>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Europejska - ważne informacje, wydarzenia, dyskusja o typach długoterminowych

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Tego co tu napisałeś, kompletnie nie rozumiem. Oczywiste jest, że najlepszą promocją są europejskie puchary, gdzie aż roi się od menadżerów, skautów itp. Na pewno gorzej o dostrzeżenie w klubie, który lada moment może spaść do 2 Bundesligi...
Oczywistym jest ze LE dla najlepszych lig i klubow to puchar pocieszenia. Oczywistym jest ze skauci niemieckich klubow najlepiej maja obeznane wlasne podworko. Oczywistym jest ze wieksza szanse pokazania ma sie w 17 meczach niz w 2(maksymalnie 4).
Co ma fakt promocji pojedynczego zawodnika z ewentualnym spadkiem klubu (jesli cos ma to dziala to w druga strone, ze spadkowicza latwiej wyciagnac pilkarza ktory nie chce grac na zapleczu).
Nie rozumiem naduzywania argumentu o ewentualnym spaku FCK. Maja 3 punkty przewagi nad bezposrednia strefa spadkowa, Lech ma dwa (oczywiscie ze kadrowo Lech jest na tyle mocny ze sie utrzyma, ale i Kolonia kadrowo jak na Bundeslige to minimum srodek tabeli).

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Oczywistym jest ze LE dla najlepszych lig i klubow to puchar pocieszenia. Oczywistym jest ze skauci niemieckich klubow najlepiej maja obeznane wlasne podworko. Oczywistym jest ze wieksza szanse pokazania ma sie w 17 meczach niz w 2(maksymalnie 4).
W 2 lub 4? A faza grupowa i występy m. in. z City i Juve? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność, a 17 raczej by nie rozegrał, w Lechu tak, gdzie ma pewne miejsce, tam o nie musi walczyć.
Co ma fakt promocji pojedynczego zawodnika z ewentualnym spadkiem klubu (jesli cos ma to dziala to w druga strone, ze spadkowicza latwiej wyciagnac pilkarza ktory nie chce grac na zapleczu).
Sam Peszko w razie spadku Koln ma klauzulę zerwania kontraktu ;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
W 2 lub 4? A faza grupowa i występy m. in. z City i Juve? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność, a 17 raczej by nie rozegrał, w Lechu tak, gdzie ma pewne miejsce, tam o nie musi walczyć.
W fazie grupowej juz wystapil i nikt mu tego nie odbierze. Rozmawiamy o dalszej promocji zawodnika. Dla mnie 4 spotkania to maz Kolejorza. Nawet pare wystepow w bundeslidze jest wiecej warte pod wzglede promocji niz cala runda w podstawowym skladzie druzyny ekstraklasowej.
Sam Peszko w razie spadku Koln ma klauzulę zerwania kontraktu
To tym bardziej jest na jego plus.
Imo nieobiektywnie oceniasz ten transfer. Jako kibic Lecha jestes rozzalony sposobem odejscia Peszki ale obiektywnie biorac pod uwage dalszy rozwoj swojej kariery zrobil swietny ruch.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Taki świetny ruch zrobił że masakra taki sam jak i Brożkowie zrobili właśnie.Świetny ruch w przypadku Peszki zrobili włodarze Lecha a sam zawodnik poszedł jedynie za pieniędzmi i przestańmy nawet dyskutować że nie.Nigdy się Sławkiem nie ekscytowałem bo każdy się jarał jego grą jego bramkami i nie powiem że nie bo czasem strzelił coś ślicznego ale nikt nie widzi tego ile sytuacji spartolił!!Moim zdaniem za sezon dwa będziecie Peszke wspominać jedynie z kilkunastu dobrych spotkań w Lechu bo w Koln nie da rady.Jak to się mówi pazerny dwa razy traci.Brożkowie też tą Turcję wybrali chyba po to żeby trochę świata zwiedzić a to że kupili ich w dwu-paku tylko to potwierdza ???? szkoda że nie ma czterech Brożków można by ich było kupować jak browar w sklepie cztero-pak ????
To tak moim zdaniem.Co ja o tym sądze bo w sumie to guzik mnie to obchodzi gdzie oni poszli i za ile.Ważne że nasi wrogowie się osłabiają i to mnie cieszy.
A więc &quot;jeszcze jeden - jeszcze jeden&quot;

