Witam!!! Bardzo dobrą robotę robisz i trzymaj tak dalej bo takich typerów jak Ty to na tym forum ciężko znależć a przy okazji mnie jeszcze Totalbet tego Twojego wygranego kuponu nie rozliczył!! PozdrawiamPierwszy dzien za nami. Byłoby nieźle gdyby nie Hiszpanka Toimil, która walnęła na dzień dobry 18,64m. poprawiając (o prawie 80cm!) życiówkę (kładąc tym samym 2 kupony). Takich sytuacji nie jest w stanie człowiek przewidzieć, ale miejmy nadzieję na jakieś względne kursy w finale i być może odda to co zabrała. Niestety finał bez Klaudii Kardasz co jednak można traktować jako niespodziankę (choć z drugiej strony gdyby nie wynik na MP to nie nastawialibyśmy się na awans). Wzwyż Tambieri i Nedasekau powalczą o zwycięstwo bo konkurencji innej nie mają. W dal Tentoglu i Montler rozstrzygną między sobą, bardzo żałuję, że do konkursu w ostatnim skoku wszedł Bitan, bo mam go w parze z Entholzerem i pograne na Niemca po kursie 5,85 w ewinner, wczoraj już mogło być zaksięgowane a tak trzeba liczyc na powtórkę w finale. Kursy na obu Panów p równe ale dalej twierdzę że to Entholzner będzie w tej parze lepszy i powalczy o brąz z Ukraińcem Mazurem. Dzisiaj od rana sporo konkurencji, czekamy na kursy.
P.S
Typy będą edytowane w tym poście
Też to bralem w ciemno, ale patrząc na płoki kobiet i brak R.L. W tyczce, to wygląda ze te 8 medali to min. :/Powoli meldujemy się na Halowych Mistrzostwach Europy w Toruniu
Polska - liczba medali (sztafeta=1 medal) poniżej 6.5---2,15
fortuna
Polska - liczba medali poniżej 7.5---2,10
ewinner
Jak dla mnie widze tutaj max 6 medali, wszystko powyżej będzie miłym zaskoczeniem. Wg moich przewidywań największe szanse maja--->Haratyk, Święty-Ersetic, sztafeta W 4x400, Lisek, Lewandowski, Jóźwik...pamiętac trzeba jednak o tym, że Holenderki na 400m. będą mocne, w tyczce Reno i Mondo powalczą o złoto, reszta będzie walczyć o brąz i Piotrek będzie musiał skakać czysto, bo mogą zrzutki decydować a przecież Vloon niedawno 5,96 odpalił. Co do biegów na 1500m i 800m. to tu dużo będzie zależeć od taktyki. Jest jeszcze m.in. Kszczot, Kołeczek, Czykier ale to już w kategorii miłych niespodzianek. Odpadła nam Ewa Swoboda z powodu covida. 2 lata temu mieliśmy 7 medali i w teorii jesteśmy w stanie to powtórzyć ale patrząc obiektywnie gdzieś się raczej wyłożymy. Kurs znośny, można próbować.
Edit:
Spoko kurs w ewinner na poniżej 7.5 medali