze bedzie zalezalo od konkretnego spotkania) ----&gt;13,00
pierwszy over daje nam to ze wychodzimy na zero, drugi wygrana
i mysle ze tutaj nawet nie ma co podpinac progresji ani zadnego systemu, grac stala plaska stawka i mysle ze przy odpowiednim doborze spotkan mozna wyjsc na plus

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Tylko też pamiętajcie o jednym nie ma sposobów pewnych na wygrywanie,myślę że będzie trzeba popracować nad tym sposobem dużo godzin

D 77

dalik

Użytkownik
Na dzisiaj polecam coś z meczy:
Kamerun - DR Kongo
Tunezja - Gwinea Równikowa
Wybrzeże Kości Słoniowej- Tanzania

Co prawda to międzynarodówka ale na bank będą w każdym z nich over 1,5, i może więcej.
Oczywiście to są eliminacje do MŚ więc zapewne czarnuchy będę grać na pełnym gazie :razz:

przy trzech bramkach gra na over 3,5 mija sie z celem to pochlania cale ew zyski,
Ja tu bardziej myślę takimi kryteriami, że jest ciężko wygrać a taki mecz over 3,5 nam zwraca część poniesionych strat.

S 9

smakosz2

Użytkownik
W gruncie rzeczy takie obstawianie nie może być złe. Trzeba tylko trochę się z tym obyć. Najważniejszą rolę w tym &quot;stylu&quot; odgrywa wyczucie. Kursy są czasem naprawdę dziwne. Rano w lidze australijskiej na under 10,5 był kurs 2,1 z tym że 5 goli w 1 połowie padło. Mimo to warto zaryzykować bo jednak 6 bramek w 1 połowie rzadko się zdarza.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Persib Bandung v Mitra Kukar stawka:3 zysk:6 over 4,5 ✅
Czeskie Budziejowice U19 v Viktoria Plzen U19 stawka:4,26 over 5,5 ✅
Råsunda v Viggbyholms IK over 6,5 jest 6:0 w 58min stawka :6 kurs:2.00 ✅
Fässbergs IF v Götene over 6,5 stawka 8 zysk 7,27 ✅
Thisted FC v Næsby over 6,5 stawka 1,89 zysk 1,37 ✅
HIK v Hvidovre IF over 6,5 stawka 5 zysk 12,50 ✅
HIK v Hvidovre IF over 7,5 stawka 2 zysk 14 ✅

Do góry Bottom