Wczoraj udany dzien, a więc dzisiaj trzeba zainwestować ponownie w puchary, ktore są chyba najbardziej dochodowe na dana chwile ze wszystkich rozgrywek siatkarskich proponowanych przez nasze ulubione firmy
bukmacherskie.
Dzisiaj wybralem sobie szczegolnie trzy mecze, mianowicie ...
Berlin - Rzeszów +
Laguna - Volero +
Radnicki - Teruel
Rzeszów jedzie do Niemiec w roli faworyta. W pierwszym meczu wszyscy pamiętamy jak było, 3-2 po ciezkim boju. Teraz sytuacja jest troszke inna, Rzeszów miał day offa w lidze i sobie wypoczął, zregenerował siły, na spokoju potrenowal i dostal mozliwosc zaleczenia jakis drobnych urazów/chorób. Takie "odetchnięcie" było im bardzo potrzebne, wiemy jak nasza liga jest zagęszczona i jakie natężenie mają spotkania. Berlin również wypoczety, bo tez nie mieli teraz w lidze kolejki, ale oni przed meczem z Rzeszowem również byli bardziej wypoczęci od Rzeszowa. Travica zapowiada, ze jada wygrac bez złotego seta i ja mu wierze, gdyz z takim skladem to Nasi teraz po wypoczeciu powinni ich nosem wciagnac. Grozer bedzie sie czuł jak u siebie. Berlin to lider niemieckiej ligii, jednak widzielismy jak Skra wciagnela nosem Mistrza Niemiec. Takze nasz 2wicemistrz musi wciagnac ich nosem podobnie. Wiecej nie ma co pisac, jak dla mnie wygrana Rzeszowa i awans do kolejnej rundy.
Rzeszów @ 1,80 5/10 fonbet
Kolejna perełka jaka wpadła mi dziś w oko to dziewczyny z Volero. Ostatni mecz między tymi ekipami zakonczył się 3-1 dla Volero, ktore po przespanym poczatku 1 seta nie zdołały juz dogonic rywalek, lecz w 3 pozostalych setach zmiazdzyly je. Laguna to bardzo młoda druzyna, tak zwany dostarczyciel punktów. Volero walczy o awans z Aspttem, bo raczej pewne jest, ze to Turczynki zajma 1 miejsce w ich grupie, a walka toczy sie tylko o 2 miedzy pozostalymi ekipami. Takie mecz trzeba wygrywać, a więc Volero to dziś uczyni
Volero @ 1,45 10/10 fonbet
Volero -1,5 @ 1,909 5/10 pinn
Radnicki to słaba ekipa, raczej młoda i mało doswiadczona, a Hiszpanie to juz uznana marka na arenie europejskiej, moze nie sa to zadni best players, ale ma tam kto grać, a dodatkowo Radnicku bez pierwszego rozgrywacza. Teruel szanse na awans oczywiście ma, wygrywają dzisiaj, pozniej ogrywają Noliko u siebie i są w grze dalej. Radnicki w tamtym roku było outsiderem i dostarczycielem punktów, w tym roku szykuje się to samo, czysty win Teruelu to lokata jak dla mnie
Teruel @ 1,303 10/10 pinn
Teruel -1,5 @ 1,68 7/10 tbet
Z singli na dziś to tyle, reszte upchnąłem w combosa ...
1) Argo de Sete
2) Zenit -1,5
3) Teruel
4) Węgiel
5) Gunes +2,5
6) Volero
#1 Argo na Ukrainie po wyrównanym boju przegrało 3-1, dzisiaj czas na rewanz i awans do kolejnej rundy. W podswiadomosci Ukraincow bedzie złoty set, wiec wszystko się w nim rozstrzygnie jak na moje oko.
#2 bez komentarza, po porazce w Bulgarii dzisiaj Kazan niszczy gości 10/10, polecam -1,5, ale w fonbecie nie ma tego wiec czysta jedynke dałem
#3 jak wyżej Teruel win ...
#4 Węgiel musi, slaba forma, ale kiedys to przelamia, jak na moje oko dzisiaj, po wyfrajerzeniu Nas przez sedziow w tamtym tygodniu dzisiaj bedą 3 punkty dla Jastrzebia, awans na 2 miejsce w tabeli i walka o awans do playoff trwa
#5 Gunes zmiazdzyla Zariecze u siebie, ktore ostatnio nawet w lidze przegrywa, Turczynki miały wolne, wiec jest siła. Gośka tam ladnie pogra, a kurs kuszący
#6 jak wyżej 10/10
@ 5,60 fonbet
to tyle prezentow od wujka Wojtasa dzisiaj
dziekuje dobranoc