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Imo nieobiektywnie oceniasz ten transfer. Jako kibic Lecha jestes rozzalony sposobem odejscia Peszki ale obiektywnie biorac pod uwage dalszy rozwoj swojej kariery zrobil swietny ruch.
Tak, Koln to naprawdę świetny ruch. I powtarzam, że jako kibic Lecha nigdy go nie lubiłem, owszem, umiejętności ma, ale po prostu wybrał kasę, a nie awans sportowy, o czym pisze (L)egionista87:
Taki świetny ruch zrobił że masakra taki sam jak i Brożkowie zrobili właśnie.Świetny ruch w przypadku Peszki zrobili włodarze Lecha a sam zawodnik poszedł jedynie za pieniędzmi i przestańmy nawet dyskutować że nie.
Nigdy się Sławkiem nie ekscytowałem bo każdy się jarał jego grą jego bramkami i nie powiem że nie bo czasem strzelił coś ślicznego ale nikt nie widzi tego ile sytuacji spartolił!!Moim zdaniem za sezon dwa będziecie Peszke wspominać jedynie z kilkunastu dobrych spotkań w Lechu bo w Koln nie da rady.
Tu już jednak przesadzasz. A kto nie marnuje sytuacji!? Pewnie Mezenga czy inny Manu... Ehh...
To tak moim zdaniem.Co ja o tym sądze bo w sumie to guzik mnie to obchodzi gdzie oni poszli i za ile.Ważne że nasi wrogowie się osłabiają i to mnie cieszy. A więc &quot;jeszcze jeden - jeszcze jeden&quot;
Dyskutujemy na temat odejścia Peszki w kontekście Ligi Europejskiej, a nie tego, czy Legia przez to będzie szczęśliwsza...

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Tu już jednak przesadzasz. A kto nie marnuje sytuacji!? Pewnie Mezenga czy inny Manu... Ehh...

Dyskutujemy na temat odejścia Peszki w kontekście Ligi Europejskiej, a nie tego, czy Legia przez to będzie szczęśliwsza...
Mezenga to napastnik który mało grał a jak już grał to co miał to strzelał.Manu nie jest gwiazdorem pokroju Peszki i nikt nie sikał by w majtki w sprawie jego ewentualnego transferu zagranicę ???? Po za tym taki Manu nie miał połowy sytuacji które zmarnował taki Peszko.
A skoro dyskutujecie w kontekście Ligi Europejskiej to gratulacje bo jest nawet o czym dyskutować ???? normalne że jest to osłabienie bardzo duże więc dyskusja jest tutaj zbędna można jedynie powiedzieć że uciekł jak frajer bo się połasił na lepszą kasę i wypiął się na Kolejorza w którym przecież to jest tak kolorowo ???? A może trzeba długi spłacać co???
No ale nic nie przeszkadzam już piszcie sobie o Lechu bo przecież coś o nim napisane musi być.Tak porównał bym to do wypowiedzi głupiego Najmana o Wawrzyku. &quot;przywozili mu kibiców pokazywali który to Wawrzyk i nakazywali kibicować &quot; tak tutaj w temacie jeden użytkownik napisze Sławek Peszko a reszta szuka po wikipedi kto to skąd to po ile to ????

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Mezenga to napastnik który mało grał a jak już grał to co miał to strzelał.Manu nie jest gwiazdorem pokroju Peszki i nikt nie sikał by w majtki w sprawie jego ewentualnego transferu zagranicęPo za tym taki Manu nie miał połowy sytuacji które zmarnował taki Peszko.
Mezenga i Manu to była akurat przenośnia, no ale tego nie zauważyłeś...
A skoro dyskutujecie w kontekście Ligi Europejskiej to gratulacje bo jest nawet o czym dyskutować normalne że jest to osłabienie bardzo duże więc dyskusja jest tutaj zbędna można jedynie powiedzieć że uciekł jak frajer bo się połasił na lepszą kasę i wypiął się na Kolejorza w którym przecież to jest tak kolorowo A może trzeba długi spłacać co???
A tu się nie będę powtarzał, sam jako kibic Lecha mówię od iluś postów, że Peszko poszedł na kasę...

