nr69
Użytkownik
Typ zagrany z telefonu po 16, jednak dopiero teraz jestem w domu i tuż przed meczem mogę dodać zakład. Kursy już na Puka spadły i w Tobet na jego over jest teraz tylko 1.50. Można pograć w B365 over 11 po kursie 1.88. Iversen na początku sezonu w świetnej formie. Bardzo dobrze spisał się w pojedynku z Apatorem, gdzie Stal pewnie wygrała, a Puk w parze z Zagarem pokazali, że będą pewnym punktem lubuskiego zespołu. Iversen tor w Swindon najwyraźniej lubi. W ostatnim występie na tym owalu w pierwszym wyścigu zanotował upadek, a potem same trójeczki. Choć nie gram zbytnio speedwaya w Anglii, ten typ wydaje się być promocją. Podwójna stawka.
Ciekawą propozycję podał unicaja. Kings pewnie użyje jokera, dlatego też handi w Tobecie -8,5 dosyć ryzykowne. Ja pograłem tak jak koledzy wyżej w Bwin niższe handi z niższym kursem, ale wydające się pewniejszą opcją. Swindon powinno wygrać różnica około 8-10 punktów.
Ciekawą propozycję podał unicaja. Kings pewnie użyje jokera, dlatego też handi w Tobecie -8,5 dosyć ryzykowne. Ja pograłem tak jak koledzy wyżej w Bwin niższe handi z niższym kursem, ale wydające się pewniejszą opcją. Swindon powinno wygrać różnica około 8-10 punktów.