W ciągu dnia pewnie nie będe miał czasu, aby cos skrobnąć, wiec jeszcze teraz tak po krótce napiszę apropo zblizających się spotkań.
Value widzę w
Noliko @ 2,20 pinn, obie ekipy to europejskie średniaki, jednak Noliko w moim rankingu jest trochę wyżej. Sprawa awansu jest wciaz otwarta, Cuneo, Noliko oraz Teruel mają szansę na gre dalej. Jak dla mnie największe szanse z tej trójki na zajęcie 1 miejsca ma Noliko, a co za tym idzie drugie miejsce przypada włoskiemu Cuneo, a co po tym następuje? Ano to, ze Teruel musi pogodzic się z 3 miejscem. Noliko ma na koniec fazy grupowej mecz u siebie z Radnickim, a więc pewne 3 punkty, jakby nie patrzeć. Teruel ma wyjazd do Cuneo, chyba wiedzą co to dla nich oznacza. Nawet jak wygrają dzisiaj z Noliko to i tak szanse na awans z 2 miejsca nie ma. Albo inaczej, mozliwosc jest, ale oni nie awansują. Dlatego dzis ostatnia "rzeczywista" szansa na punkty. Noliko dobrze wie jaką szansę ma na 1 miejsce po pokonaniu Cuneo u siebie, mysle, ze nie beda chcieli tej sposobności zaprzepaścic tym bardziej, ze dzisiejszym meczem gwarantują sobie praktycznie pierwsze miejsce. Procz czystego zwycięstwa po
@ 2,20 skłaniałbym się również, co oczywiste, pod
+1,5 @ 1,621 pinn
W meczu
Zalau - Fried jak miałbym cos grac to chyba dodatnie hc na gospodarzy. Oni mają o co grac w przeciwienstwie do Fryderyków, ktorzy tak czy siak zostaną na 3 miejscu. A Rumunii? Graja o honor, prestiz itp Na pewno chcą zdobyc jakies punkty/sety w
LM. W Bełchatowie o punkty będzie bardzo ciężko, więc jedyna szansa u siebie z Fried, ktore nie ma szans na awans, ani na spadek nizej.
Zalau +2,5 @ 1,87.
Jesli chodzi o zenską odsłonę
LM. To również skłaniałbym się ku Bergamo. Moze nie to, ze od razu wygraja na ciezkim terenie w Rosji, ale ten secik po kuszącym kursie jest do zaakceptowania jak najbardziej.
Bergamo +2,5 @ 1,855 pinn. Widać, że powoli się ogarniają i grają lepiej, może nie jest to to do czego nas przyzwyzczaily, ale na seta powinnon starczyc. Francesca jak zagrasz to zajmij się tym setem dla mnie !:grin ???? 2 sklad, a byly w 1s secie bardzo blisko wygranej)
Szanse na powodzenie widzę też w becie na
Mineralne. Turczynki awans w kieszeni, a Odintsovo niebezpiecznie goni, trzeba zdobyc punkty w tym meczu. Goski sie nie beda az tak spinac, mzoe anwet pomogą Polkom. W obliczu ciezkiego meczu w Rosji w ostatniej kolejce punkty dzis są bezcenne. A więc
Muszyna @ 1,714.
W
Pesaro nie widze innego rozstrzygniecia jak wygrana gospodyn. Kurs
@ 1,549 może nie rozpieszcza, ale to ich ostatni mecz u siebie, a przed nimi ciezki boj w Bielsku, na pewno nie lekcewaza Bielska, wiec dzis punkty bardzo potrzebne, a Baku ma w ost kolejce Bukareszt, wiec sa raczej spokojne awansu.
Na koniec Cev Cup. Zaksa miala na widelcu Skrę, jednak Pawel doznał urazu. Wszystkim sie wydawalo, ze to wielki pech, ze kolejny pauzowicz po Swidrze, a tu nagle przed tb Pawel wyszedl biegac przy boisku. Niestety nie wszedl i nie pomogl chlopakom ograc Skry, ale na Unicaje juz pewnie zagra. Reguly wiemy jakie są. 2 x wygrana daje awans, nie ma sie co bawic w loteryjne złote sety.
dobranoc !
edit
To były skróty myślowe, oczywiście z 3 miejsc maja szanse, a mnie chodziło o awanse z 1-2. Rzeszywiscie namieszałem, ale wiadomo o co mi chodziło.
Co do Gumy to przeczytałem dzisiaj wlasnie, ze nie poleciał, wczoraj pozna pora i ten fakt mi umknął jakos, nie typuje juz Zaksy, po takim kursie
@ 2,27 jest to value na
Unicaje, a
+1,5 @ 1,633 staje się bardzo pewnym zakładem dla mnie, który gorąco polecam.
Bergamo 2 sklad jednak wystawia, wiec nie wiem czy jest sens tracic nerwy na ugranie tego seta, u kobiet wszystko mozliwe, jak to u kobiet, ale niech kazdy sie sam zastanowi czy warto, bo min Francesca nie gra ????