typer36 456

typer36

Użytkownik
Stary ty jesteś jakiś mocno nawiedzony.To co w pierwszej kolejności pogrubiłem opowiada dokładnie o tym co pogrubiłem w drugiej kolejności hahaha.Kolejny raz spadłem z łóżka i wcale nie muszę wchodzić na onet czy wp wystarczy znaleźć Twój post ???? Opisałeś kolesia który daje Ci nadzieję ????
Dokładnie jak mówisz Józek obrał sobie Polonie bo taki miał kaprys.Dorobił się w okolicznościach przekrętów bo jedynie tak można się dorobić.Do dyplomów mu nie zaglądałem ale myślę że on nawet 3 nie ma ???? I co do Polonii to on nie buduje tego klubu on się nim bawi jak ja bawię się klubami na Fifie on tą Polonie niszczy!!!!!Wyobraźni to on najwyraźniej nie ma bo kupuje ludzi aktualnie na Topie (lecz nie zawsze idzie to z umiejętnościami) i równie dobrze w jego drużynie mógłby grać Pudzianowski Jola Rutowicz czy Kamil Bednarek ???? Myślę że i ty jakbys coś z nim przygadał to co najmniej byłbyś drugim trenerem ????
Zamieszczałem tutaj na forum raz wywiad z tym panem w którym dobitnie udowodnił że ze sportem ma mało wspólnego.
Twój sposób wyrażania poglądów, a zwłaszcza odpowiadania innym użytkownikiem pasuje do sposobu typowego dla onetu czy wp także można wnioskować skąd się &quot;wywodzisz&quot;

Twoja wiedza jest bardzo uboga (przypuszczam odpowiada źródłom) więc specjalnie dla Ciebie zasięgnąłem informacji u ludzi, z którymi pracowałem i którzy z Józefem coś wspólnego mieli. O wykształceniu specjalnie nikt wiele nie wie bo się nie interesował, ale ponoć i w Polsce i w USA się uczył. Ekonomie, budownictwa różnej maści i coś tam jeszcze. Podobno zna kilka języków i lubi się tym przechwalać. tyle wiem o jego edukacji. Czy się dorobił na przekrętach? Podobno to specjalista od zbijania kosztów stałych, tu wiele układów, pojedyncze afery, sprawy sądowe, żadnych konkretów. Jedyne konkretne podejrzenie to szerokie znajomości polityczne. Czy ma wyobraźnie? Tutaj to już indywidualne spojrzenie ma znaczenie. Jeśli chodzi o jego działalność na rzecz Polonii to Ty widzę wiesz właśnie tyle ile przekazują takie portale jak wp i onet. O tym że z jego osobistej inicjatywy organizowane są spotkania zrzeszające i zachęcające kibiców Polonii wiesz? O tym, że z jego inicjatywy kibice Polonii brali udział w organizacji akcji świąt dla bezdomnych wiesz? O tym, że ze swymi &quot;kolesiami&quot; próbuje kombinować kase na stadion wiesz? O tym, że sam identyfikuje się z klubem wiesz? O wielu innych jego inicjatywach na rzecz Poloni wiesz? Pewnie, że nie. Bo skąd jako ograniczony internetem masz wiedzieć?
Sam sportowcem nie został, w kręgach się nie obracał. Stąd wiele błędów także popełnia. Nie wszystkie transfery mu wypaliły, ale nie powiedziałbym, że zespół jest słaby. Jeszcze kilka nazwisk z jakimiś umiejętnościami, trochę stabilizacji, i będzie solidna marka. Ja mu życzę dobrze, bo się wyróżnia na tle reszty. A Ty dalej wylewaj żale na fb

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A tu się nie będę powtarzał, sam jako kibic Lecha mówię od iluś postów, że Peszko poszedł na kasę...
Ale czy to jest coś złego ?? Ja mu się nie dziwię i to w ogóle. To jest BIZNES i ich praca. Już się nie róbcie takimi samarytaninami i nie wypominajcie, że poszedł na kasę bo sport to jest jeden wielki biznes i kasa. Nie kieruję tego do Ciebie pitek tylko ogólnie, bo jak słyszę w sporcie zarzut, że poszedł na kasę to mnie to osobiście śmieszy. Bo obecnie sport to po 1wsze i po 2gie i po 3cie kasa. A dopiero później cała reszta. Takie czasy. Dzięki temu kontraktowi jeśli w życiu nie zwariuje to już może sobie całkiem fajnie ułożyć życie i tyle w temacie.
Twoja wiedza jest bardzo uboga (przypuszczam odpowiada źródłom) więc specjalnie dla Ciebie zasięgnąłem informacji u ludzi, z którymi pracowałem i którzy z Józefem coś wspólnego mieli. O wykształceniu specjalnie nikt wiele nie wie bo się nie interesował, ale ponoć i w Polsce i w USA się uczył. Ekonomie, budownictwa różnej maści i coś tam jeszcze. Podobno zna kilka języków i lubi się tym przechwalać. tyle wiem o jego edukacji. Czy się dorobił na przekrętach? Podobno to specjalista od zbijania kosztów stałych, tu wiele układów, pojedyncze afery, sprawy sądowe, żadnych konkretów. Jedyne konkretne podejrzenie to szerokie znajomości polityczne. Czy ma wyobraźnie? Tutaj to już indywidualne spojrzenie ma znaczenie. Jeśli chodzi o jego działalność na rzecz Polonii to Ty widzę wiesz właśnie tyle ile przekazują takie portale jak wp i onet. O tym że z jego osobistej inicjatywy organizowane są spotkania zrzeszające i zachęcające kibiców Polonii wiesz? O tym, że z jego inicjatywy kibice Polonii brali udział w organizacji akcji świąt dla bezdomnych wiesz? O tym, że ze swymi &quot;kolesiami&quot; próbuje kombinować kase na stadion wiesz? O tym, że sam identyfikuje się z klubem wiesz? O wielu innych jego inicjatywach na rzecz Poloni wiesz? Pewnie, że nie. Bo skąd jako ograniczony internetem masz wiedzieć? Sam sportowcem nie został, w kręgach się nie obracał. Stąd wiele błędów także popełnia. Nie wszystkie transfery mu wypaliły, ale nie powiedziałbym, że zespół jest słaby. Jeszcze kilka nazwisk z jakimiś umiejętnościami, trochę stabilizacji, i będzie solidna marka. Ja mu życzę dobrze, bo się wyróżnia na tle reszty. A Ty dalej wylewaj żale na fb
Konkretnie i na temat. Zgadam się w 100%. Od siebie tylko dodam, że można Józka krytykować, dziwić się temu co robi, itp, itd, ale ma tyle kasy i jest ona jego, że może sobie z nią robić co chce. A skoro do tej pory żadna prokuratura i sądy się go nie czepiają jak np Krauzego, tzn że nawet jeśli wałki robił to robił je na tyle inteligentnie, że sobie może teraz siedzieć z cygarem na stadionie i jeździć Bentleyem i szeroko uśmiechać do dziennikarzy i nic nikomu do tego na co i jak wydaje kasę.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Twoja wiedza jest bardzo uboga (przypuszczam odpowiada źródłom) więc specjalnie dla Ciebie zasięgnąłem informacji u ludzi, z którymi pracowałem i którzy z Józefem coś wspólnego mieli.
O tym że z jego osobistej inicjatywy organizowane są spotkania zrzeszające i zachęcające kibiców Polonii wiesz? O tym, że z jego inicjatywy kibice Polonii brali udział w organizacji akcji świąt dla bezdomnych wiesz? O tym, że ze swymi &quot;kolesiami&quot; próbuje kombinować kase na stadion wiesz? O tym, że sam identyfikuje się z klubem wiesz? O wielu innych jego inicjatywach na rzecz Poloni wiesz? Pewnie, że nie. Bo skąd jako ograniczony internetem masz wiedzieć?
Mieli pewnie tyle wspólnego z Józkiem co i Ty ???? pewnie pracowaliście razem na stadionie dziesięciolecia ???? Ty już wypisywałeś że
znasz wszystkich z zarządu Legii teraz identyfikujesz się ze znajomymi Wojciechowskiego pewnie z Lecha,Wisły też kogoś znasz.Normalnie jestes fenomenem na skalę światową tylko teraz się zastanawiam skąd Ty na to bierzesz czas jak połowę dnia spędzasz na forum bukmacherskim???
Wypisujesz mi tutaj o akcjach Wojciechowskiego o tym że identyfikuje się z Polonią i co w tym dziwnego skoro w Polonie wtapia kasę ??
Co mnie obchodzą jakieś akcje dla bezdomnych???Jak to nie ma związku z tym co on odwala w tym klubie??Czy bezdomni przyjdą mu na mecze Polonii gdy już znajdzie środki na ten swój stadion??Koleś może sobie robić akcje świąteczne jakie chce ale o prowadzeniu klubu ma mniejsze pojęcie niż Ty.Piszę niż TY abyś sie poczuł doceniony ???? Zarzucasz mi onet i wp a do tego co Ty wypisujesz dodał bym jeszcze Sportowe Fakty z TVN-u ????
Tyle w temacie

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Ale czy to jest coś złego ?? Ja mu się nie dziwię i to w ogóle. To jest BIZNES i ich praca. Już się nie róbcie takimi samarytaninami i nie wypominajcie, że poszedł na kasę bo sport to jest jeden wielki biznes i kasa. Nie kieruję tego do Ciebie pitek tylko ogólnie, bo jak słyszę w sporcie zarzut, że poszedł na kasę to mnie to osobiście śmieszy. Bo obecnie sport to po 1wsze i po 2gie i po 3cie kasa. A dopiero później cała reszta. Takie czasy. Dzięki temu kontraktowi jeśli w życiu nie zwariuje to już może sobie całkiem fajnie ułożyć życie i tyle w temacie.
Ale ja się z Tobą w 100 % zgadzam dawczan. Nie od dziś wiadomo, że jeśli piłkarzowi jakiś zachodni, a co raz częściej wschodni klub &quot;pomacha&quot; pieniędzmi przed twarzą, to on bez wahania przyjmuje ofertę. I tylko ten fakt jest dla mnie chory, gdyż niektórzy robią to w sposób naprawdę nieprzyzwoity, kompletnie zapominając o swoim poprzednim klubie. Nawet Kadziński stwierdził to dziś w PS, że właśnie tak zachował się Peszko. Ale powtórzę - zgadzam się z Tobą w pełni - co raz częściej decydują niestety pieniądze, a nie efekt sportowy.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Mieli pewnie tyle wspólnego z Józkiem co i Ty ???? pewnie pracowaliście razem na stadionie dziesięciolecia ???? Ty już wypisywałeś że
znasz wszystkich z zarządu Legii teraz identyfikujesz się ze znajomymi Wojciechowskiego pewnie z Lecha,Wisły też kogoś znasz.Normalnie jestes fenomenem na skalę światową tylko teraz się zastanawiam skąd Ty na to bierzesz czas jak połowę dnia spędzasz na forum bukmacherskim???
Wypisujesz mi tutaj o akcjach Wojciechowskiego o tym że identyfikuje się z Polonią i co w tym dziwnego skoro w Polonie wtapia kasę ??
Co mnie obchodzą jakieś akcje dla bezdomnych???Jak to nie ma związku z tym co on odwala w tym klubie??Czy bezdomni przyjdą mu na mecze Polonii gdy już znajdzie środki na ten swój stadion??Koleś może sobie robić akcje świąteczne jakie chce ale o prowadzeniu klubu ma mniejsze pojęcie niż Ty.Piszę niż TY abyś sie poczuł doceniony ???? Zarzucasz mi onet i wp a do tego co Ty wypisujesz dodał bym jeszcze Sportowe Fakty z TVN-u ????

Tyle w temacie
pracuje w Krakowie w Medice jako kontroler jakości sprzętu medycznego. Moja praca polega na tym, że przez trzy godziny w laboratorium badam pojedyncze partie węgierskiego i bułgarskiego sprzętu. Reszte czasu spędzam za biurkiem i mam potrzebę odejścia tylko jak coś ze sprzętem jest nie tak. Pensje mam zajebistą więc marnuje/inwestuje ją w zakłady, giełde, fundusze, na nieruchomości jeszcze mnie nie stać (inna sprawa że pracuję tylko luty-październik). od 8 do nocy jestem zalogowany na Fb, forach giełdowych, grupach dyskusyjnych o ekonomii, finansach i kilku innych tym podobnych. Skąd znam ludzi, którzy pracowali z Józefem nie twoja obesrana sprawa. A cd znajomości w Legii, niewiem masz jakiś kompleks mniejszości chyba lub niewiem czego. Znam tam 2 osoby a nie wszystkich, jak mi ciągle przypisujesz. Jakbyś się wychował z kimś na jednym podwórku też byś go znał. Widzisz w tym coś nadzwyczajnego?

Post poprzedni ukazał Ci tylko, że o Józku i jego roli w Polonii nie masz nawet małego pojęcia.

Temat nie jest taki, jaki reprezentuje ten post, więc jeśli wielmożny Legionista chce poznać więcej faktów z życia &quot;fenomenu na skalę światową&quot; niech napisze na pw, tylko na poziomię proszę, nie tak jak ostatnio, że pokazałeś denny poziom swojego umysłu. A jeśli Cię to gie obchodzi to paszoł i nagabuj innych userów

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Ale ja nie wiem o co Tobie chodzi tak w ogóle.Pogrubiłm tylko Twoja wypowiedź bo w jednym poście napisałeś kilka słów które pasują jak ulał do Wojciechowskiego a pod spodem napisałeś że on jako jedyny daje Ci nadzieję czy coś w tym stylu.Innego takiego samego debila jeśli chodzi o prowadzenie klubu jak Józek ja w Polsce nie znam.I powiedziałem tylko że on się do tego nie nadaje.On bawi się tym klubem a nie go prowadzi.Chcę zrobić coś w jeden sezon co Wiśle Legii Lechowi nie udaje się zrobić w3-4 lata.Same jego wypowiedzi dla mediów są na poziomie amatorskim w których tylko udowadnia to że nie ma zielonego pojęcia o tym biznesie.Teraz wydaję mi się że przejrzy trochę na oczy i nie będzie już płacił mega pieniędzy byle komu.W sumie mnie to nie obchodzi ale nie mówcie że ten koleś jest superowy i ile on dla tej Polonii robi.Bo jak widać efekty są mizerne
A co do tego gdzie pracujesz to powiem tak &quot;Urzekła mnie Twoja historia&quot; ????

typer36 456

typer36

Użytkownik
Ale ja nie wiem o co Tobie chodzi tak w ogóle.Pogrubiłm tylko Twoja wypowiedź bo w jednym poście napisałeś kilka słów które pasują jak ulał do Wojciechowskiego a pod spodem napisałeś że on jako jedyny daje Ci nadzieję czy coś w tym stylu.Innego takiego samego debila jeśli chodzi o prowadzenie klubu jak Józek ja w Polsce nie znam.I powiedziałem tylko że on się do tego nie nadaje.On bawi się tym klubem a nie go prowadzi.Chcę zrobić coś w jeden sezon co Wiśle Legii Lechowi nie udaje się zrobić w3-4 lata.Same jego wypowiedzi dla mediów są na poziomie amatorskim w których tylko udowadnia to że nie ma zielonego pojęcia o tym biznesie.Teraz wydaję mi się że przejrzy trochę na oczy i nie będzie już płacił mega pieniędzy byle komu.W sumie mnie to nie obchodzi ale nie mówcie że ten koleś jest superowy i ile on dla tej Polonii robi.Bo jak widać efekty są mizerne

A co do tego gdzie pracujesz to powiem tak &quot;Urzekła mnie Twoja historia&quot; ????
Na samym początku nie stwierdziłem jaki to on nie jest zajebisty, tylko że odróżnia się od reszty. Ma niestandardowe pomysły, nie zawsze trafne, ale sam fakt daje do myślenia. Daje mi nadzieję właśnie dlatego że jest bezpośredni, ma jakieś konkretne cele i przede wszystkim chce się zapchać jeszcze jakimiś sukcesami. Jak już wspomniałem popełnia tez wiele błędów. Jest bardzo krótko w Polonii. Wg mnie rokuje na coś lepszego niż naciągane produkty typu współczesna Legia mająca podbijać Europę bez napastników, dużo bardziej naciągana Wisła robiąca z siebie supermarket prawie co pół roku (ostatnio sprzedając swoje buble nawet w dwupakach - Brożki, czy seriach produktów podobnych - linia obrony). Po ostatnich transferach i przymiarkach widzę, że w ciągu roku lub dwóch lat dołączy do tej dwójki Lech.

Powtarzam: Józek i Polonia tworzą mieszankę obrazu negatywnego i pozytywnego, ale mimo to rokują na coś lepszego. Czas pokaże

Czy tamte zdania opisywały także Józka? Porównaj go z aferzystą Krauze, skur.. krętaczem i złodziejem Cupiałem, skorumpowanymi prezesami KGHMu, politycznym szujom z Legii, &quot;handlowcom&quot; z Lecha, pogrążonymi w korupcji regionalnej władzami Jagielloni (teraz ich trochę przeczyścili), Klickiemu zręcznie umywającemu ręce i całej rzeszy innych

A teraz życzę Ci udanego sylwka. Ja w każdym razie opuszczam FB na dziś

golditalia 27

golditalia

Użytkownik
Myślałem żeby dać zwycięzcę Ligi Europejskiej, na Zenit Sankt Peterburg a kursik jest ok. 4,50..według mnie bardzo możliwe

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Myślałem żeby dać zwycięzcę Ligi Europejskiej, na Zenit Sankt Peterburg a kursik jest ok. 4,50..według mnie bardzo możliwe
Patrząc na ich poczynania w fazie grupowej jest to faktycznie możliwe. Wprawdzie na tym etapie nie ma już łatwych rywali i przez ten fakt może to być ryzykowny typ. A w 1/8 Zenit może spotkać się z Rubinem Kazań i już tu może dojść do ciekawego spotkania. Także jest to więcej niż możliwe, jednak nadal to ryzykowny typ ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja nie zgodzę się co do typu na Zenit, faktycznie bardzo dobrze zaprezentowali się w fazie grupowej, ale teraz na pewno nie sprzyjał im będzie system rozgrywek, spoglądając w ostatnie lata wstecz to rosyjskie zespoły miały problemy na początku play-off, myślę że teraz kiedy powstała Liga Europy i zmieniony został cały system kwalifikacji do tych rozgrywek, co spowodowało zwiększenie poziomu , a zespoły takie jak:FC Porto, Sevilla, Liverpool, MC będą bardzo trudne do pokonania, według mnie z tych trzydziestu dwóch drużyn to realne szanse na zwycięstwo ma co najmniej połowa i jeśli już ja miałbym stawiać to zespół, który się do tej części zalicza i jednocześnie kurs jest znacznie wyższy, myślę to o:Leverkusen, PSV Eindh., Stuttgartcie, Rubinie - tam kursy są znacznie wyższe i dadzą większe emocje przy niższym wkładzie własnym, bo nie wieże że ktoś postawi na Zenit za 100pln i będzie czekał tyle czasu na rozstrzygnięcie.

M 14

michal777

Użytkownik
dosyc dobrze wyglada typ ze lige wygra dynamo kijow , kurs 40 zacheca a ukraincy graja dobra dla oka pilke i nie tylko ;] , nie wiem jak wyglada ich droga jesli ograja turkow ale wedlug mnie dojda dosyc daleko ;]

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
dosyc dobrze wyglada typ ze lige wygra dynamo kijow , kurs 40 zacheca a ukraincy graja dobra dla oka pilke i nie tylko ;] , nie wiem jak wyglada ich droga jesli ograja turkow ale wedlug mnie dojda dosyc daleko ;]
Jeśli Dynamo wygra rywalizację z Besiktasem, to czeka ich najprawdopodobniej spotkanie z Manchesterem City (który w 1/16 gra z Arisem). Dlatego sądzę, że typ na zwycięstwo Ukraińców w całej Lidze Europy jest bardzo ryzykowny. Naszpikowany gwiazdami zespół z City of Manchester Stadium znów się wzmocnił (Edin Dżeko), a to pewnie nie ich ostatni transfer. Także uważałbym z tym typem ;)

T 0

themajsterman

Użytkownik
Dokładnie Man C., będzie coraz groźniejszy z każdym meczem bo raz ze sie zgrywają, a dwa są ciągłe inwestycje i presja... Chalsea też z początku nie grało rewelacyjnie a ta wiosna może sie okazać przełomowa dla &#39;city&#39;
hmmmm... Man.City?

Do góry Bottom